Kamera sjcam sj 4000 - poradte

ahojte kupila som si kameru sjcam sj 4000 wifi. kupovala som to aby som mohla natacat a fotit malu. uz mi tu pisali ze naj je mobil ale ja som chcela kameru. paci sa mi je super malicka, len ma zaujima ci sa tam neda nastavit nieco take aby som natacala v kuse, nie ze malu natacam dve min vypnem a ked tocim znova uz ide druhe video, rada by som pokracovala, aj ked to budem pustat aby som to nemusela stale prepinat. da sa to nejak nastavit?? dakujem za vsetky rady
Odpovedať
Profilova fotka
Da, treba vypnut sekvencie, najdete to v menu pod Cyclic record, tam treba dat Off. Dobra kamerka, pouzivam na drona ;-)
Odpovedať
@pksoo dakujem za radu, vypla som to ale aj tak mi to nefunguje, vzdy ked vypnem kameru ide mi nove video :(
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 Aha, tak to sme sa nepochopili, myslel som ze Vam to nataca len tie kratke videa a potom vypne. Videa ktore by sa pri vypnuti neprerusovali sa bohuzial s tym robit nedaju, ale mam pocit ze to so ziadnou digitalnou kamerou, jedine v pocitaci to spojit do jedneho videa. Predsa len je to primarne zazitkova kamera.
Odpovedať
@pksoo no mate pravdu, uz mi to aj na predajni povedali ze to nejde na ziadnej. a neviete mi poradit ako by som ich spojila v pc
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 Fuha, to naozaj netusim, viem ze su softy na strihanie videi, ale presne ako sa volaju to neviem. Ja som to nepotreboval nildy riesit, zapnem kopteru, nahravanie, odlietam 10 minut, pristanem vypnem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?