Aký pc k dotykovému monitoru.

Pozdravujem vás. Chcel by som radu,či mi bude fungovať klavestnica na dotykovom monitore pri pripojeni mini pc s operačným systémom android tak ako funguje v tablete, alebo mobile. ..chcem sa opýtať či aj vo windovse 10 sa to dá nastaviť, tak ako na tablete a mobile. Mne sa to podarilo len tak , že som mal klavestnicu, ktorú som mohol skryť do líšty . V režime tabletu mi ju automaticky neponúklo. Vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
nastavenia - zjednodušenie pristupu - klavesnica.
Odpovedať
@lezakhynek ano. Vo Windows 10 sa to da nadstavit.
Odpovedať
@megdesign . Tak potom mi bude pc fungovať ako tablet. Mne to nešlo. Chcel by som to ta , že keď kliknem tam kde sa dá písať automaticky mi na monitore vyskočí klávesnica. Síce by som bol radšej keby mi minipočitac fungoval na androide, lebo to bude monitor na dvierkach kuchynskej linky. No a priateľka má aj tablet aj mobil s androidom. Tak aby to mala jednoduchšie. Skúsim to ešte nastaviť v tom windovse. Ak by mi to nešlo tak poprosím o postup. Ďakujem. No a nevie niekto či by mi to nešlo aj androidom ?
Odpovedať
Profilova fotka
@lezakhynek prezrad co robis, co je cielom, tak ti skor pomozeme. V principe to ide aj s androidom, ale ide o to na com bezi a aky touch kontroler je v monitore, pripadne ako je pripojeny.
Odpovedať
@majkoj no do kuchine pc. Na sledovanie facebok, recepty, radio, youtub, možno mesinger. Tak som chcel monitor na dvierka kuuchynskej linky . V obchode mi povedali že za cenu pc a monitora zoženú dotikovy pc allin one. Len nezohnali. Najlacnejsi bo 900€. Tak som kupil monitor 23. . Lenže ma nenapadlo .že keď dám funkciu tabletu tak mi monitor automaticky nebude vyhadzovať klavesnicu tak ako to funguje v mobile , alebo tablete. . Tak teraz aby som neurobil hlúposť a nekúpil k tomu monitoru mini pc , ktory mi bude bez externej klávesnice na figu.. chcem radu. Aký operačný systém. Chcem android, len aby mi to fungovalo takako tablet . Zoberiem z chaty mini pc evolovo a ndroida vyskúšam.
Odpovedať
@majkoj no monitor je prepojení hdmi a touch ide usb do pc.
Odpovedať
@philos no tak to mám ale klávesnica je tam stále. Si ju môzem dať akurat do líšty, alebo posúvať hore dole po monitore. Nefunguje to ako v mobile.
Odpovedať
Profilova fotka
@lezakhynek preco nekupis jednodcho tablet a nevlozis ho do dvierok ? PS:Andoida na cudzi HW budes dostavat tazko (nevravim, ze sa to neda). To uz skor RPI3 a Android Things.
Odpovedať
@lezakhynek ved nechaj na Windows na liste spusteny on screen keyboard. Alebo odkaz vyved na plochu....
Odpovedať
@lezakhynek
Odpovedať
@majkoj no lebo najjacnejsi pc bol 900€. Tablet z 23 alebo24" obrazovkov bude ešte drahší.
Odpovedať
@megdesign no len to neviem tak nastaviť ako na mobile, alebo tablete. Klávesnicu viem mať tam a posúvať ju hore dole po monitore, alebo ju dať do líšty. Len nevyskočí mi automaticky ked kliknem tam kde sa má písať a nezmizne keď kliknem inam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lezakhynek ale ja sa pytam, preco nekupis tablet s androidom, nie tablet PC.
Odpovedať
@majkoj no lebo tablet z 23- 24 = 58_61cm displayom bude drahší ako 1000€.
Odpovedať
Profilova fotka
@lezakhynek tvoje dvierka na hornej kuchynskej skrinke maju 60 cm ? https://www.itsk.sk/viewsonic-vsd242-...
Odpovedať
Nie dvierka maju vqčsiu uhlopriečkou ako 60 cmm. Ten tablet je dobrý aj cena fajn. Skoda, ze sok totu nerozoberal skôr. Ja už mám doma iiyamu 24. .. totoby bolo lepšie, len či to vie tá firma sj zabezpečiť. Ale asi bude viacej takych tabletov v obchodoch. Je som našiel len 15" potom 23" boli pc allin one , ale tam bola cena nad 900€. Ďakujem za typ.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?