Chemtrails

Ono to bude zdanlivo vyzerať, že to sem nepatrí, ale pokial to skutočne zasahuje do kvality ovzdušia, následne kvality pôdy a celkovo životného prostredia, tak si myslim, že áno. Opakovane sa mi stáva, ze sa ráno zobudim do pekneho dňa a zachvilu je obloha zatiahnuta vďaka niečomu, čo vypustaju lietadla NATO. Dosť ma to teda rozculuje. Máte o tom vedomost? Konkrétne teraz Šamorín a smer Senec. Robia to aj u Vás?
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
@trend270 ktore lietadla NATO ? :)
Odpovedať
Ktoré majú právo preletov nad našim územím.
Odpovedať
@trend270 Tu sa pozri čo ti letí nad hlavou ak chceš. http://www.flightradar24.com/48.82,19... obávam sa, že Chemtrails ani nedokážeme ani nebudeme mať možnosť to zmeniť, to by chcelo významnú spoločenskú zmenu.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav myslis, ze tam budu zobrazene lietadla NATO ? :) @trend270 zamyslis sa nad tym kolko materialu by si musel vypustit aby si zatiahol oblohu nad taky uzemim. Potom skus pozriet kolko paliva spotrebuje take lietadlo pri prelete nad Samorinom...
Odpovedať
@majkoj nie, ale to nie je len o lietadlach nato.
Odpovedať
No ja len viem, ze som už dlho nevidela jasnú oblohu. Neviem, či tam prebehne nejaká chemické reakcia, pri ktorej sa navzájom na seba viazu častice ovzdušia a vytvorí sa akýsi film. Vtedy by nebolo treba aby toho materiálu bolo vypusteneho veľa. Kým som bývala na cinziaku, veľmi som si to nevsimala, akurát sa mi zdalo, ze príroda je akási smutná, spôsob "osvetlenia" prírody slnkom bol akýsi cudny. To sú asi 4 roky dozadu. Na dom som šla aj kvôli tomu, aby som si mohla niečo zdravé dopestovat v záhrade a som rozcarovana z toho, čo sa deje nad našimi hlavami a ze nikto s tým nič nemôže urobit.
Odpovedať
Profilova fotka
@trend270 mať Vaše starosti, pokiaľ Vám komunikačná frekvencia neotvára brány, pokojne sa cez to preneste. Alebo si nájdite odbornú literatúru a naštudujte procesy v ovzduší, ale NATO do toho nemiešajte.
Odpovedať
@jan45 :-) Vy to asi na oblohe nemáte. Inak by Vás to tiež trápilo. To ze sú to lietadla NATO mám z doveryhodneho zdroja od človeka, ktory pracuje na letisku a volala som mu v jedno ráno a chcela som vedieť, či som paranoidna alebo je to fakt. Sú to lietadla, ktoré oni na radaroch neregistruju ako civilne, ale vedia o nich. Vidia ich najcastejsie po nočnej službe a tiez sú na to nahnevani.
Odpovedať
Profilova fotka
@trend270 ono to nie ani tak co sa deje nad hlavami, ale v nich :). My mame krasny slnecny den a to byvame vedla vojenskeho letiska :).
Odpovedať
@majkoj dakujem
Odpovedať
@trend270 myslim ze tento Tvoj problem dokaze vyriesit len profesor Chocholousek. ;-)
Odpovedať
@trend270 Este daj nejaku konspiracnu teoriu... Najlepsie nejaku proti americku, proti zapadnu a proti izraelsku, to je teraz v mode. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@trend270 len aby nezačali štrajkovať, lebo tie naše 4 lety z letiska budú zrušené. Nad Slovenskom preletí za deň okolo 1,5tis. lietadiel, bývam pod koridorom. A pozrite sa na to logicky. NATO používa lietadlá obranné, to sú rel. malé stroje, ktoré majú oveľa menšiu produkciu spalín ako bežné lety osobnej prepravy a tie druhé Vám nevadia. Buďte pozitívna, za tie prelety nám platia.Keby niečo vypúšťali, muselo by to byť nehospodárne spaľovanie paliva, to by Brusel nedopustil, veď už nemôžeme ani konáre páliť na záhrade.
Odpovedať
Píšem o Bratislave a okoli. Prievidza, Zvolen a stredne Slovensko si ešte pravdepodobne počkajú. Chcela by som názor niekoho z okolia Bratislavy, pripadne do IP kontakt na ľudí, ktorí sa tomu venujú - sledovaniu kvality pôdy, vody v priebehu doby z chemického hľadiska. Svoje invektivy si prosím nechajte na doma a ak nemáte k tomu čo napísať, tak nereagujte. Téma zanikne nereagovanim sama.
Odpovedať
Profilova fotka
@trend270 pozri sa na to inak. nie je nic jednoduchsie ako vypustit do sveta neoveritelnu teoriu, ktorej doveryhodnost je zalozena na tom, ze je to "tajne". Ale co na tomto svete je tajne ? Kolko najtajnejsich programov a komunikacii bolo vyzradenych len preto, ze niekto si povedal neudrzal pusu ? Chemitrails je teoria, ktora ma nejak 20 rokov. Keby to fungovalo tak ako sa pise, muselo by do toho byt zapojene mnozstvo ludi a take mnozstvo ludi dlhodobo tajomstvo neudrzi. Okrem toho nesedia fyzikalne proporcie mozneho materialu a ucinkov. Verim tomu, ze ucinok "spalovacov" v Samorine a okoli ma na cistu oblohu podstatne silnejsi dosledok. Mimochodom neviem, ci je pre tvoj zdroj vyzradzanie a potvrdzovanie tras lietadiel NATO zrovna zdravotne nezavadne :) Stredne slovensko si pocka naco ? Chemitails su podla teorie praveze sirene dopravynmi lietadlami a tych tu je dost podstatne mnozstvo. A ked niekto nieco strieka nad BA vo vyske 10km....
Odpovedať
@majkoj práve preto som ho sem neuviedla.
Odpovedať
Profilova fotka
@trend270 no ina teoria hovori, ze vsetka komunikacia je sledovana (a na tej teorii rozhodne nieco bude), takze ako to tak je, nic uvadzat nemusis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@trend270 ak som použil invektívu, ospravedlňujem sa, píšem z Blavy. Tú frekvenciu myslím konkrétne, po namontovaní posuvných brán a vrát sa sami od seba otvárali. Museli zmeniť frevencie ovládačov, bolo to vplyvom leteckej prevádzky. Ale rád si prečítam výsledky budovaných vedeckých parkov, ktoré sa budú venovať zamoreniu ovzdušia, pôdy a vody v okolí letiska. Nevieme sa vysporiadať s odpadovými vodami, ktoré produkuje 45% obyvateľov, na 80% plochy Slovenska, takže tých pár hektárov okolo letiska? neviem.
Odpovedať
@majkoj lenže takých ľudí poznám viacero. A neboli to trasy, ani tajná informácia, pretože k tomu prístup nemajú.
Odpovedať
@trend270 tak teda ak chces aktualne info, prave sedim a terase do Ivanky to mam cca 8km vzdusnou ciarou a do Kuchyne cca 15km vzdusnou ciarou, momentalne svieti slnko. Teda ako je o s tou Bratislavou a okolim, podla Tvojej teorie by som tu mal mat tmu ako v rohu. Cely chemtrails, HAARP a podobne su len obycajne hoaxy.
Odpovedať
Profilova fotka
Prelety lietadiel sú všeobecne škodlivé .Spalujú ozón.
Odpovedať
@jan45 To je v pohode. Vy sa vždy snažíte reagovať slušne a Vás názor si vážim. V podstate som s týmto typom reakcií počítala. Nuž čo keď som okrem paranoje aj masochistka. Pekne popoludnie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros ako spaluju lietadla ozon ked lietaju vo vyske tak 10km a ozonova vrstva je niekde medzi 25-30km ? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@hop377 HAARP ako taky nie, ten existuje, len dosledky pokusov su trosku hoaxalne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj stačí googliť lietadlá a ozón
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros no neviem co mam googlit, lebo spalovanie ozonu lietadlami nevygooglim :), lietadla ozon totiz vyrabaju a nie spaluju :). Rovnako ho vyraba aj kopirka a laserova tlaciaren :).
Odpovedať
Profilova fotka
Veľa veci je tu popísaných: http://www.extraplus.sk/1344/pocasie-... ale, pokiaľ ľudia vidia len lacné veci v obchodoch plné aspartamu a si myslia že v televíznych novinách vidia vždy pravdu, tak veľa proti tomu neurobíme. @trend270 @jan45 ináč tých 15 tis. lietadiel, je trošku prehnané (po prepočte je to 10 lietadiel každú minútu) :-.
Odpovedať
@trend270 príď k nám, tu je jasná dosť :-)
Odpovedať
@zolllee toto je výborný článok, ďakujem. Je to sumar anglicky pisanych clankov, ktore som nasla. Ono je tých lietadiel súčasne na oblohe vždy 5-6 a letia po 2 paralelne, je tam jednoznačne vidieť zámer. Z čiary sa postupne stavaju pasy, ktoré splyvaju do akejsi clony. Chodievam so psami von a vidím tie čiary na oblohe aj po dlhsej dobe. Nemiznu ako kedysi čiary po tryskacoch. Skúsim to nafotit v časových odstupoch. Teraz sa už nedá, už je na oblohe povlak.
Odpovedať
@slavoslav :-)
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?