Coneco 2010

Profilova fotka
Prave som sa vratil z Coneca,voci minulemu roku poduroven,same bufety....Vnimam ze vela vyrobcov vystavu ignoruje.
Odpovedať
1
2
fúha...si moc nepotešil..ja som sa tak veľmi tešila na coneco...zajtra s drahým chceme ísť...,
Odpovedať
veru samé bufety nič moc :-S :-o :-( :-| :-S
Odpovedať
tiez sme boli dnes a nula bodov... hlavne ze tam bolo xy studakov, kt. si brali letaky len preto aby ich v tom lepsom pripade hodili do kosa :-( a doniesli sme si mozno 5 letakov toho, co nas zajimalo... bieda, velka bieda... to viac info najdem na nete... ak sa tam chystate, tak zvazte ci 5 euro na osobu a 5 euro parkovne stoja zato... my sme boli fakt sklamani... :-( :-S ;-(
Odpovedať
jaj...a my už sme si v práci aj dovolenku vybavili...:-( ...ale hádam tam niečo pre nás bude...teda dúfam...
Odpovedať
Profilova fotka
vazne je to take slabe.. a ja som sa tesila... na to.. no uvidime zvazime...
Odpovedať
my mame tiez dofcu tak nestraste :-D :-D :-D
Odpovedať
hm, aj my sme nato minuli dovolenku... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak baby.. mame ci nemame ist? boli ste aj na tych prednaskach o zateplovani....?
Odpovedať
Profilova fotka
z mojej skúsenosti sa oplatí viac navštíviť Aquatherm a Domexpo v Nitre
Odpovedať
my ideme aj tak. myslim ze kazdy hlada nieco ine. takze mozno tam nieco najdeme to co potrebujeme
Odpovedať
My mame zaujem o tepelne cerpadla a kurenie bolo tam nieco tiez mame v plane ist???
Odpovedať
http://www.pluska.sk/slovensko/region... http://byvanie.pravda.sk/coneco-hlasa...
Odpovedať
Článok sa načítava...
nebude to tým že mnohí výrobcovia si povedali že je finančná kríza a vystavovať sa im za také peniaze ani neoplatí? :-| ja som bola rozčarovaná z výstavy Moddom, tam som si povedala že do incheby už nikdy viac. to isté sa nám stalo na Flóre. v nútri pekne aranžmány zo všetkých záhradníckych škôl a v druhej sále a vonku predajné trhy s vysokými cenami od bežných hnojív z tesca až po trdelníky za 2 eurá ]-( tak neviem či incheba dáva nehorázne ceny, alebo si Slováci každú výstavu mýlia s burzou a trhom. ešte že tam čínske šlapky nepredávali. Fakt, kde sú tie časy keď tieto výstavy boli plnohodnotné a človek na nich našiel novinky, radu a nejaký nápad. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
l.s, tepelné čerpadlá + vykurovacia technika boli sústredené v jednom z pavilónov (na poschodí). by som povedala, že bolo ich celkom dosť. my sme mrkli na kotle - tam bol zastúpený junkers, vaillant, buderus, viessmann a tuším aj protherm...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, videli ste na Conecu vyrobcov ponukajucich solarne panely a terasove markizy? Tieto 2 veci nas zaujimaju a zvazujeme ci ist pozriet v sobotu alebo sa tam neoplati ist. Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
viviana - na soláre boli viacerí vystavovatelia. markízy boli tuším tiež, ale to som zachytila len zbežne...
Odpovedať
Boli tam aj vystavcovia firmy Heluz ??? stalo to za nieco?? dikes
Odpovedať
no tak cerstvo mozem napisat prave som sa vratila. myslim ze vystava bola ok. je pravda ze plastove okna nic moc :-N no ale zaujmali nas kotle cize tych tam bolo dost vela. solarne veci vela myslim ze az prehnane. potesili ma dake dvere jak interierove tak vchodove. bol tam aj heluz . podla mna sa akoze dalo. keby sme isli s tym ze potrebujeme plastove okna len bola by som veeeeeeeeeelmi sklamana.
Odpovedať
Boli tam aj Heluz a dali nam zlavu 35 az 44% na nakup do konca augusta, plus doprava zdarma a este dake vyhody. My sa iba chystame stavat a pre nas bolo coneco vcelku prinosne lebo sme pozhanali dost veci co sme chceli.
Odpovedať
Profilova fotka
markizy.. boli.. aj my sme boli.. na conecu.. pacilo sa nam... z kotlov mi ide prasknut hlava... aj okna sme dobre videli.. tiez chrobak v hlave..a do jednych dveri som sa zalubila... :-D mame tri tasky letakov a prospektov... aj skridlu sme celkom poriesili... ostatni ake kotle..? radte... :-)
Odpovedať
kotle tak isto... :-D :-D bolo ich tolko ze ani sami nevieme. ktore dvere? my sme nasli jedni vchodove teda mne sa celkom pacili ale ked pan povedal cenu ze 5000€ ze uz sa mi ani moc nepacia. :-D :-D :-D
Odpovedať
S výstavy Coneco 2010 sme boli sklamaní oproti minulému roku to bolo nič moc. Hoci ten čo hľadá tepelné čerpadlá a solárne systémy by si zrejme prišiel na svoje. :-) My sme už postavili a aj kúrenie je poriešené ... Ostatné bolo zo všetkého trochu no nič poriadne, aby si návštevník mohol porovnať a vybrať. My sme išli hlavne vybrať schody cca 3 stánky - dá sa vybrať, nejaké podlahy - absolútne nič, terasovým prekrytím - slabý výber, ploty a dlažba - ušlo..., kompozitné dosky na terasu dvaja vystavovatelia - celkové hodnotenie - sklamanie.... :-( Pred rokom sme videli veľa vecí, ktoré nás zaujali ale ešte sme neboli v takom štádiu stavby. Teraz sme tam išli kvôli tomu a zostali sme sklamaní, čiže hrabeme sa v kontaktoch z Coneco 2009. Ešteže ich skladujeme..., lebo už pár krát im hrozilo vyhodenie.
Odpovedať
Profilova fotka
klubka hej pokial si isla na vnutorne vybavenie to ho tam bolo zalostne malo... ja som videla len jeden stanok s obkladmi.. ale nadhernymi... kuchyne a tak.. to sme ani tusim nevideli... ale pravda je ze sme to ani nehladali... ploty.. my riesime cez pileckeho... zahrada.. a potom robime taky tehlickovy.. z tych palenych tehal co maju take znacky este vypalovane... baby... kto mate kotol buderus...
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa veľmi zaujali výrobky z razeného betónu/exteriér aj interiér/, takisto sa mi páčilo "lavičkové vykurovanie".Výrobca Ytongu u mňa maximálna spokojnosť/novinka oblúkové tvárnice/.Ak by som však bola v štádiu zariaďovania interiéru, odišla by som sklamaná."Našla" som len jednu mini kuchynku, ktorá ma aj tak nezaujala.
Odpovedať
luseta, a kto je vyrobca toho zareneho betonu?
Odpovedať
samorejme razeneho :-D
Odpovedať
My mame Buderus.
Odpovedať
Profilova fotka
Evikq, asi sa tu nemôžu spomínať priame firmy, napíšem Ti IP.Ináč aj pre iných prípadných záujemcov stačí si zadať "razený betón" a máte...Mňa to veľmi oslovilo a nehovoriac ako to ušetrí čas s kladením dlaždíc a obkladov a samozrejme, že ani do budúcna nehrozí žiadne rozbitie "dlaždice" a násladne jej výmena.Mne osobne sa najviac páčil dekor-drevo/som ani neverila, že to je fakt betón.
Odpovedať
Pozdravujem, aj ja som bola na Conecu. Katastrofalna učasť firiem. :-| Celkom vraj majú vysoké ceny pre vystavovateľov, tak veľa z nich ide teraz na Konštrumu do Budapešti. Bola som aj v Nitre na Nábytku, to sa zďaleka nedá porovnať. Ozaj Klubka, čo sa týka markíz tak poznám jednu veľmi dobrú firmu majú predajni hneď oproti Inchebe v Petržalke na ulici Zadunajská. Sú tam aj vystavené, môžeš si popozerať a vybrať. My sme si dali spraviť minulý rok, začiatkom roka bola celkom fajn akcia, tak sa skús popýtať tam. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte, neviete kedy najblizsie budu taketo vystavy a kde? Oplati sa vobec na nich chodit?Dostanete taku zlavu, aku by ste bezne v obchode nedostali?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?