Interný telefon

Priatelia, existuje niečo ako interný telefon do domácnosti? Ani neviem pod akým presným názvom to hľadať... Ide o to, že syn je stále na poschodí, telka vypeckovana a ja dole pri schodoch na neho ziapem. Chcela by som niečo také, že dole by bola krabička, kde niečo stlacim a poviem a on to bude hore počuť v druhej krabičke. :-D Ideálne by bolo bez nejakých káblov. Existuje také? Kde to kúpiť?
Odpovedať
@qwerty81 len ci to nie je tym, ze syn nechce pocut :)
Odpovedať
A čo tak vyhodiť mu to TV?
Odpovedať
Profilova fotka
@qwerty81 Nebolo by jednoduchšie vypnúť istič a on už potom bude vedieť koľko bije a aj dole príde... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kupis taku zasuvku na dialkove ovladanie a napojis na to telku. Stisnes cudlik telka sa vypne a on zarucene pride dole :)
Odpovedať
@qwerty81 baby monitor, walkie talkie vysielacky za 13€, alebo riesenie od @jamk1 , @majkoj
Odpovedať
@qwerty81 Staci mobil =D. ... ale v dome si telefonovat navzajom ...
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik_boksansky pfff, mne dcera z detskej vypisuje cez google hangout :)
Odpovedať
@majkoj to ma nenapadlo ... ani telefonovat netreba =D
Odpovedať
@qwerty81 Ja ti odpoviem seriózne, lebo to tiež používame. Ide o to, koľko chceš do toho investovaťa nakoľko serózne to cheš mať. Keď som bol malý, mal som zavedený telefón ku kamarátovi - susedovi (prvý obrázok). Keď bol syn malý, tak sme mu do izby zaviedli taký detský telefón - stačílo prevŕtať stenu a previesť kábel (niečo podobné ako na druhom obrázku). Teraz to máme spravené tak, že máme pevnú linku s dvomi základňami. Máme 2 telefóny Panasonic KX TG 8120 (na obrázku) zapojené do internej siete. Môžeme volať aj my aj syn a môžeme si aj navzájom volať v internej sieti. Myslím, že tieto telefóny sa dajú spojiť do internej siete, aj keď nemáš pevnú linku. Potom ti ale stačí len jedna hlavná základňa a jedna doplnková (posledný obrázok). Na inzerát zoženieš tie bezdrôtové za pár desiatok EUR. Alebo je možnosť kúpiť si vysielačky, na ebayi ich dostaneš už za pár euro: http://www.ebay.co.uk/itm/2Pcs-Mini-W...
Odpovedať
Najprv sme nakúpili telefóny pripojené na LAN. Bola to zbytočná investícia. Lebo potom sme podpísali s mobilným operátorom "sami sebe si zadarmo" službu :) a voláme si rovno na mobil. Aj tak tínedžeri nič na svete viac nevnímajú pozornejšie ako svoj mobil. Ak máte doma internet, ďalšie riešenie je Skype a podobné služby - teraz už skôr na smartfóne. Kamarátka má klasický bezzkáblový domový zvonček. Keď je hotové jedlo, zazvoní a hladoši sa rútia dole schodmi. Pavlovove reflexy sú vedecky overené. :)
Odpovedať
@gashtaan @pripad001 @jamk1 @majkoj @dominik_boksansky chlapi, dakujem za odborne odpovede a napady. urcite sa nad niektorymi zamyslim ;-) synator ma 8 rokov (snad este pred pubertou), hore v hostovskej ma telku (stale zapnutu) a hraje sa s legom, takze svet okolo seba moc nevnima a uz vobec nie to, ze si idem dole pluca vyhodit... mobil uz ma, ale stale vybity, takze to mi nepomoze. @chrobak7 dakujem, tiez fajn riesenia, ale neviem ci sa mi chce do toho tolo investovat. a vysielacky mame aj doma, ale to treba mat stale zapnute a nabijat dookola. @ivetaba A MAME TU VITAZA... to s tym domovym zvoncekom je podla mna napad za milion. este dnes pojdem zohnat a vyskusam ako najlacnejsie a najjednoduchsie riesenie ;-) dakujem, hned mam den krajsi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?