Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
pritomnost mozna ? tak ano alebo nie :D lebo to v… @shadowmilan Vas komentar nedava zmysel.Odpoveď na príspevok od valjean:
@shadowmilan Vas komentar nedava zmysel. @valjean "pritomnost azbestu je mozna" ... tak je mozna alebo nieje ? je tam alebo nie ? to vam to pri oficialnej ceste hodne predrazi ak ano ... tak isto ak to chcete na kluc nechat zbuart ratajte s hentou sumov, bez azbestu ... co natom nedava zmysel ? ci ocakavate, ze vam tu niekto napise polozkovito presne sumu ? vsetko je to silno ivididualne ...vzdialenosti, mnozstva ...rozsah ... ak si to nechcete riesit, treba oslovit priamo firmu nato ... podla toho sa potom rozhodnut ...Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@valjean "pritomnost azbestu je mozna" ... tak je… @shadowmilan Vas prispevok nema ziadnu pridanu hodnotu. Vam pre vysvetlenie: Je to stary dom, je mozne, ze sa v nom nachadzaju toxicke latky, zatial to nemame zistene. Zopakujem a rozvediem otazku: Ma niekto vo fore prehlad o pribliznych cenach buracich prac, odvoz sutin a uskladnenie v Trnavskom kraji obdobnej stavby? Ma niekto odporucanie na firmu v Trnavskom kraji? Necitte sa povinni reagovat, ak neviete ako.Odpoveď na príspevok od valjean:
@shadowmilan Vas prispevok nema ziadnu pridanu ho… @valjean ked je niekto hnily zistit si zakladne veci... naco rozvadzas otazku tymto smerom, ked nic nemas zistene? zadaj do googlu "buracie prace trnava" Mas svalovu atrofiu? ze nie? tak im zavolaj, daj si spravit obhliadku a cenovu ponuku.Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@valjean "pritomnost azbestu je mozna" ... tak je… @shadowmilan malo sa snazis clovece, mal si nastartovat vestecku gulu a spracovat podrobny elaborat :DOdpoveď na príspevok od rapidek:
@shadowmilan malo sa snazis clovece, mal si nasta… @rapidek jj pokozkovito, idealne s polrocnou garanciou cenyOdpoveď na príspevok od lubk0:
Asi 5 rokov dozadu dával zbúrať priamo v Trnave d… @lubk0 cool, dakujem za infoOdpoveď na príspevok od roman_x:
Aj by som poradil, ale keď si môžete dovoliť kúpi… @roman_x samozrejme by som sla na to oficialnou cestou, ale pytam sa aj tu, vo fore na orientacne ceny. Nerozumiem tomu, ze mi nechcete odpovedat, pretoze mam peniaze na stavbu? prepacte, ale wtf :) ani nie som lekar, boze :))Odpoveď na príspevok od rapidek:
@valjean ked je niekto hnily zistit si zakladne v… @rapidek odkial pochadzate?Odpoveď na príspevok od rosio:
My sme zburali svojpomocne a to velky dom a este … @rosio klobuk dole! muselo to byt riadne narocne.. pre nas zial nerealisticke, aj ked to znie ako cesta vela usetrit, my take moznosti nemame.. ani schopnosti, ani cas.. ak vas to bavilo, tak pridite k nam, na cene sa dohodneme, hah :)Odpoveď na príspevok od valjean:
@rosio klobuk dole! muselo to byt riadne narocne.… @valjean veru bolo to narocne,ale nakolko sme mali cez zimu v praci volno,tak sme to dokazali a vsetci nas obdivovali,ze ako nam to rychlo ide,mali sme zadarmo fitko a este sme stihali aj cistit tehlu.