Dochádzanie z Kráľovej pri Senci do Bratislavy

Profilova fotka
Ahojte :-) , zvažujeme kúpu pozemku v Královej pri Senci. Dochádza tu niekto odtiaľ, alebo z okolia? Koľko vám to trvá ráno do Bratislavy. V poobednej špičke je vraj kritický úsek od zjazdu z dialnice po kruháč v Senci.
Odpovedať
Ahoj, my tam chceme tiez kupovat. :) Nedam ti info ako sa dochadza,ale tak ak si pozries cesty,tak budes vedet. Su tri. Cez dediny kde sa napojis na zapchu asi niekde ako bernolakovo,mozno aj skor,neviem,potom D1,tam asi poznas a pak stara cesta zo Senca,kde to uz od Senca zacina byt kriticke smer BA. Ale tak na zapadnom svk si asi nevyberies ked chces dochadzat. Ja to budem riesit ak tam budeme byvat vlakom zo Senca. A kde chcete kupovat? Jurajov? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pri Hlavnej by mala byť nová výstavba, zatiaľ sa tam ešte nič nestavia ale v lete sa má začať. Teraz dochádzam z PK, takže trvá mi to pol hoďku. Bojím sa, že to bude aj hodina, čo by mi ráno nevadilo, ale poobede sa človek ponáhla domov...
Odpovedať
@lusinda609 My sme dochadzali zo Senca, ale vzdy bud na 6-6:30, alebo potom az na 9h. Cesta trvala od 35-45min, ak nebola nejaka havarka. Domov sme vacsinou vyrazali o 15h. a aj s nakupom sme boli pred 16h. doma. Takze vsetko zalezi od toho, kedy potrebujes byt v praci a kedy mozes odist domov
Odpovedať
@lusinda609 Kde pri Hlavnej? A predavaju sa tam este nejake pozemky? Lebo co ja viem tak Jurajov PArk a potom uz len to co predava realitka centauri v Krmesi....
Odpovedať
Profilova fotka
@jojkolenka Na začiatku, pri ulici Récka. Ale ešte to nie je nikde zverejnené. Lebo ešte sa všetko vybavuje.
Odpovedať
@lusinda609 To,co predava ta Centauri je na Reckej,nemyslis to? Ak nie,mas nejake info blizsie o tych pozmkovh co myslis ty? IS,vymery,cena? Dakujem...ked tak sprava ak chces. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@biene Pracovnú dobu mám pohyblivú, takže by som si musela privstať :-| ale asi by to stálo zato :)
Odpovedať
Na dochadzanie kazdy den je to prilis daleko
Odpovedať
Ako sa to vezme ci daleko, chodim denne z dediny este o 15 km dalej a zvladame to. Chvilu sme byvali v BA ale radsej sme sa vratili do rodnej dediny. Je pravda co pisala Biene, ked odtialto dochadzat tak treba ist tak aby bol clovek pred 7,00 v praci a domov siel najlepsie o 15.00 (rano nam to trva 40 min a spat do 45 min). Aj ked teraz ani pristavny most a obchvat von z mesta o 16.00 nie je az tak zapchaty ako byvaval (horsie mam pocit je to smerom do mesta)
Odpovedať
@lusinda609 môj kolega dochádza do BA z Kráľovej. Hovorí, že cesta v pohode, až potom pred Ivankou pri Metre je to horšie. ak tam je 6:05, tak prejde úplne v pohode, 6:07, už je to horšie,ale ešte prejde, 6:09 už zápchy. on chodí do práce na 6:30 a odchádza po 14. myslím si, že nie je ani zlý nápad dochádzanie vlakom, je to zo senca v pohode.
Odpovedať
@lusinda609 Dochadzala som zo susednej dediny. Do 6:20 odchod, vtedy som bola o 7:00 v centre v praci. Odchod o 15:00, vtedy do 16:00 doma. Ak bola havarka alebo sa mi podarilo odist az o 10 minut neskor, katastrofa, pokojne aj 90 minut... A to sme este nemali deti, takze ziadne skolky a kruzky. Uz by som do BA nedochadzala, je to o nervy, kazdy rok viac a viac aut a cesty rovnake. Ak do tychto dedin pri SC, tak pracu z domu treba riesit.
Odpovedať
Profilova fotka
Uvažujem tiež o kúpe pozemkov na výstavbu 3 rodinných domov na predaj v Kráľovej, a argument jedného dlhodobého známeho má presvedčil. Cesta z kráľovej do lamača, 33-35 minút, odchádza o 6:45, cesta späť okolo 15 tej trvá cca 40 minút. Druhý argument v Kráľovej nie sú " neprispôsobivý ľudia - neprispôsobivé etnikum".
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Boli sme sa tam pozrieť a pred obchodom stáli dvaja "neprisposobiví občania" možno to bola náhoda a boli to robotníci :-) To dochádzanie ma trápi presne kôli škôlke a škole, plánujeme deti a keď má človek 8,5 hod. pracovnú dobu, tak neviem, či to stíha.
Odpovedať
Musim sem napisat nejake tie zivotne postrehy k tejto teme... :) Autom dochadzat do BA od HOCIKIAL je pruser. Hoci uz len z Lamaca,dubravky,ivanky atd. Rozdiel minimalny. Ja dochadzam od detstva odkedy sme z BA odisli a zvykol som si. Teraz dochadzam z TT. 7:00 vlak z TT,o 7:45 som v robote na Zochovej. Naspat,koncim o 16:30,o 17:30 som doma za stolom. Neminam benzin,mozem vo vlaku spat,citat,oddychovat. Jedina normalna cesta do BA je vlakom! Neviem co je na tom take strasne. Jasne,ze ked pridu deti tak to bude horsie,ale to sa da zariadit za chodu... Planujem stavat v Kralovej,kde je vyzitie aj pre deti myslim dostacujuce,navyse 5 min. do Senca... Co sa tyka cigosov ti sa najdu vsade. Niekde viac,niekde menej... A cesta z Kralovej do Lamaca ani keby isiel o pol noci neni 33 min. ;) No ok,mozno o pol noci ano,inokedy vysoko nemozne... Ved len google maps to dava za 33 min. To znamena,ziadne zdrzanie,stale 110 dilanica a 90 obchvat a to nehrozi nikdy. ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?