Cestovné poistenie UNION - skúsenosti

Ahojte, aké máte skúsenosti s touto poisťovňou, čo sa týka cestovného poistenia? O mesiac sa chystáme do Turecka. Počul som, že je to celkom fajn poisťovňa, ale budem rád za vaše postrehy. Vďaka
Odpovedať
Ja u nich takmer vzdy poistujem celu rodinu na kratkodobe (3-4 dnove) pobyty. Vsetko fajn, hoci zatial sme nemali nijaky problem, ktory by sme pocas dovolenky museli cez poistovnu riesit. Peknu dovolenku prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simko13 vzdy poistujem cez Union, vlani bol syn hospitalizovany v nemocnici v Zagrebe. Preplatili nam vsetko do centa. Takze dobre skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
a je s nimi rychla komunikacia a na dobre urovni
Odpovedať
Preco sa nepoistite cez banku ku platobnej karte? Napr. v Tatrabanke k VISA ELECTRON /ktora je automaticky vydavana k uctu/ je rodinne cestovne poistenie platne 12 mesiacov za 30 EUR rocne. Slovenska sporitelna to ma dokonca tusim za 25 EUR. V cene poistenia je zahrnuté poistenie manžela/manželky, druha/družky držiteľa karty do 65 r. a detí držiteľa karty do 18 r. ak cestujú spolu s držiteľom karty. Poistenie plati vzdy 90 dni od vycestovania /maximalny pobyt v zahranici/ co na dovolenku staci az az. Urcite je to lacnejsie ako UNION.
Odpovedať
Ja by som to poistenie ku karte zas tak veľmi nedoporučil. Stačí si pozrieť, aké poisťovne pre tie banky cestovné poistenie zastrešujú, čo viem, tak nemajú dobré referencie. My si dávame vždy celoročné od Unionu a nemali sme zatiaľ žiadny problém. Známa z Čiech mi spomínala, že jej kamarátkin syn stúpil na dovolenke na ježka a česká pobočka tiež v pohode preplatila, keď predložili bločky. Možno sú aj ostatné poisťovne v pohode, nehovorím, ale my máme s touto fajn skúsenosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?