Dá sa dokončiť dom za 4 mesiace?

Cauko stavbári.CHcem vás poprosiť o radu.Stavim bungalov ,mám hrubú stavbu bez okien a pýtam sa.Dá sa dokončiť dom za4 mesiace s tým že penize by boli ale od firmi len kúrenie a elektrina a ostatok tvrdá svojpomoc ,samozrejme aj okná firma. Poradte dá sa alebo máím velké nároky. Dakujem za každý pozitývny príspevok.
Odpovedať
My sme postavili bungalov 140 m2 od základov až po nastahovanie za 7 mesiacov,tak ja si myslim ,že sa to dá,ale musiš mat šikovných ludi, držim prsty.
Odpovedať
My sme kúpili starý dom.Všetko sme robili na novo.Od vody, kanalizácie cez elektriku, omietky aj stropy,betónopvé potery .Čiže to bolo akoby hrubá stavba. Urobili sme to bez poschodia svojpomocne cca 95 m2 za necelé dva mesiace. Tak určite sa to dá. :-)
Odpovedať
urcite sa to da.. My sme v podobnej faze stavby, ako pises a nas plan je do jesene byvat. Vsetko okrem okien si ideme robit sami a ani nam velmi nema kto pomoct, takze ziadne velke brigady.. Ale dufame, ze to dokoncime aspon tak, aby sa tam uz dalo fungovat a zvysok podorabame postupne, ked uz budeme byvat... Treba verit :-) ;-)
Odpovedať
Dá sa , ak to dobre zorganizuješ a tú tvrdú svoju prácu budeš odvádzať , každý deň. Lebo pracovať len víkendy tak to nestihneš. Len okná Ti donesú po mesiaci. Veľa zdaru.
Odpovedať
Profilova fotka
cau ivco, jasne, ze sa da, my sme kupili v januari tiez bungalov 149m2 ako hrubu stavbu, je pravda ze tam boli okna ale inak nic prazdnota a pracovat sa zacalo az ked prestalo mrznut a na maj nam vychadza stahovanie. Tak drzim prsty... 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?