Co znamena pojem "fabricka vyroba"?

Zdravim, vedel by mi niekto vysvetlit co znamena "fabricka vyroba"? Casto to vidim v inzeratoch roznych starsich strojov - napriklad Predam stojanovu brusku fabricka vyroba. Na fotke je obvykle nejaka haraburda z roku 1950.
Odpovedať
Profilova fotka
@denbraven Vy nie ste fabrická výroba, anonymný, bez priateľov. To, na čo sa pýtate je pojem ešte z čias socializmu, keď sa pre nedostupnosť zariadení tieto vyrábali na kolene doma.
Odpovedať
@denbraven staci poiuzit rozum na rozmyslanie. Fabricka vyroba znamena, ze to vyrobili v nejakej fabrike (tovarni) a nespravil si to sikovny kutili doma v garazi z materialu co dum, kamarati a zamestnavatel dal.. Normalne seriovo vyrobeny stroj. Mozno stary, ale asi nie taky stary aby si Gottwalda pamatal. Sice je celkom mozne, ze taka masinka co si Gottwalda pamata je lepsia ako taka co ju dnes vyrobili v Cine :-p
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@denbraven )))))))))))) smiešne mi to je, a haraburdy z 1950 sa bezne vyuzivajú ))) viete aky je rozdiel stroje za socika vyrobene a dnesne?
Odpovedať
Tie fabrické síce boli vtedy asi horšie ako tie doma robené poctivé ale každopádne si myslím že dnes sú tie stroje lepšie ako 80% toho čo sa predáva niekde v obchodoch pre kutilov. Ale ja by som mužovi asi tiež poradila radšej nové neviem prečo asi skôr kvôli záruke a aby bolá jednoduchšia oprava keďže on nie ej veľmi kutil a nevedel by to sám
Odpovedať
Fabricke vyrobene vo fabrike za socika, pravdepodobne este bez "kurvitka", ktore zacne fungovat tyzden po uplynuti zarucnej doby (tak to funguje dnes).
Odpovedať
@fuska presne, si mi to kurvítko vzala z úst, tak už nebudem opakovať čo si vystihla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?