Hľadám majstrov na urobenie vŕtanej studne z okolia Nitry

Kto mi vie poradit nejakych sikovnych majstrov za rozumnu cenu na vrtanu studnu v okoli NR?
Odpovedať
Hmmm.......nikto nerobil doma vrtanu studnu?
Odpovedať
kde to ma byt?
Odpovedať
@letkoj Niekto kto uz na pozemku vrtal studnu a vie poskytnut kontakt. Alebo niekto kto sa tymto vrtanim zaobera a ostatne uz by sme poriesili spolocne.
Odpovedať
Profilova fotka
@ferencd nam vrtal studnu Ivan Havlas zo Surian. Cenu ti viem povedat ale az zajtra, uz si presne nepamatam, kolko nas to vyslo.
Odpovedať
@alyssa646 Mam na neho kontakt-volali sme uz spolu........neviem ho posudit co je zac, ale chce odomna informacie o podlozi a ja mu ich nemam ako zistit a nevie ani hladat zdroj. Takze ma to nevyhody. Ja potrebujem nejakeho prutikara, ze ci vobec sa oplati vrtat. No a co je v zemi a v akej hlbke??? ....... zacnem vrtat aby som urobil sondu a potom ho zavolam :-) ??
Odpovedať
Profilova fotka
@ferencd aha, tak to situaciu znacne meni... je pravda, ze my sme studnu potrebovali len viac prehlbit, takze s tym nebol problem... zial, uz nikto iny mi neprichadza na um, ale drzim palce, aby si niekoho zohnal, k tvojej spokojnosti :-)
Odpovedať
Kto vrtal studnu? NR-okolie???? Za aku cenu-aku hlbku? Rucne ci strojovo? Vedeli najst zdroj? Precerpali ju po vyvrtani?
Odpovedať
@ferencd Skusil by som ENGE, my s nimi spolupracujeme uz celkom dlho, vrtaju po celom Slovensku, a oni sa Ta rozhodne na podlozie pytat urcite nebudu.
Odpovedať
@rteko Skusim-dakujem.
Odpovedať
My sme vrtali studňu v NR, okolo 35 metrov tuším to bolo. Zdroj sme hľadali pomocou "prútikárov"- určite sme ich tu mali aspoň štyroch. Sú firmy ktoré aj garantujú nájdenie vody v dopredu odhadnutej hlbke. A nad túto hlbku už vrtajú grátis, ale sú oveľa drahšie. manžel vybral nejakú firmu - čo vrtala bez záruky, ale oveľa lacnejšiu a viem že tu okolo potom vŕtali viac studní. V NR problém s vodou podľa mňa nie je ide len o tom ako hlboko :-D Napr. Zobor to je čistý kameň a niektorí si účtujú podľa podložia. Ak ešte nemáš vybrané, tak skúsim sa opýtať manžela či niekde odložil kontakt.
Odpovedať
@martuska75 Budem velmi povdacny za ten kontakt-pomohlo by mi to. Kludne cez IP a ak mozem poprosit aj info ci robili rucne alebo strojom, ci aj s materialom a aka bola cena za meter vrtu. Dakujem zatial ;-)
Odpovedať
Stale cakam nejaky kontakt? Kto v okoli NR vrtal alebo vrta studnu. Dajte tip na dobreho majstra-za rozumnu cenu. Material, praca, vycistenie vrtu po ukonceni prace.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ferencd robí p. Havlas zo Šurian. Mne robil, pretláčanie pod cestu. No známemu vrtal studnu. A velká spokojnosť. Chlapík sa vyzná. Kontakt nájdeš cez google.
Odpovedať
Môj manžel vŕta studne :) z Dolných Obdokoviec
Odpovedať
vrtal tu niekto studnu na velkom lapasi pri nitre? vraj treba ist na 50m hlbky, nema niekto skusenosti?
Odpovedať
@martuska75 mozem poprosit kontakt na firmu do IP? dakujem,
Odpovedať
aj ja vrtam studne tak keby mal niekto zaujem staci sa ozvat... :-p
Odpovedať
@ferencd poradím Vám.
Odpovedať
@mhk Dakujem. A nejake blizsie info?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
skuste zavolat na cislo 0907 225879, nám na Lapáši robili oni a boli sme s nimi velmi spokojní, kamarátka mala nejakych " majstrov ",ktorí vrtali ručne a mala s nimi iba problémy a trvalo im to skoro vecnost
Odpovedať
V okolí Nitry kontakt......... vŕtajú so hydraulickým strojom na aute 2,5m do rôznych hornín s nimi sa dohodneš
Odpovedať
POPROSIM KONTAKT okolie Pezinok, Modra, Senkvice, Cifer, Trnava. Nakladne auto sa nam za dvor nezmesti. Hlbka cca 10-12 m
Odpovedať
@ferencd zdravim Vas, podarilo sa poriesit nieco zo studnou, ja teraz rozmyslam ci do toho ist alebo radsej zachytnu nadrz na dazdovu vodu, miesto stavby Velky Lapas, ak sa podarilo nieco najst medzitym mozete poradit? dakujem
Odpovedať
@bernusca to sú tí naši :) (manžel a spol.)
Odpovedať
potrebujem navrtat studnu n 100 m vie mi niekto poradit neaku firmu poprosim nie moc drahu dakujjem
Odpovedať
Kto by mi vedel poradiť dobrého prútikara v okolí Košíc.
Odpovedať
Dobrý den. Přátelé, voda je všude. Jde akorát o hloubku. Čili je to o vrtání, či kopání a zda se to vyplatí. Proutkáři jsou zvláštní bytosti a vrtáci studní také. Ta záruka, že to bude v určité hloubce není postavena na míře ohybu proutku, ale na změření hloubky vody v okolních studních a na posouzení geologického složení vrstev podzemí. A vrtání ve skále je jednodušší, jak v jiných měkkých horninách, kde se to pořád sesouvá. Co se týká vrtáků, těch znám mraky, ale poradit vrtaře, kteří umí a udělají studnu přesně podle pravidel neumím. A já se tomu nevěnuji. :-D :-D :-D :-D PS Já jsem vrtal studnu autobagrem, ale voda není pitná. Tedy pitná je, ale jenom jednou. :-p Nicméně netuším, co to je ne moc drahá. Jako, že to odfláknou a nevyztuží a neutěsní bentonitem a vynechají základní záležitosti, aby ta studna přežila investora ? Není nic horšího, než když najednou přijdete o vodu, protože se zřítí a zasype vrt. To je potom po ptákách. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím poradte mi niekoho kto navŕta studňu za rozumnú cenu v Hronskom Beňadiku diky Lucia
Odpovedať
Profilova fotka
@dufko prosím o vašu Cp na vyvŕtanie studne sme z Hronského Beňadika
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?