Hladam dobreho pravnika

Poradte mi pravnika na riesenie zle postaveneho bytu. Reklamacie som pisala ale firma nereaguje, nastastie stale existuje. Bratislava a okolie.
Odpovedať
skôr by som oslovil stavebneho znalca
Odpovedať
@petra7825 najprv napis, co je v byte zle, lebo vady mame na stavbach vsetci
Odpovedať
skus http://bytecheck.sk/ alebo podobnu firmu s rovnakym zaujmom.
Odpovedať
Praskajuca stena ale tak ze mi vlhne mur a aj podlaha (prizemny byt) myslim ze to je postacujuce na to aby stavebnik vobec reagoval. Myslim ze na to nie je potrebny ani znalec. Spravca a aj ja sme posielali uz niekolko reklamacii. Opoved ziadna.
Odpovedať
@petra7825 skús osloviť Legate, robia aj do nehnuteľností a sídlia priamo v Bratislave, http://www.legate.sk/oblasti/pravne-s... , kamoška mala podobné problémy s bytom v novostavbe a myslím, že mi spomínala túto advokátsku. Ono toitž ak budeš potrebovať znalecký posudok, tak predpokladám, že oni už určite budú mať kontakty na ľudí, ktorí sa tomu venujú. Ak sa to dostane až na súd, tak sa to určite bez posudku nezaobíde, ale to je až ďalšie štádium. Firma, ktorá je za stavbu zodpovedná sa začne hneď inka správať, keď dostane urgenciu z advokátskej kancelárie, než od fyzickej osoby. Držím palce, nech sa to čo najskôr vyrieši ;-)
Odpovedať
@petra7825 andelku mam obavy že bez toho znaleckého nepochodis. My sme mali podobný problém, podvodníci čo nám robili hrubú stavbu, tak sfusovali všetko čo sa dalo. Potom sme iným firmamdali opravovať,...... Ked sme boli u pravnika, tak nám povedal, že hneď sme mať urobiť posudok, že teraz je už neskoro.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?