Bloček od čerpadla z Tesca

Profilova fotka
Ahojte všetci, nemá náhodou niekto blok od tohto čerpadla z tesca? Neviem kto má väčšiu smolu ako moj muž 🤗🤦 čerpadlo nám kupovali rodičia pred dvoma rokmi, používať sme ho začali pred rokom 😂🤦 podľa bankingu posielal rodičom 💰💰 20.6.2017 . Bloček doma nemôžme nájsť a čerpadlo včera vypovedalo. 😂Neviem či sa toto deje každému chlapovi ale môjmu zákonite 😂 ak by niekto mal budem ruky nohy bozkávať ❤️
Odpovedať
@slavuska237 :( pochybujem, ze to niekto bude mat...
Odpovedať
Aj tak uz je to dva roky po, sive len par dni ale dva
Odpovedať
Ja si tiez myslim, ze to uz bude bez uspechu :(
Odpovedať
Profilova fotka
@slavuska237 Kašli na bloček, kúp si rovno nové... https://fluently.en.alibaba.com/produ... To je prvé, čo som našiel. Je to síce cena pri odbere 50ks, ale ak budeš hľadať, tak za tú cenu určite nájdeš.
Odpovedať
Presne ako píše jamk1, kúp nové a budeš mať pokoj, možno by to ani nevyreklamovali...
Odpovedať
Profilova fotka
A nemaju clubcard? Potom blok mozno netreba.
Odpovedať
@slavuska237 To Kvôli 70 €?? Kúpte si rovno nové, veci sa zvyknú kaziť, za to manžela viniť nemôžeš.
Odpovedať
@chrobak7 70€ nie je zas tak málo... Za to človek týždeň pije napríklad 😁 Inak čo mu je? Nedá sa opraviť? Ak má človek čas, ušetrí a je to aj trošku ekologickejšie ako tradičné "vyhoď a kúp nové"
Odpovedať
@slavuska237 Okrem toho že bolo kúpené v Tescu je potrebné vedieť aj typ čerpadla. Pochybujem že Tesco predávalo len jeden typ a to vedia z bločku zistiť. A Tesku ked kupovať technicke veci tak do 20 - 30 euračov na lepšiu kvalitu sú špecalizované obchody.
Odpovedať
@igor256 Máš pravdu, to sú skladačky. AK sa niečo pokazí, nemal by byť problém kúpiť pokazenú vec novú. Ak je pokazený motor s čerpadlom, tak sa dá dostať. Tlakový spínač je najjednoduchšie vymeniť, ten som menil aj na mojej domácej vodárni. Nádoba sa asi nepokazila... @slavuska237 Čo konkrétne je na tom pokazené?
Odpovedať
tak ako ano, 70 E nie je zas az tak malo, aby sa na to kazdy vykaslal. no v tomto pripade je tej smoly dost a ked sa vezme, ze je tomu uz 2 roky, co sa predavalo, tak pochybujem, ze bude este niekomu fungovat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?