Bezpečnosť - kamera do exteriéru

dobry vecer,vie mi niekto poradit kameru do exterieru,ale nie z ciny
Odpovedať
@kika7126 https://www.google.sk/search?rlz=1C1G...
Odpovedať
@kika7126 tak to bude myslim tvrdy oriesok. A cinska od slovenskeho predajcu by mohla byt?
Odpovedať
@kika7126 v zadaní treba upresniť, čo od tej kamery očakávaš. Či bude napojená na nejaký systém (napr. centrálny alarm), či chceš, aby zaznamenávala všetko, či má reagovať len na pohyb, či má zaznamenávať na internú pamäťovú kartu, alebo či bude v dome nejaké záznamové= zariadenie. Či je tam dátový kábel, alebo bude obraz prenášať cez Wifi. A hlavne, treba mať pre napájanie kamery privedený kábel s elektrinou. Po upresnení ti môžeme poradiť typ kamery, ktorá bude spĺňať definované požiadavky. Inak si myslím, že by ti stačilo umiestniť na fasádu nejaké 2-3 atrapy s ledkou. Očumovačov aj to odradí. Ja som mal také na dome počas stavby.
Odpovedať
@kika7126 To by aj mna zaujimalo,ze ktora kamera nie je z ciny :-) Je asi fajn zaplatit 300% vyssiu cenu slovenakemu predajcovi za kameru "nie z ciny"
Odpovedať
Tak 90% trhu je Čína. Niečo málo Južná Kórea, tie sú obvykle o niečo lepšie a zvyšok sú z celého sveta. Má byť natáčacia? Akú kvalitu má mať v noci? (Tento jediný parameter má drastický vplyv na cenu. Od 30€/ks až po povedzme 8000€/ks) Kamera tak isto nie je všetko. Čo tak záznam? H.265+ alebo stačí H.264. Alebo snáď nie analóg? skúste si pozrieť najväčšieho EÚ distribútora viakom a potom to niekde kúpte
Odpovedať
Ja mam Hikvision celý systém vrátane NVR. Veľmi vysoká kvalita za velmi dobre ceny. Montuje sa to aj v rôznych obchodných centrách. To ze je z Číny nehrá rolu. Aj veľa bytoviek ich používa cca 10 rokov bez akej kolvek chyby.
Odpovedať
to sme dopracovali
Odpovedať
Dá sa kúpiť aj čínsky set bez colných poplatkov, pokiaľ sa objedná cez Aliexpress zo Španielska, napríklad: Techage-System bezpieczeństwa kamera CCTV, H.265, 8 CH, 1080 P, HDMI, POE, nVR, 2.0 MP, zewnętrzna, na podczerwień, nagrywanie dźwięku IP, P2P, zestaw nadzoru wideo
Odpovedať
Ak nechceš kameru "z Číny" tak sa choď poradiť niekam, kde ich predávajú, alebo sa obráť na niekoho kompetentného, kto s tým má skúsenosti a ten ti pomôže aj z nákupom. Neviem presne, čo si myslela pod kamerou "z Číny". Ak je to kvalita, toho sa báť netreba. Na ebayi sa dajú kúpiť aj kvalitné kamery napr. značky Dahua. V neprospech takejto objednávky hrá clo, ktoré bude pravdepodobne treba uhradiť a obtiažna prípadná reklamácia. Na základe tvojho popisu si ale myslím, že žiadny zložitý kamerový systém inštalovať nechceš a asi bude pre teba vhodná kamera do exteriéru s možnosťou ukladania na microSD kartu. Na mieste inštalácie musí byť buď dobrý (ideálne plný) signál wifi siete a možnosť privedenia káblika s napájaním, alebo možnosť dotiahnutia LAN kábla. S aplikáciou do telefónu problém nebude, to majú v dnešnej dobe snáď všetky IP kamery. Pomoc s konkrétnym typom ti poskytne nejaký predajca, známy, alebo ostatní diskutujúci potom, keď si ujasníš spôsob použitia.
Odpovedať
Myslím, že otázka skôr smerovala neobjednávať z Číny, ale zo Slovenska. Hádam už aj malé deti vedia, že väčšina elektroniky je vyrábaná v Číne... Inak mám dobré skúsenosti s objednávaním vecí nad colný limit 26usd z aliexpres skladov v EU(ES, CZ, PL, DE). Zatiaľ prišlo všetko, rýchlo a bez poškodenia. A hlavne bez cla. Ale reklamáciu by som naozaj riešil nerád.
Odpovedať
@marcel714 ja nemam proti cinskym.kameram a veciam z ciny nic,len to potrebujem co najskor .
Odpovedať
@kika7126 napriklad cez aliexpres ak najdes sklad v spanielsku alebo nemecku,tak do tyzdna to mas
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kika7126 https://xiaomiplanet.sk/xiaomi-imilab... kliknes eu sklad. do 2 dni to mas doma.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som potom ešte pár dní počkal s objednávaním, idú zľavy (mne sa už postupne zapĺňa košík, snáď sa aj dačo podarí kúpiť :D )
Odpovedať
https://xiaomiplanet.sk/xiaomi-imilab... tato je tiez fajn.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?