Do coho zabalit nabytok pri stahovani?

Ahojte, prosim Vas viete mi odporucit do coho zabalit napr. stolicky, stol, postel....pri stahovani, aby sa neposkodili a pripadne, kde ste kupovali tento material na balenie. dakujem
Odpovedať
To aj mna zaujima, budeme sa stahovat.
Odpovedať
Bublinkovu foliu kupis na nete, len sa s tym tazko manipuluje, takze treba zvazit co do nej zabalit a co nie. Na niektore veci staci zakryvacia folia, to kupis v obchode s farbami, hrany sa daju chranit pasikmi mirelonu, to zas kupis tam kde predavaju podlahy, mirelon sa pouziva ako podlozka pod plavacky. A nezabudni kupit niekolko kotucov sirokej pasky. Oblecenie do vriec, knihy viazat spagatom max po 5 kusov, kŕehke veci balit do papiera alebo do bublinkovej folie a stahovat v plastovych boxoch alebo prepravkach (popoziciavat kde sa da). Kvety v kartonovych krabiciach, ak je zima a nepojdu v krytom priestore, tak zabalit kazdy do igelitovej tasky a tak naskladat.
Odpovedať
Profilova fotka
Vozim nabytok denodenne a balim do strecfolie a ukladam aby sa dotykali najvacsou plochou potom je to robota aj vylozit ako to drzi. Jefiny problem robia uchytky tie vedia poskodit susednu skrinku tak odporucam ak sa da zdemontovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?