Elektricka zváračka parkside

Zdravím mam zváračku parkside klasická mala spolahliva mam ju už dlhšie nebol žiaden problém dnes som zvaral a asi jak som vinicil 5 elektród tak prestala mi hučač vždy hučala keď bola zapnutá teraz vôbec. Svieti ale nehučí a nechita mi elektróda svieti len prestala hučač mam ju nechať odichunut alebo ja neviem čím to je
Odpovedať
1
2
sak lepsie ked nehuci nie ...
Odpovedať
@viktor123787 no keď si vinicil, a prestala hučač a nechita, tak odichunutie asi nepomôže. Kam to spejeme.
Odpovedať
Skus najst blocok a dufaj ze je v zaruke. Vrat ju a kup si poriadnu.
Odpovedať
@viktor123787 tu z lidla.vrat až máš blok a kúp si toto malé čudo a nebudeš banovat .zvaral som snou nonstop dva týždne každý deň lebo si ju kamarát kúpil a neveril.som.ze to vôbec pôjde a nakoniec som bol v nemom úžase.a potom som ju aj rozobral a.pozrel čreva a za tie peniaze na parádu a aj chladenie riadne
Odpovedať
A pridávam aj foto
Odpovedať
@viktor123787 ""prestala mi hučač vždy hučala keď bola zapnutá"" Tak to "hučanie" je chod ventilátora ktorý sa zapne po zapnutí hl. vypínača asi po 1-2sek. ak Ti svietila aj žltá kontrolka tak je "prehriata" ale ak po istom čase po vychladnutí si ju zapol a nenaskočil ventilátor čo značí že je "odpálená".. Ak je v záruke tak ju vráť...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Asi niečo odišlo. MMA zvaračky dnes stoja 100 eur .Tátomma a mig z fluxom stojí do 90 eur https://allegro.sk/ponuka/invertorovy...
Odpovedať
Akcia za 80 Eur.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lmroman:

Asi niečo odišlo. MMA zvaračky dnes stoja 100 eur…
@martin25 "Invertor LGBT".... už ten názov vypovedá sám za seba @lmroman Ak chceš dopadnúť ako zakladateľ diskusie, tak smelo do toho, kupovať invertory v cene rádovo do 100 €.... a tajne dúfať, ako si s dnešným svetom vyhebal, lebo máš takú zváračku, ako iní kupujú po 500 € 🤣 Ale tých 5 ks 2mm elektród raz v roku, snáď vydrží vyvariť pri účinníku 40%.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@martin25 "Invertor LGBT".... už ten názov vypove…
@petersd Nie každý potrebuje dráhu zvaracku, sám mám doma skoro 10 rokov Dnipro m, a slúži výborne. Stalo cca 100 eur. Ak by aj kúpil Kitinku či Omiron čo by mu predali? Rovnakú činu v drahšom kabátiku. Dnes kúpiš za 200 eur Vevor ktorý má mig .mma,tig.Na allegre je tohto plno a v úplne iných cenách ako na Slovensku.
Odpovedať

@petersd Nie každý potrebuje dráhu zvaracku, sám …
@lmroman Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú zváračku, no invertor za 60 € musí byť prinajmenšom pochybný. Ale vravím, na intenzitu využitia cca 5 elektród v roku ( alebo za niekoľko rokov), snáď vydrží a jeho majiteľ bude tu pridávať lajky, aká je to super zváračka, lebo sa vôbec nekazí. Myslím že v relácii 200 - 250 € sa dá u nás kúpiť solidný invertorík do domácej garáže. Áno, na Dnipro som čítal zopár dobrých recenzií od užívateľov, na svarfore.
Odpovedať

@petersd kde tam vidíš L 😀 solídna paranoja
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom. Vysvetlenie pre jednoduchších - IGBT je výkonová elektronická súčiastka, presnejšie tranzistor.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja zasnem ako kazda jedna tema skonci u politiky, neskutocne, niektory jedinci tu tak zamorili forum ze to tu uz nestoji ani za deravy gros...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @petersd a na to si uz prisiel ako?
Odpovedať

@petersd Ty sa radšej k téme ani nevyjadruj. Možno Ty si LGBT, ale ten invertor je určíte IGBT.🙏
Odpovedať

@lmroman Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú …
@petersd "Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú zváračku, no invertor za 60 € musí byť prinajmenšom pochybný."" Trošku Ťa vyvediem z omylu...Ja som kúpil invertor s "IGBT" českej výroby firmy Pantermax,cena je okolo 100€+- ja som ho zohnal za 60€, nakoľko predošlý majiteľ nevedel zvárať tak mi ho predal za 60€.. Je to český výrobok a som s ním veľmi spokojný, nakoľko firma môže dodať k zváračke ešte hadicu na zváranie TIG..Nepotrebujem ju nakoľko neplánujem zvárať tenké plechy... Úplne stačí mne MMA zváranie.. je šikovná, vojde pekne do kufríka a zvárala u kamaráta schodnice pri dome celý deň a bez problému zvládla 2,5mm, skúšal som aj 3.2mm ale som radšej volil 2-2,5mm a išla ako píla...Pozri foto... Zváral som aj s invertorom Dnipro, ale nejako mi nesadla..🤨 Okrem toho že nezvládla 16A isič čo deklarovali,pri zapnutí Dnipro zhodil istič... Táto mi zvládne 16A bez problému a nemusím mať C istič...Myslím si, že som kúpil veľmi dobre a nemáč čo ľutovať...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@petersd "Vôbec netvrdím, že kutil musí mať drahú…
@technik007 Poznám túto značku, ale nie ten konkrétny model. Koľko dáva pri 100 % -ách ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cukrik25:

Ja zasnem ako kazda jedna tema skonci u politiky,…
@cukrik25 najhoršie, ak to robia firmy, napr. včera ma nadvihol zo stoličky manipulatívny email od internetového providera: "s ohľadom na NEUSTÁLE zvyšovanie nákladov zo strany štátu pristupujeme k úprave ceny poskytovanej služby". Jediné, čo od nich potrebujem, je internet a agitka zamestnancov firmy ma vôbec nezaujíma.
Odpovedať

@technik007 na túto som videl recenzie a chválili si ju (dobrý pomer cena/výkon). Mne by vadil ten fajnový display ,) - radšej 8 segmentový, ktorý je väčší a je dobre vidieť.
Odpovedať

@technik007 Vidíš mne zae dnipro na 16A drží bez problémov a o Patermaxe som čítal negatívne informácie.....http://cs.www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?pid=182753. Teraz testujem Co2 - Ideal tecno mig 202 čo som si zakúpil . 16A istič zatial drží.
Odpovedať
Pokiaľ Hobby zváračka vyhodí 16 ampérový jistič trebajú reklamovať lebo je to shit. Profi môže byť na 25A Čo je neštandardny ale treba sa na to pripraviť.
Odpovedať

@technik007 Vidíš mne zae dnipro na 16A drží bez …
@lmroman " o Patermaxe som čítal negatívne"" To je v poriadku keď si čítal špatné recenzie,🤔 ja mám ale PANTERMAX!!!
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?