Elektricka zváračka parkside

Zobraz úvodný príspevok
Zdravím mam zváračku parkside klasická mala spolahliva mam ju už dlhšie nebol žiaden problém dnes som zvaral a asi jak som vinicil 5 elektród tak prestala mi hučač vždy hučala keď bola zapnutá teraz vôbec. Svieti ale nehučí a nechita mi elektróda svieti len prestala hučač mam ju nechať odichunut alebo ja neviem čím to je
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od lmroman:

@technik007 Vidíš mne zae dnipro na 16A drží bez …
@lmroman 16A ističe ti drží dovtedy, kým príkon zváračky ho neprekoná . Keď "osolíš" tej svojej, tiež ti pravdepodobne zhodí ten 16A istič. Keď som zváral COčkom na 160A, tak som musel istič "upraviť".
Odpovedať
Často sa zabúda na skutočnosť, že zváračka má byť pripojená na poriadnom kabli a nie 50m predlzke 0,75mm2.
Odpovedať
Tak ten istič 16 A už mi na ceočke pár krát spadol ,musím ho vymeniť za 16C alebo D
Odpovedať

Tak ten istič 16 A už mi na ceočke pár krát spado…
@lmroman Nekurv si svoju elektroinštaláciu v dome a daj na túto zásuvku radšej B 20 A, ak Ti to ešte prierezy drôtov (i dimenzia zásuvky) dovolia. Alebo si vyrob jednoduchú redukciu: zástrčka 3f.400V / zásuvka 1f.230V a zváračku budeš napájať z 3f. okruhu, ktorý máš akiste istený 25A.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@lmroman Nekurv si svoju elektroinštaláciu v dome…
@petersd pozeral som teraz ,ten istič je trojfázový B 16 ampér čo mám do dielničky. B čko nie je určené na elektromotory či zváračky .
Odpovedať

@petersd pozeral som teraz ,ten istič je trojfáz…
@lmroman No, veď súhlas. Evidentne Ti 16 A ku Tvojej zváračke nestačí a potrebuješ viac. Čo iné tu vymyslíš ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@lmroman No, veď súhlas. Evidentne Ti 16 A ku Tvo…
@petersd Vyskúšať 16 amperoví triedy C alebo D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?