Hrúbka maltového lôžka pod prvým radom MT

Profilova fotka
Ahojte stavebníci. Včera som so susedom premeral rovinnosť základovej dosky na ktorej idem stavať dielňu z MT. Bol som milo prekvapený, keď som po meraní vodováhou zistil, že doska je v rovine a šlauchváhou sme zistili rozdiel na dĺžke 7,30 m, ako aj v uhlopriečkach necelé 3 mm (tri milimetre) Nie som síce stavár, ale ako tu občas čítam že poniektorí majú rozdiel vo výškach aj niekoľko cm, tak si myslím, že moja platňa je viac, ako v poriadku. Teraz podstatná otázka. Aká má byť hrúbka maltového lôžka pod prvým radom MT? Stačí do 5 mm, aby sa vyrovnal ten pre mňa zanedbateľný rozdiel 3 mm, alebo treba spraviť hrubšie maltové lôžko? Ďakujem za odpovede. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@mcsmekac Myslíš ako rovno na tie pásy asfaltovej lepenky naniesť lepidlo a do lepidla položiť MT? Dobre som to pochopil?
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 ja som mal tiez rovnu dosku po obvode, a tak isto som rozmyslal ze dam len 0.5 cm :) ale to sa jednoducho neda zle sa to bude robit, neuklepes tvarnicu. tam tie 2cm su akurat, nevie co sa ale pouziva na zakladanie ak to chces mat tensie
Odpovedať
Profilova fotka
@jblaze Ďakujem, počkám ešte na ďalšie reakcie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?