Dobré a lacné stavebniny na západe Slovenska

Dobrý deň, prosím všetkých o radu a osobné poznatky na dobé stavebniny z HC, TT, PN, NR a ich okolia. Čím viac názorov, tým lepšie. Vopred ďakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my berieme zo zavaru - spokojnost ;-)
Odpovedať
@ivmar PN stamix
Odpovedať
Profilova fotka
DEKTRADE NR a TT
Odpovedať
@ivmar stavivo nove sady
Odpovedať
každopádne ROYALDOM, Častkovce!!! pre TT, PN a TN okolie :-p
Odpovedať
@robotn zo skúsenosti majú najlepšie ceny a najlepší servis hlavne!!!!
Odpovedať
stavebniny Ištok-trnava
Odpovedať
@caco73 @robotn @bebah @esino1 @andrejh0 @ajkaag Ďakujem za rady :)
Odpovedať
Taktiež doporučujem Royaldom Častkovce. Veľmi dobrá spolupráca a šikovný predajca
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne Royaldom ;-)
Odpovedať
stamix piešťany a nieco rieisim aj so "Zak trebatice"
Odpovedať
No my sme zatiaľ brali len na základovku zo Špačiniec pri TT, dalo sa s nimi dohodnúť, a na ostatný materiál budeme dávať ešte len robiť cenovú ponuku, takže asi niečo použijem aj odtiaľto. Tiež som počula že hodne berú zo Zavaru, tiež skúsim znovu tie Špačince a ešte niečo odtiaľto vyberiem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@haronikova V Špačinciach sú stavebniny? Tak to som nevedela. Keď sme boli naposledy v Špčinciach, tak som si všimla, že aj tam beru materiál z Royaldomu (v časti, kde su novstavby bola reklama na rozostavanom dome). Prijala by som aj rady - kde sa dá dohodut "bez paiera" t.j. bez DPH+ nejaká tá zlava k tomu. My sme zatial brali DT-čka z Royaldomu a dalo sa s nimi dohodnut za rozumnu cenu. Urcite lepšie ako v stavebninach v HC.
Odpovedať
@ivmar No v tých špačinciach po hlavnej ceste od Trnavy na pravej strane. Dá sa tam dohodnúť niečo tak a niečo tak ako píšeš. Obzvlášť veci ktoré vyrábajú ako sú tie DT tvárnici, zámková dlažba a podobné betónové výrobky. Ostatný materiál, ktorý oni nevyrábajú, ale predávajú sa dá väčšinou dohodnúť, a najlepšie je ukázať im najlepšiu cenovú ponuku ktorú vám dajú v iných stavebninách a opýtať sa ich či by sa s tým dalo niečo ište urobiť. Aspoň ja som tak robila. Na DT mi dali bezkonkurenčnú cenu, a ostatné mi dorovnal s najlepšou ponukou, lebo povedal že lepšiu cenu už na tento tovar si nemôže dovoliť. V podstate mi to vyhovovalo, lebo som mohla zobrať tým pádom všetok materiál na základovku od nich, z jedným dovozom.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivmar my sme pravidelne nakupovali - stavebny material aj potom sortiment do kupelne v STAVMAT IN, v TT - spokojnost :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@ivmar ahoj co vas tam vysli dt-cka?dik
Odpovedať
Skús STAVIVO Nové Sady, dá sa s nimi dohodnúť
Odpovedať
Junastav Spacince mozem tiez odporucit. Da sa dohodnut, dokonca aj ucet otvorit aby si nemusel behat pre kazdu vec s peniazmi a pekne to spolu vyplatit raz za cas.
Odpovedať
osobna skusenost so STAVIVO Nove Sady (mam to pod nosom :) ) je dobraaaaaa... ale netreba pozerat len na cenu.. treba brat do uvahy aj ostatny servis... napr. dopravu... napr. auto s rukou... alebo v mojom pripade stacilo dopravu vysokozdviznym vozikom a pod... ak ma niekto jedno auto, tazko stihne zasobovat viac klientov... a pod... treba brat do uvahy, ci vedia dobre a sprvne poradit... a ake su cakacie lehoty na tovar na objednavku a pod....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Tiež mam skúsenosť so stavebniny IŠTOK TRNAVA dobré ceny aj pri malých odberoch - široký sortiment od základov až po strechu taktiež spravia nezáväznú ponuku ak si chcete porovnať s inými stavebninymi a vrátane dopravy to už dnes je neodmyslytelné, veď kto má dnes doma nakladné auto. Takže sú to dobré a lacné stavebniny.
Odpovedať
Teraz riesime Ytong na HS a zatial najlepsiu cenu som dostala v Stamixe v PN, o 0,40€ lepsiu ako vsade inde...asi budeme brat odtial, cakam este na jednu ponuku a potom sa rozhodneme.
Odpovedať
@janzi tiez sme brali odtial, zo stamixu Piešťany, skoro cely dom pred 2 rokmi. dobra volba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
A v súčastnosti viete poradiť dobré stavebniny v Bratislave? Ďakujem
Odpovedať
@tinah42 gipsol
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Niečo sa zmenilo? Nejaké stavebniny dobré A za dobrú cenu V súčastnosti?
Odpovedať
Royaldom
Odpovedať
Profistav v TT. Vždy sme dostali aj dobrú cenu aj dobrú radu ohľadom materiálov. A kúpeľňu zo Stavmat IN. tiež TT.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Royaldom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zdravim, chcem aktualizovať túto tému. - okres PN,TT,NR,GA,HC. Ak viete poradiť, kde Vám dali najlepšiu cenu..., prístup, ochotu budeme vďační. Zhaname materiál na hrubú stavbu. Ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?