Bona spray mop set - z čoho sa skladá?

Doma mám nový bona spray mop set. V krabici bol mop, modrá handrička a dva čistiace prostriedky (jeden na drevenú podlahu a druhý je hard wood floor - neviem,či to je ten na tvrdé povrchy t.j. laminátovú podlahu a dlažbu). Chcem sa spýtať, či ako kupujúci si môžem vybrať čistiaci prostriedok podľa typu podlahy, nakoľko máme iba laminát a dlažbu, tak ten čistič na drevené podlhy mi je nanič. Mám doma aj prospekt a tam je to písané, že čistič sa dá vybrať podľa typu podlahy. Ako ste to mali vy, keď ste kupovali tento set balené? A ešte "hard wood floor" znamená to na tvrdé povrchy?
Odpovedať
Bonu sme si kupovali v KPP a mali sme v sete len prostriedok na drevenné povrchy. Bola tam veľmi milá kočka, ktorá nám poradila prípravok od Kährs špeciálne na drevo. Plus som kúpila ešte jednu náhradnú nádobku a do tej si riedim vodu a Ajax na podlahy. Potom si ich len vymieňam. ;-) V tvojom prípade, keďže máš laminát si myslím, že ten prostriedok na drevo by tiež nemal byť problém. Skús sa prípadne spýtať na ich info linke. :-)
Odpovedať
My sme to mali balené na laminát - to je Hard... na stránke bony je to vysvetlené :-) Čistící prostředek na podlahy - náhradní náplň do rozprašovače (Hard Floor Cleaner á 4l) Tento přípravek je speciálně vyvinut pro laminát, PVC a keramickou dlažbu. Mdlým povrchům dodává dlouhodobý lesk, snadno se nanáší, je rychleschnoucí a nezanechává matná místa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?