Existuje cenník stavebných prác?

Ahojte, existuje cennik stavebnych prac podla ktoreho by som sa mohol orientovat pri vystavbe domu?
Odpovedať
1
2
11
ani jedna z tych stranok sa neda otvorit, ikke
Odpovedať
Profilova fotka
kolko mate ceny za obkladacov? u nas chcu vsetci 10€ za m2 a to sa nam zda dost, hlavne ak napr do pivnice mame dlazbu gresovu od znameho za 6€ m2... vask to nas viac vyjde robota ako material !! uvazujeme, ci to neoblozuime sami.. je to len 30x30cm, taky obycajny nezaujimavy vzor, ved ako do garaze a pivnice.. alebo nahovorim mojho otca, ten by to nejako zvladol...
Odpovedať
Profilova fotka
gerdusha: mne sa dala, skusila som namatkovbo kliknut na jednu o strechach...
Odpovedať
Profilova fotka
omietky strojove, sadrove nas stali 15€ na m2 so vsetkym...
Odpovedať
mne sa ich viac neda otvorit ako da... nam firma uctuje 8,30 € za pokladku podlahy 20x20
Odpovedať
a este za obklad jednoduchy, jednofarebny 20x10 .... 12,24 €/m2
Odpovedať
kolko beru murari za murovanie stien za kubik muriva?kolko za m2 za strechu?
Odpovedať
Profilova fotka
ups...zle skopirovane...ospravedlnujem sa uz by to malo ist ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali takeho staruckeho murara a tusim bral tisicku na den, ale robil od svitu od mrku... bola to jedina platena osoba, vsetci ostatní pomocnici boli z rodiny..
Odpovedať
No u mňa boli najskôr za 1000 na deň cca 100 na hodinu a potom prišli že už najbližšie to bude 150 na hodinu.Tak to najbližšie nebolo.... ale kamoš má stavebnú firmu robí blavu a okolie cca 180 na hodinu že je dobrá cena...
Odpovedať
Profilova fotka
ludkovia.... kolko ste dali za sadrokartony? lebo ma bol robit jeden ponuku a zda sa nam to vela... napr, len za kupelnu 12,6 m2 chce 200e.... ! za obyvku - prvy strop 31m2 chce vyse 500E a za druhy dekoracny( viac znizeny s bodovkami) dalsich vyse 500 :-. :-. to je nejak moc nie????? nemate nejaky tip na sadrokartonistu od Trnavy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
za celu robotu si pýta 2600€ :-o tak to mu nedame ani za nic ! to radsej dam vsade lustre!
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to tiež riešili a sme bez bodoviek a dáme si nejaké krásne lustre-svetlá,, teraz je toho toľko veľa na výber.. rôzných dizajnoch.. Len okolo tých schodov dáme led svetlá a možno niečo v kúpelni.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
convoy - 22. jan o 22:28 Ahojte dnes som dostala cenovú ponuku za prácu. Potrebujem poradiť. zemné práce - 362,-Eur základy 333,-Eur zvislé konštrukcie - 3440,-Eur vodorovné konštrukcie - 5530,-Eur uprava povrchu - 1717,- Eur ostatné konštr. -3408,-Eur konštrukcie tesárske - 3114,- Eur krytina - 1926,- Eur sme časovo a pracovne vyťažení a amatéri. díky za rady PSV izolácie 300,-Eur delarosa stavia dom - 22. jan o 22:40 ahoj Convoy, ta cena za zaklady je za aku konkretnu pracu? convoy - 22. jan o 23:10 ahoj je tam uvedené zákl. pásy m3 a debnenie. j eto zvláštne ocenenie, však???
Odpovedať
Pokial chces presny polozkovy rozpocet oslov profesionalneho rozpoctara. rozpocet sa da dnes urobit aj za 300 Euro pre bezny RD. Je nezaujaty a rozpocet mozes potom pouzivat na kontrolu cenovych ponuk. Treba, ale naspecifikovat presne materialy, aby sa nestalo, ze mas v rozpocte beznu omietku Fein Putz a firma ti ponuka jednovrstvu strojovu omietku. tam potom ceny sa dost odlisuju. Cim presnejsie definujes materialy, tak vysledna cena sa bude potom zhodovat s tou realnou. Treba sa ale rozpoctara opytat aku verziu pouziva. Pokial je to 1stvrtrok 2009. treba to este zindexovat na 1 stvrtrok 2010. Ceny su kalkulovane ako doporucene samozrejme zavisle od regionov. Inu cenu ti ponukne firma z Humenneho, inu z Bratislavy. Najlacnejsiu a najdrahsiu vyskrtni a ostatne si vyber podla referencii. Nie sme taki bohati, aby sme kupovali lacne veci. Ono sa to vzdy vypomsti. Mam 18 rocne skusenosti v stavarine a viem o com hovorim. Pokial otazky viac cez IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, pokiaľ vieš z akých materiálov budeš stavať v každých stavebninách ti urobia rozpočet na materiál a zhruba aj vedia koľko je na trhu cena práce pri konkrétnom materiáli. Mal by si si prerátať či je pre teba výhodnejšia úkolová alebo hodinová mzda.
Odpovedať
Profilova fotka
ja len taka blbost, kolko stoji osadenie dveri interierovych aj so zarubnami? viete niekto poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
bleble - max 30 euro za ks by som dala
Odpovedať
Profilova fotka
bleble: nam vraveli, ze 1000-1500SK ...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte viete mi niekto odporučit dobrých a cenovo dostupných murárov na vytiahnutie obvodových stien a uloženie stropu?
Odpovedať
ano existuje, stiahni si demo verziu CENKROS-u, je tam komplet databáza takmer všetkých prác a dosť vela materiálov. pozor materiály sú v cenníkových cenách t.j. bez zliav. Treba rátať že bežne sa dá ist cca 20-30% pod cenkros v cenách bez dph.
Odpovedať
inak to co vravel hodinovy_manzel, je skutocne dobre riešenie
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, mam taku otazku ohladne ceny prace robotnikov za postavenie hrubej stavby ;-) Ake su priemerne ceny prace zivnostnika, resp. robotnika na stavbe? Chceli by sme si zavolat partiu 3 chlapov a netusime aka cena prace je v dnesnej dobe "normalna", t.j. ci je vhodnejsie vyplatit ich az po postaveni hrubej stavby alebo mesacne. =-) A kolko tak priblizne byva cena na jedneho cloveka, napr. mesacne. Pytam sa preto, lebo nevieme ci bude cena, ktoru sa vypytaju, slusna alebo privysoka. Viem, ze na toto je obsirna odpoved, ale ak mate niektori skusenosti s vyplacanim robotnikov, bola by som vdacna za kazdu skusenost a radu. x-) Vopred dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
este som zabudla podotknut, ze ideme stavat z Heluz-u s lepidlom.
Odpovedať
Cau julca 80 .Dohodni sa za m3 od kusa prekladu a za veniec.
Odpovedať
Profilova fotka
dik Jozef za radu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte sme zufalí, dali sme si nacenit kupelnu a Wc oblozenie... je toho asi 70m2... obkladac zahlasit 2tis €!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sme skoro onemeli... treba tam doomurovat policky - cize robota, material a vsetko este platime k tomu.... + si ratal cestu - ze je z NR a do TT bude dochadzat.. :-p a aj dovoz a odvoz obkladu , kt., bude treba dat narezat - hrany - vodnym lucomm, lebo nnechceme listy na rohy.... ale aj tak.. to rezanie si mozeme teda aj sami zabezpecit, ale ten zyvsok.. neskutocna cena!!!!! ved tolko stal obklad!!!! sme ratali tak 1000e, ale toto????? Kolko ste platili vy za obklady??? mame este jedneho obkladaca, ten berie 10e za meter, ale toho robotu sme nevideli...tak sa bojime...... ak mate nejaky tip na obkladaca z okolia TT, prosim Ip... diky
Odpovedať
Profilova fotka
a mali to byt asi traja chalani, lebo sa dosiel pozriet na dom s dvoma dalsimi... naco mam platit 3??? ]-( ]-(
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?