Halo reality skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte! viem že diskusia na tému halo reality tu už bola ale kedže bola napísaná ešte v roku 2015 rozhodla som sa spýtať znovu. Máte nieto skúsenosti s touto realitnou kanceláriou? Odporučili by ste ju alebo naopak neodporučili? Ďakujem za každú radu 🙂
Odpovedať
S nimi už nič spoločné nechcem mať. Keď vidím niekde halo reality otvára sa mi nožík vo vrecku. Pýtajú peniaze dopredu, za akože rezervovanie, a čim skôr a otravujú s tým život človeku (možno závisí od jednotlivca) no keď dotyčný zistil že zálohu mu nedám, začal znižovať sumu zálohy, rezervačného poplatku a vyvolával dovtedy dokým som ho s prepáčením neposlala do pekla. Doniesol papier kde malým napísané
Odpovedať
@nikadamko Napísané že koľko mám zaplatiť rezervačný poplatok tak sme ten papier roztrhali a odišiel. Keď s niečím kupujúci nesúhlasí a realitak začne robiť takéto veci ze ani nepovie proste da podpisat niekomu papier lebo si myslí ze to nebudem čítať tak nech ide do pekla. Nevenoval sa nehnuteľnosti len peniaze ho zaujímali, pritom na dom sme boli jediný záujemcovia. Ale ako vravím, možno sme len natrafili na zlého makléra z halo reality...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikadamko Ahoj ďakujem za tvoj komentár, my ideme zajtra na obhliadku cez halo reality cez telefon znel ten realiťák milo tak uvidíme čo sa z neho vykľuje.
Odpovedať
@sendy94 držím palce 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte tak u nás to dopadlo tak že sme si vybrali haloreality nakoľko zmluvu sme si prečítali až po pár dňoch od podpisu boli sme zaskočení ako to majú právne poriesene ak by sme chceli odstúpiť od zmluvy....na jeden rok majú zmluvu,nemôžete sa odvolať,žiadny bod z ich strany nebol o inom ako o provízií a o odstúpení od zmluvy ak odstupime 4000€ ponúka aj keď sa predá cez niekoho iného 4000€ na vyplatenie pre haloreality iba pre nich si urobili zmluvu.Ale nakoľko to je zmluva podpísaná iba dvoma stranami bez potvrdenia ako sa to môže právne riešiť??
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adula141189:

Ahojte tak u nás to dopadlo tak že sme si vybrali…
@adula141189 Pravnikom. A obdivujem odvahu nieco podpisat bez prestudovania. Ja som kupovala 2 byty z inej realitky a vzdy mi poslali navrh kazdej zmluvy, ktory som pozerala a v prvom rade pripomienkovala ja a potom to studoval, komentoval a doplnal aj moj pravnik, aby sme boli kryti. Skuste sa obratit na pravnika, nech sa na tu zmluvu pozrie a povie vam, co dalej. Ja z prispevku ani nerozumiem aku zmluvu ste podpisali, ci chcete odstupit alebo co sa deje. Podla druhu zmuvy a sadzby pravnika si myslim, ze vas to bude stat do 100eur a budete vediet, co a ako.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nikadamko:

S nimi už nič spoločné nechcem mať. Keď vidím nie…
@nikadamko Dobrý deň, nedá sa nám nereagovať a brániť sa, nakoľko zavádzate a to až v tresnoprávnej rovine. HALO reality nechce žiadne peniaze vopred ako píšete, ale až po podpise rezervačnej zmluvy, kde sa ako kupujúca prehlasujete, že máte vážny záujem o kúpu nehnuteľnosti a následne potom vám bude rezervovaná a spustený proces predaja. Taktiež nie sú v zmluve žiadne malé písmenká (ako zavádzate), nakoľko je to zákonom zakázane a dané zmluvy boli odsúhlasené príslušnými kontrolnými úradmi, na čo máme doklad.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adula141189:

Ahojte tak u nás to dopadlo tak že sme si vybrali…
@adula141189 Dobrý deň, pravdepodobne myslíte výhradnu zmluvu na predaj nehnuteľnosti, t.z., že máte záujem predávať iba cez jednu realitnú kanceláriu, ktorá vás zastupuje a poskytne všetky služby - či už ide o marketing, fotenie, platenú inzerciu, obhliadky so záujemcami, 3D vizualizácie, právne služby, poplatky na katastry, odovzdanie nehnuteľnosti... Samozrejme má realitná kancelária aj maklér s vašou nehnuteľnosťou dosť veľké náklady a je normálne, keď v priebehu roka má nárok na províziu za odvedenú službu. Ani vy nechodíte do práce zadarmo a nepáčilo by sa vám, keby vám šéf povedal, že dané výrobky, čo ste mesiac robili, tak vám nezaplatí, lebo ich predal známemu. Nikto nechcel od vás žiadne peniaze dopredu, iba to, aby ste počas predaja spolupracovali s realitnou kanceláriu a odmena prislúcha iba vtedy, ak nehnuteľnosť predajú, ak nie, tak všetky náklady sú na triku realitnej kancelárii.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eugenie:

@adula141189 Pravnikom. A obdivujem odvahu niec…
@eugenie Ono to bolo tak že nehnuteľnosť je na švagrinú ktorá len podpísala zmluvu a nestarala sa čo tam je,my predávame a áno bola to exkluzivita v haló reality,keďže predávame prvý krát tak podľa ich recenzií na stránkach aj stránka vyzerala super,realitný maklér prišiel dal podpísať a šiel sa pozrieť na nehnuteľnosť a až potom sme sa rozhodli teda ani sme nevedeli že čo to obnáša taká exkluzivita ale naša chýba,právnik povedal že je to zmuva ktorá sa ťažko vypovedá ak by sme sa súdili dlho by to mohlo trvať a peňazí ktoré by zobral za odstúpenie 4000€ by sme právnikovi zaplatili tak či tak,poriesili sme to nakoniec tak,že sme zaplatili dohodnutú pokutu 500€ za tie fotky,cestu,jeho prácu a ostatné a zmluva skončila dnom zaplatením dohodnutej pokuty.Pouceny sme a ďakujem za rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?