Indukčná varná doska nad práčku

Potreboval by som poradiť. Potrebujem dať indukcnu varnu dosku nad práčku. Vraj sa to tak nemôže montovať kvôli teplu z indukcie. Ako to teda vyriešiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Bude nova linka??? Pracka je zabudovana ci obycajna?? Ak nova linka a obyc pracka tak linku vyssiu a pracku spustit dole a medzeru zakryt falosnym cielkom
Odpovedať
@jozefka12 ak je to zabudovane v linke tak ano to by nebolo dobre tak mat, asi sa vam to neda dat nikde inde co ? :/ A ak je nova linka a pracka len vsadena tak ako pise wolodomyr :)
Odpovedať
ak ide celkovo o novu linku, novu kuchynu tak to vies spravit, da sa to vyriesit, ale ak neni nova, tak tam toho moc nevymyslis :/
Odpovedať
Áno, bude to nová linka. Ale nemáme tam viac miesta, lebo linka má 180cm a chceme tam mať aj myčku. Práčku máme malú, na výšku 70cm. Takže jediné asi možné riešenie je tepelne odizolovať práčku od indukcie.
Odpovedať
@jozefka12 možno sa netreba zaoberať tým, či sa to tak dá dať, alebo nie. ALE, aj tým, čo uvádza výrobca pri práčke a varnej doske. Rovnako pre prípad riešenia nejakej poistnej udalosti. Lebo potom si je neskoro búchať hlavu o stenu. Stať sa nemusí nič, všetko môže fungovať ako treba. Ale aj nemusí a život je taký, že čím menej človek čaká, tým viac sa môže stať.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial bude linka nova, tak treba vyrobcovi ozrejmit fakt, ako by ste to chceli a on uz isto prisposobi linku danej skutocnosti. Ak tam bude medzera dostatocna medzi nimi, tak by v tom problem byt nemusel
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefka12 mamina to tak ma a je to v pohode, pracka nie je zabudovana iba vsadena,nad nou je hruba cast dreva a potom linka a varna doska, vrobca linky odporucil tu cast zhrubnut z bezpecnostnych dovodov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@krakovskaa mozes prosim ta pridaj nejaku fotku ako to mas? chcela by som to vidiet ako to vyzera. dakujem :-)
Odpovedať
@jozefka12 videla som niečo podobné u známych, no oni to majú zabudované, napriek tomu, že im to neodporúčali to zatiaľ funguje tak ako má, linku majú ale trošku vyššie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefka12 nedaval by som si to, nemam s tým dobre skusenosti, pracka sa stale kazila a tvrdili ze to je z tej indukcnej dosky a ani mi to nevyreklamovali, lebo ked dosiel sevisak od nich sa zhorzil isiel volat a potom povedal, ze to nemozem tak mat a ze oprava nebude zdarma :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?