Odpoveď na príspevok od lmroman:
@technik007 Vidíš mne zae dnipro na 16A drží bez … @lmroman 16A ističe ti drží dovtedy, kým príkon zváračky ho neprekoná . Keď "osolíš" tej svojej, tiež ti pravdepodobne zhodí ten 16A istič. Keď som zváral COčkom na 160A, tak som musel istič "upraviť".Odpoveď na príspevok od lmroman:
Tak ten istič 16 A už mi na ceočke pár krát spado… @lmroman Nekurv si svoju elektroinštaláciu v dome a daj na túto zásuvku radšej B 20 A, ak Ti to ešte prierezy drôtov (i dimenzia zásuvky) dovolia. Alebo si vyrob jednoduchú redukciu: zástrčka 3f.400V / zásuvka 1f.230V a zváračku budeš napájať z 3f. okruhu, ktorý máš akiste istený 25A.Odpoveď na príspevok od petersd:
@lmroman Nekurv si svoju elektroinštaláciu v dome… @petersd pozeral som teraz ,ten istič je trojfázový B 16 ampér čo mám do dielničky. B čko nie je určené na elektromotory či zváračky .Odpoveď na príspevok od lmroman:
@petersd pozeral som teraz ,ten istič je trojfáz… @lmroman No, veď súhlas. Evidentne Ti 16 A ku Tvojej zváračke nestačí a potrebuješ viac. Čo iné tu vymyslíš ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@lmroman No, veď súhlas. Evidentne Ti 16 A ku Tvo… @petersd Vyskúšať 16 amperoví triedy C alebo D