Ikea - nakup na objednavku

Profilova fotka
Dobry den, hladam niekoho, kto ma cestu do ikei cez Nitru a kupil by mi jedno umyvadlo. Najde sa niekto? Dakujem :-)
Odpovedať
Mozes si objednat a dat doviezt domov na adresu,Ikea poskytuje aj dopravne sluzby http://www.ikea.com/sk/sk/pages/custo...
Odpovedať
Profilova fotka
To počujem prvý krát. Skúšali ste to už? Oplatí sa to?
Odpovedať
@majki555 a si pozerala na postovne? zacina na 35 eur co je teda dost prehnane.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba si pozrieť cenník. http://www.ikea.com/ms/sk_SK/pdf/serv... Doprava jedného umývadla sa absolútne neoplatí a ak dobre vidím, tak cena dopravy do Nitry by bola 89 eur. Oplatí sa to vtedy, ak človek potrebuje dopraviť väčšie množstvo nábytku...
Odpovedať
@ajana1 , @atrac3 Ok,cennik som nepozerala.To ma teda ani nenapadlo, ze maju tak nehorazne predrazenu dopravu. Casto objednavam cez net,aj tazsie veci,ale predajcovia vacsinou ponukaju primerane ceny,niektori aj dopravu zdarma. Mne doviezli z Ikei sedacku, vyse 120 km, par rokov dozadu,vyslo to asi 40 eur.
Odpovedať
@majki555 ved to ze v tejto dobe dat takuto vysku postovneho je fakt ze mimo. Je kopec online obchodov ktore dokonca ponukaju dopravu zdarma a to aj pri vacsich kusoch nabytku. Takze niekedy je lepsie kupit z dobreho obchodu ako "lacne" ale na doprave a doplnkovych sluzbach preplatis.
Odpovedať
Možné to je, ale tá doprava je riadne cez. To už na takú spoločnosť by som povedal, že aj v tomto smere budú mať podmienky výhodnejšie ;-)
Odpovedať
@henrik1407 pozri na mimibazare, tam su kocky co poskytuju taketo sluzby
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtti neoplati za tu cenu das Nr Ba aj spat
Odpovedať
@vojtti skus si to pozriet a ked si to kiuknes, tak aj sam pochopis, ze je to cele nezmysel, to radsej si najdes jeden den a pojdes tam sam na nakup a vyjde ta to skoro rovnako mozno este lepsie ;-)
Odpovedať
@vojtti vobec sa to neoplati. Viac platis za postovne ako pomaly za nejaku vec, ktoru si objednas..Fakt sa uz lepsie potom oplati sadnut do auta a ist si to kupit. Samozrejme tym, ktory to maju blizko
Odpovedať
Profilova fotka
Mne kamoska takto kupovala, ale poviem ti, ze dnes by som uz to tak neriesila, radsej by som si nasla cas na to aby som tam sama isla a kupila by som si aj ine veci :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?