Odpoveď na príspevok od lmroman:
Asi niečo odišlo. MMA zvaračky dnes stoja 100 eur… @martin25 "Invertor LGBT".... už ten názov vypovedá sám za seba @lmroman Ak chceš dopadnúť ako zakladateľ diskusie, tak smelo do toho, kupovať invertory v cene rádovo do 100 €.... a tajne dúfať, ako si s dnešným svetom vyhebal, lebo máš takú zváračku, ako iní kupujú po 500 € 🤣 Ale tých 5 ks 2mm elektród raz v roku, snáď vydrží vyvariť pri účinníku 40%.Odpoveď na príspevok od petersd:
@martin25 "Invertor LGBT".... už ten názov vypove… @petersd Nie každý potrebuje dráhu zvaracku, sám mám doma skoro 10 rokov Dnipro m, a slúži výborne. Stalo cca 100 eur. Ak by aj kúpil Kitinku či Omiron čo by mu predali? Rovnakú činu v drahšom kabátiku. Dnes kúpiš za 200 eur Vevor ktorý má mig .mma,tig.Na allegre je tohto plno a v úplne iných cenách ako na Slovensku.Odpoveď na príspevok od lmroman:
@petersd Nie každý potrebuje dráhu zvaracku, sám … @lmroman Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú zváračku, no invertor za 60 € musí byť prinajmenšom pochybný. Ale vravím, na intenzitu využitia cca 5 elektród v roku ( alebo za niekoľko rokov), snáď vydrží a jeho majiteľ bude tu pridávať lajky, aká je to super zváračka, lebo sa vôbec nekazí. Myslím že v relácii 200 - 250 € sa dá u nás kúpiť solidný invertorík do domácej garáže. Áno, na Dnipro som čítal zopár dobrých recenzií od užívateľov, na svarfore.Odpoveď na príspevok od petersd:
@martin25 "Invertor LGBT".... už ten názov vypove… @petersd kde tam vidíš L 😀 solídna paranojaOdpoveď na príspevok od petersd:
@martin25 "Invertor LGBT".... už ten názov vypove… @petersd Ty sa radšej k téme ani nevyjadruj. Možno Ty si LGBT, ale ten invertor je určíte IGBT.🙏Odpoveď na príspevok od petersd:
@lmroman Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú … @petersd "Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú zváračku, no invertor za 60 € musí byť prinajmenšom pochybný."" Trošku Ťa vyvediem z omylu...Ja som kúpil invertor s "IGBT" českej výroby firmy Pantermax,cena je okolo 100€+- ja som ho zohnal za 60€, nakoľko predošlý majiteľ nevedel zvárať tak mi ho predal za 60€.. Je to český výrobok a som s ním veľmi spokojný, nakoľko firma môže dodať k zváračke ešte hadicu na zváranie TIG..Nepotrebujem ju nakoľko neplánujem zvárať tenké plechy... Úplne stačí mne MMA zváranie.. je šikovná, vojde pekne do kufríka a zvárala u kamaráta schodnice pri dome celý deň a bez problému zvládla 2,5mm, skúšal som aj 3.2mm ale som radšej volil 2-2,5mm a išla ako píla...Pozri foto... Zváral som aj s invertorom Dnipro, ale nejako mi nesadla..🤨 Okrem toho že nezvládla 16A isič čo deklarovali,pri zapnutí Dnipro zhodil istič... Táto mi zvládne 16A bez problému a nemusím mať C istič...Myslím si, že som kúpil veľmi dobre a nemáč čo ľutovať...Odpoveď na príspevok od technik007:
@petersd "Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú… @technik007 Poznám túto značku, ale nie ten konkrétny model. Koľko dáva pri 100 % -ách ?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
Ja zasnem ako kazda jedna tema skonci u politiky,… @cukrik25 najhoršie, ak to robia firmy, napr. včera ma nadvihol zo stoličky manipulatívny email od internetového providera: "s ohľadom na NEUSTÁLE zvyšovanie nákladov zo strany štátu pristupujeme k úprave ceny poskytovanej služby". Jediné, čo od nich potrebujem, je internet a agitka zamestnancov firmy ma vôbec nezaujíma.Odpoveď na príspevok od technik007:
@petersd "Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú… @technik007 na túto som videl recenzie a chválili si ju (dobrý pomer cena/výkon). Mne by vadil ten fajnový display ,) - radšej 8 segmentový, ktorý je väčší a je dobre vidieť.Odpoveď na príspevok od technik007:
@petersd "Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú… @technik007 Vidíš mne zae dnipro na 16A drží bez problémov a o Patermaxe som čítal negatívne informácie.....http://cs.www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?pid=182753. Teraz testujem Co2 - Ideal tecno mig 202 čo som si zakúpil . 16A istič zatial drží.Odpoveď na príspevok od lmroman:
@technik007 Vidíš mne zae dnipro na 16A drží bez … @lmroman " o Patermaxe som čítal negatívne"" To je v poriadku keď si čítal špatné recenzie,🤔 ja mám ale PANTERMAX!!!