JL Stav Plus s.r.o. - Neseriózna stavebná firma

Dobry den, chcem sa psytat, ci sa tu najde este niekto, kto ma zlu skusenost so stavebnou JL Stav Plus s.r.o., ktora stava a predava bytove domy v Rovinke. Hlavny problem je v nekvalitne odvedenej praci, kedze na stavbe pouzivaju lacnu, nekvalifikovanu pracovnu silu z Polska. Po zaplateni kupnej ceny sa neviem dovolat ani jednemu zo stavitelov (pani Ruckay a Almasy) aby som si s nimi dohodla dokoncenie nedorobenej prace. Prosim Vas, ma niekto s niecim podobnym skusenost, dajte vediet, ako to mam riesit? Dakujem :-( ]-(
Odpovedať
Mojou nocnou morou je JT Stav Plus, pani Almasy, Ruckay a ich "podareny" pomocnik Svrcek. Ak mozte, vyhnite sa im nadaleko, lebo budete lutovat ako my.
Odpovedať
Profilova fotka
@blackhat Tusil som ze budu stou stavbou problemy ked som videl tych poliakov ako to stavaju. A to som bol za nimi ci mi nepostavia plot este ze mi povedali ze nemaju cas. :)
Odpovedať
@ramoon myslim ze ten plot by ti nepokazili ale na taku piplavu pracu proste nie su. To asi perto, ze po celej Rovinke maju rozrobenych viac domov a behaju zo stavby na stavbu no a zaoberat detailami alebo dokoncovackami sa im uz nechce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Su to sarlatani. My sme tiez od nich kupili, ale o kvalite sa neda hovorit a tie nervy co okolo toho boli. Uz by som od nich nikdy nic nekupil. Poliaci co mohli to dobabrali. Postupne to opravujeme a snad to bude ok. Nastastie mi rucia obajabaj ako fyzicke osoby. Odporucam kazdemu toto zahrnut do zmluvy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň. Sme mladá rodinka a rozhodli sme sa kvôli ekonomickosti presťahovať od Galanty bližšie k BA a vybrali sme si Rovinku. A natrafili sme práve na tu preberanú firmu. Cena do pohody, poloha nehnuteľnosti tiež. Pani ktorá nám prezentovala byt nás vzala k identickému domu, kde už aj bývali. O pár dní sme sa rozhodli z prozreteľnosti zaklopať neznámym na dvere a spýtať sa ako sú spokojný. Otvoril pán, ktorý nám vylíčil presne rovnaký problém. Vraj mu nedorobili veci, ale to až tak netrápilo, pretože im nedoplatil za to peniaze. Ale čo už je horšie, vraj firma doteraz neodhlásila z nehnuteľnosti plyn a vodu, tým pádom sú problémy s prepisom vlastníkov na LV a nikto nereaguje na výzvy. A tak vraj už poslali poslednú bude nasledovať súdna cesta. Ten pán nám dal odporúčanie na túto stránku, nech si nájdeme recenzie, vraj nám to bude stačiť na rozhodnutie sa... A mal pravdu. Tak sme sa rozhodli a budeme sa zaujímať o konkurenciu.
Odpovedať
@eurotipek vitaj v Rovinke, koliske rapid developmentu a dodrbanych domov :) nic si z toho nerob, takych je tu kopec a od roznych obskurdnych firiem - ta, na ktoru si natrafil je len jednou z nich..odporucam byt pri vybere extremne opatrny a pytat sa aj na veci, ktore by si za normalnych okolnosti povazoval za absolutne jednoznacne a nespochybnitelne - napr. ci je vysporiadana pristupova cesta k lokalite, v ktorej stoji stavba, ci infrastruktura (vodovodna pripojka, plyn, elektrina) boli dimenzovane na stavbu, ktora tam bola nakoniec postavena a tak.. a ak sa aj nahodou predsa len rozhodnes tu nieco kupit, nezabudni na parkovacie miesto, inak zazijes to, co kazdy vecer musia riesit obyvatelia Petrzalky:)
Odpovedať
Profilova fotka
@benco Fu ha? To až tak? Stavby mi nie sú cudzie, keďže ja sám sa živím podlahárčinou, ale nikdy by som si nepomyslel, že takéto veci môžu byť dodrbané... Tak teraz už fakt uvažujem nad tým, že radšej z istoty kúpiť nehnuteľnosť ktorá je už pár rokov postavená a dá sa takmer všetko overiť... :-(
Odpovedať
tento tyzden bola zaujimava relacia na markize ohladom vystavby bytovych domov v rovinke a poviem vam ze je to tam riadna aliaska pre developerov s podporov vedenia rovinky. zlatokopovia na klondiku im mozu iba zavidiet.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Teraz stavajú jeden dom na konci Rovinky pri Lužnej a prebieha konanie o dodatočnom povolení stavby, a to je už dom momentálne v štádiu zatepľovania :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?