Je to myšací exkrement?

Dobrý deň V sobotu som kúpil zákusky. Všimol som si že je tam akýsi neznámi predmet. Mám vážne podozrenie ze je to myšací trus. Netvrdím , že to je, len mam podozrenie. Prikladám fotoalbum: https://goo.gl/photos/NPb2p1YSFumf92yH7 Prosím o Vaše vyjadrenie. Čo viem tak myšacinec je tmavší, ale zas nie som odborník cez h...á. Dúfam , že sa mýlim.
Odpovedať
1
2
@milan209 pozeral som foto album, skôr by som povedal, že to nie je z myši, nakoľko je to o kúsok väčšie a myšačince sú čierne, toto vyzerá byť hnedé.
Odpovedať
z toho co vidim, to mysacinec nie je, mysacinec je cierny a tvar ma ako rasca
Odpovedať
To ste ma ukludnili trocha. Však to je divne ze je to také hnedé skôr. No a čo to potom je?
Odpovedať
@milan209 Aký je to zákusok?
Odpovedať
Profilova fotka
môže to byť zvyšok nerozpustenej želatíny.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 nemyslim... a ktovie ako to chuti :-D
Odpovedať
@viktor811 zákusok sa volá tartaletka. @jan45 cisto teoreticky môže. Neviem ako vypadá polotovar na výrobu želatíny... @richard71 neviem ako to chutí. Taký geroj nie som. Nakoniec v minulosti som mysasince neochutnaval tak keby aj bol neviem posúdiť. :-D
Odpovedať
podla mna to nie je mysacinec...to mohlo kludne spadnut u ineho zakuska, napr s coko posypkou....tam kde piekli tento, urcite pecu aj ine druhy.....
Odpovedať
Profilova fotka
Pane vrchní to pivo je nejak kalný... kdepak kalný to je tak špinavá sklenice ... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
polotovar je alebo v prášku, keď sa nedostatočne rozmieša zostane hrčka, alebo v tabuliach jantárovej farby, priesvitný.
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme v praci svojho casu navstevnicky mysicky. Ich "pozdrav" vyzera inak :-)
Odpovedať
netreba mat strach, toto okolo mysacinca ani nechodilo si myslim :-) kludne to mohlo padnut z ineho zakusku. Nestresuj :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
vyzera to ako hrozienko, mozno sa zatulalo pri vyrobe ;-)
Odpovedať
Podla mna to je odpadnuta ludska sosovica. :-D
Odpovedať
@fianceedea Hrozienko to isto nie je lebo je to maličké. Cca 2mm dlhé 1mm hrubé. Viď foto. @karcika8 nestresujem. Ale ja som už našiel kadečo. Asi mam šťastie. Napr. v čokoláde asi 0.5cm kus silikónu. Alebo rozhryzeny obal briošky a tam myšašince. A ako bonus v pizzy zapečeny 0.5cm oceľový drôt z kefy ktorou čistia pec . Keby mi to syn prehltol tak newiem newiem...
Odpovedať
@milan209 Zober a id reklamovat do obchodu kde si to kupil alebo to hod do kosa ked nevies co to je.Ja by ho urcite nejadla a uz vonkoncom by som sa s tym netrapila.
Odpovedať
@milan209 tak to potom mas na taketo veci fajn stastie, to nie je bohvie co. Az mam zimomriavky ked citam o tom drote z kefy...podla mna je podstate to zacat riesit ked nieco take sa stane ;-)
Odpovedať
@karcika8 šťastie je skôr ze si to všimneme. Niekto sa nepozerá na jedlo a nahadze to do úst. Samozrejme ze hlavne ten drôt. Predstav si ze to niekto prehltne. No to si ani nechcem predstavovať...
Odpovedať
@milan209 ja len pevne verim ze si ten drot aj patricne riesil, ze si to nenechal len tak ;-)
Odpovedať
@karcika8 hovädo nie som takže som ich len upozornil aby si na to dávali pozor lebo ak sa to niekomu dostane do organizmu tak budú mať prúser. A hlavne keďže som ich stály zákazník a aj som ním chcel ostať tak som sa chcel aj vyhnúť v budúcnosti nejakému chrchĺu v pizzi :-D . Akurát dali free pizzu ako ospravedlnenie. A dušovali sa že oni menia pravidelne tie drôtené kefy ktorými čistia pec na drevo. Lebo to bol práve drôt z tej kefy. Tu pizzu som jedol so synom. Keby ten drôt prehltol tak by mali po p..i.
Odpovedať
Ešte foto.
Odpovedať
@milan209 No ked ten drot prehltnes tak uz mas komplikacie u chirurgu.Lebo taky drot ked sa ti do creva zapichne no tak to uz neni ziadna sranda.Ja by od nich veru uz ziadnu piczu nekupila .Mal si stastie ze si ju tam zbadal.
Odpovedať
@petka456 jj je to nebezpečné. Žiaľ toto je riziko v každej pizzerii kde sa používa takéto náradie.
Odpovedať
fuj to ani nemyslia vážne že drót v pizzi. a na margo toho hovienka tiež si nemyslím že je to myšačinec toto vyzeralo o dosť menšie a ani to nebolo také tmavé.ale ruku do ohňa by som za to nedal takže zákusok by som vyhodil a tam kde som ho kúpil by som si už nekúpil asi. ale by som im to aj povedal alebo ukázal možno ti oni povedia čo to je
Odpovedať
Ten drôt v pizzi myslím 100% vážne. A co sa týka toho neznámeho predmetu tak si ho v pekárni vyžiadali a dali na rozbor a poslali odpoveď citujem "podle vyjádření laboratoře, které jsem včera obdržel telefonicky, složení odpovídalo višňovému džemu."
Odpovedať
@milan209 tak ta fotka akoze koniec. Neviem si predstavit akoby som reagoval, keby som nieco taketo v pizzi nasiel. To by bol asi koniec a bol by som skepticky uz nafurt... Ved to je na tom to najhorsie ze ani si neuvedomuju ako ohrozili dokonca zivot cloveka
Odpovedať
@karcika8 chápem ale to akože teraz mam zanevriet na pizzerie? A keď ti v servise zle dotiahnu koleso alebo dačo také tak mam predať auto? Alebo nejakému kamionistovi strelí guma za jazdy a zvalcuje na chodníku 10 ľudí... Je kopec náhod ktoré sa môžu udiať. Samozrejme keby mali trebárs obyčajný plošný detektor kovov na stole tak by v tej pizzi ten drôt odhalil. Vždy sa dá pohnúť viac dopredu len to treba chcieť.
Odpovedať
@milan209 jasne to uz ideme do extremov, ale najpodstatnejsie je, ze sa vam nic nestalo, ze si na to prisiel ;-)
Odpovedať
@karcika8 však to.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 višňový džem😂😂😂😂😂😂 skapala som 😂😂😂😂
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?