Hľadám architekta

ahojte, kupujeme byt a potrebujeme poradit s vyriesenim jedneho priestoru v nom. Kedze nas samych vela toho nenapada, dobre by nam padla nejaka rada ( samozrejem za peniazky 8-) ) prosim ak mate dobre skusenosti s nejakym architektom , pripadne obrazky realizovanych interierov, ozvite sa mi. dakujem
Odpovedať
1
2
vsak napis o co ide.. mozno ma nieco ako amatera napadne :-D
Odpovedať
ahoj radlinka, ono napadlo aj mna uz toho vela, len ja potrebujem napad na konkretnu realizaciu, ako aj vizualizaciu priestoru, aby som si to vedela predstavit - ide o kompletne riesenie, to jest farebnost, zavesy, koberce, nabytok... ale mozno mi poradis :-) mame v byte jeden priestor - je to miestnost cca. 11m x 7m - potrebujem tam dat kuchynu a obyvacku, snazim sa ale aj o vytvorenie pracovneho, prip. hostovskeho priestoru, ktory moze byt dlhodobo otvoreny, len v pripade potreby, by sa mal dat uzavriet... moj problem je, ze cela jedna stena je presklenena ( tych 11m na jednej strane)-teda nie problem :-) to sa mi na tom strasne paci, len to trosku stazuje vyriesenie priestoru... ak mas nejake napady, prip. podlozene obrazkami, tak budem velmi rada ked mi pomozes ;-)
Odpovedať
ja by som tiez potrebovala dobreho architekta s velkou fantaziou a "filipom".
Odpovedať
dai - hmmm, to znie celkom zaujimavo...porozmyslam, nakreslim, hodim do dizajn programiku a nieco z toho vyjde...este mi mozes napisat tvoje predstavy ako by to malo vyzerat a co by si tam pripadne chcela mat, aky mas typ, vkus/styl, co sa vam paci a co nie... mozes sa kludne rozpisat, hod mi to do IP ak budes mat cas ;-)
Odpovedať
ada - a ty co prerabas alebo aky priestor riesis ? :-)
Odpovedať
dai - mas IP :-)
Odpovedať
radlinka ja riesim pristavbu zimnej zahrady-mozno s bazenom alebo "bez bazena. potrebujeme spravit aj bicyklovy sklad .a mozno malu saunu. dom je do L-ka pozemok nie je nejaky extra velky a hlavne ma atypicky tvar .aj dom je osadeny sikmo. takze by sme chceli aby to niekto videl,a napadlo ho nieco pekne. nieco ćo by nas nenapadlo.
Odpovedať
ada - tak na to by bolo dobre sa mrknut v reale a vidiet aj podklady pozemku a domu. Zimna zahrada s bazenom bude pekne draha.... kazda zimna zahrada by mala byt vykurovana a co najkvalitnejsie spravena. A sauna interierova alebo exterierova vonku ? ;-)
Odpovedať
RADLINKA mozem ta poprosit o radu?Chcem dcere urobit detsku izbu....od septembra bude skolacka a zatial ma izbu poskladanu zo stareho nabytku.Moj plan je vsetko zrusit a urobit jej izbu taku skolacko-studentsku...teda nie uz nejaku velmi princeznovsku ale zas nie ani totalne dospelacku.vedela by si mi poradit.alebo ma nasmerovat na nejake izby kde si mozem pozriet navrhy.Ja nemam vobec predstavivost ani nie som rozhodnuta na farebnosti ani vlastne na nicom.len az s tym zacneme chcela by som mat jasno co ideme robit a ako lebo sa poznam ze potom nakupime alebo urobime nieco co sa mi uz po mesiaci nebude pozdavat ;-)
Odpovedať
zusikk - ahoj mojka, mozes mi prosimta hodit vsetko do IP aj s e-mailom, ja ti napisem v priebehu par dni, lebo som strasne busy ;-) Mozes mi napisat aj co by si chcela (nabytok, velkost izby, pocet okien/balkon + umiestnenie) alebo aku ma tvoja mala predstavivost, ake farby ma oblubene, s cim sa hra a co ju zaujima vratane aktivit, akych rozpravkovych hrdinov ma oblubenych a podobne, aby som vedela naco sa mam presne zamerat a ako zrealizovat zaujimave napady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, ale keby ste vedeli fakt o nejakom interierovom architektovi - tektke, nechajte mi odkaz. Potrebujem doma vyriesit obyvacku, detsku izbu a jedalensky kut v kuchyni. Je toho viac, ale chceme aj tak dat robit nabytok na mieru. DAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Radlinka, vedela by si poradit aj nam? Stavia sa nam malinky bytik /vid v mojom albume/ a nieje este celkom dorieseny. Chceli by sme vyriesit hlavne priestor, opticky ho zvacsit a kedze je to mali bytik tak by sme ho chceli maximalne vyuzit. Nemame celkom predstavy o rozmiestneni nabytku. Chceli by sme pracovny kutik pre pocitac, jedalensky kutik, kutik pre hosti /daku pohodlnu sedacku/, tak isto odkladaci priestor - kedze ide o maly bytik a nebudeme mat pivnicu je velmi dolezity. Rada varim, takze velkou prioritou je aj kuchyna, kt je v tomto pripade naozaj mini. Nase farby su marhulkova, popripade oranzova. Dakujem zatial :-)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
zusikk - tak uz mam pre teba skvelu detsku izbu, len ti to este dat na zaverecny podklad (ak vyjde cas) ;-) Ale este potrebujem iste detaily :-D Monykaa - jasne poradim - len potrebujem troska casu, asi az buduci vikend ak ti to nebude vadit ... ;-)
Odpovedať
hlasim sa tu (podla nazvu temy) ako interiérová architektka- navrhnem ľubovoľný interiér, špecializujem sa na detské izby- mám 4 deti (takže o tom, čo majú radi a čo dokážu zničiť už niečo viem :-D ) ak chcete ozvite sa ip
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, ako architektka vam rada poradim s drobnostami. Prave zariadujem vlastny byt, takze mam prehlad o aktualnych trendoch, materialoch, cenach, dodacich lehotach... V pripade zaujmu o kompletny navrh izby/interieru/pristavby a pod. ma kontaktujte na ip.
Odpovedať
ja idem zariadovat 11rocnemu synovi detsku-teda uz vlasne taku studentsku izbu. len on ma podmienku zvysenu postel.nedokazem najst nieco pekne v ceresni aby sa k tomu dal dokupit aj ostatny nabytok.vsetky vysoke postele ktore som nasla su len take neforemne laty z buku a tak. potrebujem nieco pekne moderne a s napadom.on uz ma 1,6m teda priestor pod tou postelou asi uz nie je mozne vyuzit na nejake hranie a tak,uz by si buchal hlavu. mam vymyslene cca vo vyske 1,2m lozko,pod ktorym by mal ulozny priestor.nejake skrinky ... ale nic take neviem najst.viete poradit?mam to ist kuknut niekam do Rakuska?alebo dat urobit stolarovi? dik za rady.
Odpovedať
prihovaram sa za stolára, ak poznáš nejakého dobrého lacného a rýchleho :-D ale tí asi vymreli alebo čo...
Odpovedať
no skus mozno kovovu a mas to ako kontrast k ceresni?? skus pozriet m-variant ci nerobia nejake studentske postele ci javorinu 8-)
Odpovedať
janetina my prave kovovu velmi nechceme.aspon to,co som doteraz videla sa mi zdalo skor take" internatne". nemame nikde v dome kombinaciu ceresnu + kov- chceli by sme aby to korespondovalo aj s ostatnym zariadenim v dome. idem kuknut ten variant.diky za tip.
Odpovedať
javorina nerobí náhodou iba masív dub? ale krásne robia, to je fakt...
Odpovedať
javorina urcite nerobi studentske postele, ja by som urcite isla do nabytku robeneho na mieru
Odpovedať
ano javorina nerobi som myslela ze mozno uz ano ale pozerala som ze nerobia :-( skoda lebo su dobri
Odpovedať
ahoj ada32 ja som nasla nejakych talianov valentinicom a ti mali na stranke celkom zaujimavo riesene zdvihnute postele, no urcite by si si to musela dat urobit na mieru skus pozriet
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
hasaciko, nemáš nejaký dobrý tip na zakrytie kotla v kúpelni?
Odpovedať
Profilova fotka
stolverka, zeny to povacsine riesili zaluziami ... ja som chcela taky oblozeny panel so skrytym zatvaranim a spustilo sa na mna ze kotol sa musi vetrat ... aj ked ma komin?
Odpovedať
aquabelle, tú debatu som sledovala a viem o tom, ja som predpokladala to isté, ale servisák nám povedal, že kotol nasáva a odvetráva do šachty a môže pokojne byť zakrytý. Žalúzie mi pripadajú také lacné riešenie, ktorému by som sa radšej vyhla. Ale dík za typ.Panel so skrytým zatváraním nemôže byť, lebo tam mám práčku, ktorá prečuhuje.
Odpovedať
Profilova fotka
ved aj ja tam mam pracku, ale taky dopolovice panel
Odpovedať
Profilova fotka
akoze by ta pracka precuhovala dalej, ale akoby zo steny ... lebo ja ked vidim tie trubky pod tym kotlom to je des hehe, mne sa tie zaluzie nepacili z dovodu toho ze v kupelni frka voda a vodny kamen a vsetko a zle sa cistia
Odpovedať
aquabelle, žalúzie u mňa a ani u MM by v živote v našom byte neprešli ani na oknách a už vôbec nie v kúpelni, je to len lapač prachu a nič iné. Tiež sa mi nepáčia tie "črevá" pod kotlom, tak mi to trochu vŕta v hlave, asi nakoniec pôjdem do riešenia, ktoré sa javí ako jediné prijateľné biele lakované dvere - aj skrinky budú biele lakované. Asi nič iné nenamudrujem, lebo obklad tam už je. Dík za radu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?