Indkučnú varná doska je high hig. Mám ju vymeniť?

Baby poradte kúpila som v nay indkučnú varnú dosku predavač mi povedal, že je to indukčná doma som zistila že je to pol na pol indukčná a hig hig. Čo mám robiť vrátit alebo si nechať tá HIg hig je vlastne aká ? zančka je Ariston KEC 647 B
Odpovedať
@skaredekacatko - a nie je to nahodu tak, ze je cela indukcna a to, co pises, ze je high high je vlastne iba indukcia s funkciou vyssieho vykonu? Ja sice nemam Ariston, ale na tej mojej je na dvoch zo styroch napisane Power, co ale neznamena, ze to nie je indukcna platna, ale ze to ma funkciu zvyseneho vykonu (ked chcem).
Odpovedať
Indukčná samostatná sklokeramická varná doska kombinovaná šírka 60 cm 4 kontrolky zostatkového tepla detská poistka dotykové ovládanie časovač 9 stupňov výkonu rozpoznanie veľkosti hrnca 2x indukčná varná zóna 2x sklokeramická varná zóna zosilovač Booster celkový príkon 6 8 kW. Skosené okraje - indukční sklokeramická varná deska - Šíře 60 cm - Samostatná - 4 kontrolky zbytkového tepla - Dětská pojistka - Dotykové ovládání - Časovač pro každou varnou zónu - 9 stupňů výkonu - Rozpoznání velikosti hrnce - 2 indukční varné zóny a 2 Highlight varné zóny: - 1 varná zóna Highlight 18 cm 1 8 kW - 1 varná zóna Highlight 14 5 cm 1 4 kW - 1 indukční varná zóna se zesilovačem Booster 2 2/ 3 kW - 1 indukční varná zóna 1 4 - 0 6 kW - Celkový příkon podla tohto ma asi 2xindukciu a 2xelektriku...ci nie?
Odpovedať
@skaredekacatko ak ti nevyhovuje jednoznacne ju chod vratit. Nay sice oblubujem ale preco by si mala fungovat s niecim co nechces. Radsej si vyber nieco ine a kup taku s ktorou budes spokojna. Ved zabudovanie dosky nieje taky problem.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je kombinacia indukcie a highlight dobra vec.. Nemusis tak mat kompletnu vybavu hrncov a panvic pre indukciu, proste to co sa vari dlhsie nejake gulase atd) varis na indukcii a ak len nieco potrbeujes rychlo osmahnut, tak je dobra aj highlight. To je vlastne klasicka elektricka sklokeramika.. Ale samozrejme, ak ti to nevyhovuje, tak to chod vymenit, ved to by nemal byt problem, najma s ohladom na to, ze ti zrejme predavac dostatocne nevysvetlil, co kupujes..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?