Chalupy, chaty, vikendove domceky

Profilova fotka
Ahojte, je tu niekto, kto ma chalupu na dedine, chatu v horach, pripadne nejaky "vikendovy domcek" kam sa chodieva zrelaxovat, na prazdniny a tak? Pripadne niekto kto ma apartmany? ci uz na Slovensku alebo niekde v zahranici.. chcela by som rozbehnut diskusiu o chatkach, ci ste ich podelili alebo kupili, ako ste sa rozhodovali, hladali, ako casto tam chodite, ako to vidite do buducna. alebo naopak ci nic nemate a chceli by ste (hlavne asi ti co maju byt) :-) Kludne piste vase postrehy, namety, skusenosti... podelte sa :-) pekny den!
Odpovedať
@tereza0442 ano mame. Ale tejto gycovej zruuudy som sa riadne zlakol :-p
Odpovedať
aj my chceme zriesit nejaku chatku ale malicku a urcite nie to co je na obrazku je to gyc a riadny
Odpovedať
Do takej na obrazku by som sla hned, ale vlastit ju nie. Ako dieta sme boli "luftaci" kazdy piatok balenie na chalupu a v nedelu nazad domov-nikdy viac. mame RD pod lesom, radi grilujeme na zahrade a este radsej cestujeme. neupli by sme sa len na jedno miesto, potom je clovek otrokom toho miesta.
Odpovedať
Ja mam dojem, ze ta zlata chaluparska era je uz prec, spolu s 90tymi rokmi. Ludia zacali na dovolenky viac cestovat. Kazdopadne, chalupu sme mali, stary dedinsky dom, kupili este rodicia, svojpomocne si ju upravili...potom sme ju predali, bola na mieste, kde bol hlavne v zime dost komplikovany pristup. Potom kupili chatku v klasickej chatovej osade, vydrzali sme tam asi dva roky, nevedeli sme tam fungovat, chybalo nam sukromie. Teraz mame uz prar rokov velku rodinnu chatu v podstate na samote v krasnom prostredi, ale planujeme ju casom predat tiez, ked sa prestahujeme do domu. Co by som brala, je nejake prazdninove byvanie v teplej krajine pri mori, to je ale hudba buducnosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?