Izoloval uz niekto kable vysokeho napatia konkretne 22kV?

Profilova fotka
Mame moznost kupit pekny pozemok, len cez jednu tretinu vedie nadzemnne vysoke napatie 22kV ...ochranna zona je v tomto pripade 10m, ale my by sme mali zaujem zaizolovat tieto kable, uz vieme , ze sa to robí , len musíme dat pisomnu ziadost na ZSD , ale predbeznu cenu nepovedia ...ja len ci uz niekto riesil nieco taketo a kolko ho to stalo.My mame tie kable cca 11m cez pozemok, hned pri ceste a stlp na druhej strane, pristup vyborny...
Odpovedať
To skutočne chceš ísť dobrovoľne bývať pod vedenie vysokého napätia? Prečitaj si toto: http://blog.zdravydom.sk/mam-kvalitny... A tou izoláciou čo chceš dosiahnuť? Ako to chceš izolovať?
Odpovedať
Tiež by som taký pozemok nekupoval, aj keď ľudia sú schopní kde akých šialenstiev.
Odpovedať
Profilova fotka
ked som prechadzal pod takymto vedenim s teleskopickou uhlikovou udicou (zlozenou) na pleci,zacalo v nej rezonovat,taka meluzina...na tej casti pozemku by som sa zdrzoval len v uzemnenej voliere z pletiva,ktora by mohla sluzit napr.ako kostra foliovnika..
Odpovedať
Prosim vas uz neprehanajte, nam tu kusok 22KV a nic nebrni, si mylite asi stoziare, 22KV nie su ziadne mega stlpy, mas to bezne vsade okolo. Jasne ze mat droty cez pozemok je nic moc ale ak na pozemku nie su stply a ak by bol dostatocne velky a fakt vyhodny nemusi to byt az taka hroza.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?