DWE4217KT - skusenosti

Nemate niekto skusenosti s touto bruskou s pridavnym krytom na odsavanie prachu z brusenia betonu?
Odpovedať
@gashtaan máme, no poviem ti nič moč. ten kryt je tam na dve veci, teda niečo zachytí ale nerob si zbytočne ilúzie. možno s nejakým špeci vysávačom za aspoň 600€ je to únosné, ale bežný karcher je na toto slabý. https://www.youtube.com/watch?v=ECdB2...
Odpovedať
@slavoslav ja vidim problem v tom, ze kotuc na bruske DWE4217 presahuje cca 3mm nad kefu a neda sa to rozumnejsie nastavit... dokonca aj v navode pisu, ze kotuc nema byt na urovni samotnej kefy, ale ma 3mm pretrcat. Zda sa mi to blbost. Mal som davnejsie pozicanu Makitu PC5001C... ako je v pozicovniach zvykom, kefa bola uplne zrumplovana a zodrata, tiez kotuc nezakryvala, no s Karcherom to pustilo minimum prachu.
Odpovedať
@slavoslav to video som videl, ale napriklad tu to vyzera lepsie: https://www.youtube.com/watch?v=OzdFH... Mozno to ale nemal ani zapnute :)
Odpovedať
@slavoslav alebo toto vyzera v pohode: https://www.youtube.com/watch?v=v8Mp9...
Odpovedať
@gashtaan mal som už viac kúskov ale ani jeden mi nešiel tak ako som od toho očakával ( odstredivá sila pri tak vysokých otáčkach je asi priveľa). aj mne vadilo, že kefy neboli až po betón (človek má dojem, že je kryt zle nasadený) ale ten kotúč sa dá obrobiť o dosť veľkú hrúbku, tak neviem či treba až na to čakať :-) Mal som aj Hilti ktorej kefy pekne kryli, ale tiež prášila ale s inym vysávačom. Jediné čo sa mi osvedčilo bola veľká pomalobežná brúska, ale tá stojí majland a požičovne ju obyčajne nemajú :-(
Odpovedať
@slavoslav tiez ma napadlo, ze keby som ten kotuc zbrusil o 3mm, bolo by to o dost lepsie :) Ach, no neviem co teraz s tym... vyskusat to, ci to rovno vratit kym to je nepouzite :\ Ta Makita bola v pohode (PC5000C to bola, nie PC5001C), bolo si treba dat pozor aby bola zarovno s podkladom, potom to neprasilo fakt ze skoro vobec. Mozno zalezi aj od typu kotuca.
Odpovedať
@slavoslav a co tak pouzit nieco taketo? http://www.michal-imre.sk/products/pr...
Odpovedať
@gashtaan uff v tomto nie som doma, možno áno, ale či to bude fungovať a či tomu nejako nepoškodi netuším. Dnes už sú tie zariadenia plné elektroniky a ochrán... netuším.
Odpovedať
@slavoslav medzitym som zistil, ze s touto bruskou by to nefungovalo, lebo ma plynuly rozbeh na podobnom principe a dva regulatory za sebou ist nemozu. Musel by som ju rozobrat a jej regulator premostit.
Odpovedať
@gashtaan BTW: načo to chceš používať? brúsiť betón by bolo vhodnejšie mokrou cestou, menej sa opotrebuje kotúč, ale na to treba zasa iný vercajch.
Odpovedať
@slavoslav chcem prebrusit schody pred vyrovnavanim, na betone je nesudrzna vrstva, to bude treba len tak sup-sup prebehnut... tiez nejake drobne nerovnosti na poteri pred pokladkou laminatu. V dome uz byvam, takze co najmenej prachu... radsej trochu prachu ako litre vody pri bruseni mokrou cestou :)
Odpovedať
@slavoslav podelim sa o info... nakoniec som tu Dewalt brusku ani neskusal, vratil som ju. Kupil som z ciny kryt za 11€, lacny kotuc za 12€ a dal som to cele na brusku s nastavitelnymi otackami z Lidla. Aj na hrbolatom betone s obycajnym Karcherom cista bezprasna robota.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gashtaan mozem porosit link na ten kryt z ciny?
Odpovedať
@bookeeper napriklad https://www.aliexpress.com/item/4-5-D... Hladaj "grinder shroud" na aliexpresse, ebay...
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?