Co by ste zmenili

Ahojte, ospravedlnujem sa vopred, ak takato tema tu uz bola, no nesla som ju. Rada by som sa opytala, co by ste z vlastnej skusenosti druhykrat urobili inak, co sa vam osvedcilo a co naopak neosvedcilo? ci uz pri projekte, stavbe, zariadovani.. Napr. Tehla vs. kvader, podlahove vs. radiatory, drevene okna vs. plastove okna, pracka zhora plnena vs. zboka plnena... cokolvek. Velmi ma potesia akekolvek postrehy. Dakujem vopred.
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/zakl... http://www.modrastrecha.sk/forum/voln...
Odpovedať
Práčka urcite z boku plnená. Navrch sa mi zmestí bednicka s pivom pre robosou 😊
Odpovedať
"Otazka" ktoru si zadala ma tak velmi siroky rozsah tem, ze ludia nebudu vediet odpovedat. Sama neviem co konretne ta zaujima, neviem z ktorej strany mam ponat odpoved....
Odpovedať
my momentálne čakáme na udelenie stavebného povolenia,ešte okolo stavby neviem poradiť ,ale teraz keby som kupovala projekt tak je možnosť u niektorých projektantov kúpiť projekt zo 70 perc. zlavou výber je z tých projektov ktoré už robili pre iných investorov kde je možnosť malej úpravy v tej cene, čo sme my pri kúpe nevedeli. A su to pekné peniaze ušetrené keď si zoberiete že kvalitný projekt je cena približne 3000 EUR.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?