Bývanie v BA na Rybničnej pri Rači

Zdravím, potrebovala by som radu od niekoho, kto má skúsenosti s bývaním na RYBNIČNEJ 61 pri Rači. Na niektorých internetových fórach som sa dočítala, že je to dosť neatraktívna lokalita a vyzerá to tam dosť nebezpečne, miesto ako stvorené na nočné prepady. Že je to ďaleko od mesta by ani až tak nevadilo, skôr sa obávam kriminality. Má niekto skúsenosti s bývaním v tejto lokalite, prípadne nejaké informácie z počutia? Každá rada veľmi pomôže. Ďakujem. :-)
Odpovedať
Je to dosť nepekné miesto, niekedy chodím okolo a vždy si hovorím, že by som tam nechcela bývať. Miesto je to dobré, nie je to tak ďaleko do mesta, ale je to taká časť pre sociálne slabších. Dúfam, že som nikoho neurazila.
Odpovedať
jeden clen rodiny tam byval cca 1/2 roka v prenajatej garzonke, no po probleme s plosticami sa musel vystahovat pretoze uz sa to tam nedalo vydrzat....Je tam sice ticho a klud, vecer to vyzera troska nebezpecne no ja by som sa rozhliadol skor po inej lokalite.
Odpovedať
@mimikl rybnicna nie je tak daleko do mesta? tym mestom asi myslis pezinok, ze?
Odpovedať
@gashtaan: nie, nemyslela som PK, dokonca bližšie je Jur. Sadneš na bus a o chvíľu si v meste. Samozrejme záleží, kam do mesta chceš ísť. Napríklad mne osobne sa veľmi páči lokalita, ktorá nie je až tak ďaleko od tejto. Na okraji Rače smerom od Jura. Je to mesto, ale je to taký okraj a sú tam vinohrady.
Odpovedať
@mariette28 Rybničná 61... A alebo B? A-čko je v slušnejšom stave, stúpačky pred rekonštrukciou, nový kanalizačný zberač, nová vodovodná prípojka, vlastná kotolňa, výťahy už hádam po rekonštrukcii. Na B-čku som nebol dávnejšie, ale tam to bolo o poznanie horšie. Sú to 1-i byty nízkeho štandardu cca 3,5 x 8,5 m celý byt (okrem prízemia, tie sú 2i), kuchynka na chodbe hneď za vchodovými dverami, kúpelňa s WC, vaňou a umývadlom, bez nejakej normálnej možnosti umiestnenia práčky - to jedine pod kuch. linku na chodbe. Dostupnosť do mesta s MHD trošku horšia, vlastné auto bez problémov, parkovisko je tam veľké a plné som ho nikdy nezažil. Viac ako 25-28 tis. by som tam za to nedal... ;-) Jedine kompletne zrekonštruovaný s novou kuch. linkou a prerobenou kúpelňou... :-)
Odpovedať
@dedo758 Našťastie nejdem nič kupovať, ide len o prenájom :) na A-čku, bytík je maličký ale pekne zariadený a s prerobenou kúpelňou. Skôr mám obavy o to prostredie, je dosť odstrašujúce, asi by som tade potme chodila jedine so slzákom vo vačku.
Odpovedať
@mimikl Ono to tak z diaľky vyzerá, že je to tam pre sociálne slabších, ale keď som sa tam bola pozrieť, prekvapilo ma parkovisko plné parádnych áut. Ale vraj tam bývajú hlavne dôchodcovia, rozvedení jednotlivci, a zahliadla som tam aj pár rómov ...
Odpovedať
@mariette28 byvala som v Acku asi rok v podnajme a jediny problem bol s hulakajucimi deckami na chodbe co bolo pocut do bytu, kedze to bol jednoizbacik. Ale to sa vyriesilo po par upomenutiach. INak vsetko v najlepsom poriadku, nikdy som sa tam nestretla s niecim odstrasujucim, co sa ludi tyka. Prave naopak. S lokalitou som bola spokojna, je tam realtivne ticho.
Odpovedať
@snapi Ďakujem za cennú radu :-)
Odpovedať
@mariette28 Kamarat tam kupil byt, ale uz tam nebyva, je z neho psychicky chory...
Odpovedať
@kkartinka :-O prečo?
Odpovedať
nie je to miesto na byvanie.....ale ako prechodna stanica, nieco kratkodobo docasne to ujde.............su to v podstate ubytovne........s tomu prisluchajucou socialnou struktrurou obyvatelov.......
Odpovedať
Článok sa načítava...
myslim si, ze sa na tom podpisalo dost aj to prostredie...aj ked tvrdil, ze mu to vyhovuje, predsa len, prostredie plne asocialov urobi svoje (na dome nebol zvoncek, hadzali sme mu kamienky do okna, ked sme chceli dnu, chodbe ako na intraku...)
Odpovedať
@kkartinka Hm, práve tej prítomnosti asociálov sa tam obávam najviac :-S Ale snáď to tam nie je až také zlé ako na Stavbárskej vo Vrakuni, však?
Odpovedať
to naozaj neviem posudit a nechcem ani nikoho odhovarat, nebyvala som ani na jednom mieste, nastastie byvam v Starom meste, inam by som nesla:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@mariette28 ako sa býva?? :)
Odpovedať
Nakoniec sme nešli bývať na Rybničnú, ale do Petržalky.. a neviem si vynachváliť :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@juliannejill mate problem predavat byty vsak? :-D kazdy den novy prispevok z ineho uctu 8-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Bývam tu sám po rozvode 15-Tým rokom a už som si zvykol na bordel, narkomanov na schodisku ktorý tam spia, vykonávajú potrebu, ale na čo sa zvyknúť nedá sú ploštice deratizéra som mal u seba asi 30 krát pomôže na tri mesiace maximálne na pól roka, ale vždy si nájdu cestu najmä cez stupačky a zástrčky a to môžete mať doma čisto ako chcete. Neodporúčam nikomu a rodinám s deťmi desaťnásobne nie. Ja osobne mám novú známosť a podarilo sa mi dať nejaké peniaze dokopy a čo chvíľa pôjdem odtiaľto preč, ale keby sa mám vrátiť 15 rokov späť a vedieť to čo viem teraz nikdy by som to tu nekúpil radšej by som išiel 50-100 kilometrov za Bratislavu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?