Aký máte názor na Slovakia energy?

Profilova fotka
Raz som podpísala zmluvu s týmto dodávateľom, ale rozmyslela som si to, pretože mi neboli podané pravdivé informácie. Bolo mi povedané, že patria pod VSE, pričom to vôbec nebola pravda. Aké máte vy skúsenosti s týmto dodávateľom??
Odpovedať
Profilova fotka
To bol uz asi davnejsie nie? Moji rodicia maju od nich elektrinu a nemali s nimi zatial nejake problemy, isli k nim hlavne kvoli nizsim cenam
Odpovedať
Profilova fotka
@daniella121 Nooo... Mne sa to stalo minulý rok.
Odpovedať
@janula91 čo ťa trápi komu čo patrí , pre teba je rozhodujúca len cena za silovú elektrinu, ktorú ti dodajú, tak isto ako všetci ostatný dodávatelia,žiaden nemá žiadnu výhodu , len každý má inú cenu, podľa toho akú energiu nakúpi toho najvýhodnejšieho pre tvoju spotrebu a sadzbu si pozri na www.vyhodnaenergia.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu Ďakujem.
Odpovedať
Suhlas s DUZU az na jednu vec - neviem ci slovakia energy, zda sa mi ze ano, tak oni velmi radi zaskrkavaju viazanost na 5 rokov a to mi pride trochu onicom, ked je tam na vyber aj 1 rok. len treba CITAT CO PODPISUJETE. ja som si to vsimol neskoro, ale vtedy som sa netrapil o cene energii.... dnes by som to uz nepodpisal, pokiaby z toho neboli nejake vyhody. (ktore ale ako laik tazko odhadnem, neviem aka bude cena energii v horizonte 5 rokov).
Odpovedať
Profilova fotka
@dusantt Mňa od nich odradilo už len to, že vraveli, že patria pod VSE a že tu sa jedná iba o zníženie poplatku za elektrinu a pri tom to bolo klamstvo ako hrom.... Lebo jednak nepatria pod VSE a je to samostatný dodávateľ a ja hlúpa som im na to skočila a akonáhle som sa dozvedela o tomto klamstve, napísala som žiadosť o odstúpenie od zmluvy. Proste mi dali klamlivé informácie, aby ma tam dostali.
Odpovedať
@janula91, @dusantt ved obchodníci najviac zarobia na nevedomosti, no kto má net ľahko si zistí ceny ostatných, len pozor na rôzne kalkulačky , ktorú urobí dodávateľ, vždy má podľa nej najlacnejšiu energiu, porovnal som cenníky všetkých v exeli a súhlasí s vyhodnaenergia.sk , len neviem dokedy, niekto ich platiť musí
Odpovedať
U nás to bolo podobné ako u @daniella121, akurát my od nich máme elektrinu aj plyn a celé to bolo dohodnuté cez telefón. Dodávateľa sme nijako neporovnávali, prišli s ponukou zľavy, tak to s nimi môj manžel nejako tak prebral a odsúhlasil im to. Teraz ich máme tretím rokom a zatiaľ tiež v pohode, tento rok nám vracali 56 eur.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nagymar My tohtoročný preplatok dostali po mesiaci od dodaného vyúčtovania. Čo je celkom skorý termín, vlani to taký fofr nebol. :-)
Odpovedať
Tak to u nás dodržali presne na deň dátum splatnosti.
Odpovedať
Až na prvé vyúčtovanie, s ktorým sme potrebovali trochu poradiť a volali sme ohľadne neho na infolinku, tak je všetko v poriadku. Teraz už tretí rok po sebe sa v ňom orientujeme dobre a platíme menej o niekoľko eur, hlavne plyn.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Taktiež mám na nich svoj názor.. názor mám vďaka dvom odberným miestam, čo u nich máme prihlásené. Tie sme si nechali registrovať pri jednej schodzke, nezhodli sme sa s povodným dodávateľom na podmienkach tak sme si v Bratislave hľadali alternatívu a natrafili práve na Slovakia Energy a zašli si piamo k nim. Ponuku čo nám predložili vypadala celkom solídne, tak sme ju po krátkej úvahe vzali, tie dve odberné miesta sú náš byt a potom chata, kde trávime hodne času cez leto. Zatiaľ sme spokojní, komunikácia na pobočke milá a časovo všetko doma dochádza v poriadku, takže Slovakia energy u nás OK.
Odpovedať
Zdravím, chcel by som sa opýtať akú máte skúsenosť s rýchlosťou reakcie Slovakia Energy. Písal som im meila, tak za ako dlho asi tak možem čakať odpoveď. Vďaka
Odpovedať
@foxxa No nakoľko si spravujem viacej odberných miest a pred ich združením k jednej firme som ich mal rozhádzané, tak mi rýchlosť reakcie Slovakia energy vyhovuje, keď som im písal, tak väčšinou som mal odpoveď do druhého dňa. Ale asi to bude rozne, napríklad podľa obdobia atď. Prijde mi to trochu unáhlené sa takto hneď pýtať.
Odpovedať
@kawahi Máte pravdu, bolo to ako píšete unáhlené, včera popoludnie som od nich mal odpoveď. Takže vďaka
Odpovedať
@foxxa Nechce to toľko hrotiť ;-) myslím si, že napríklad viac by im to trvalo pred zimou než teraz keď už je skoro leto. Pokiaľ chcete vyložene okamžitú, tak buď skype alebo infolinka. Ja mám dobrú skúsenosť s ich skypom, ten možem doporučiť. Ale to zistíte sám..
Odpovedať
@kelian vďaka za vašu radu, keď budem nabudúce niečo potrebovať vyskúšam skype, ten ma vobec nenapadol a pri tom ho celkom často využívam. Pre mňa je však doležité, že mi včas reagovali, takže som sa hodil do kľudu. Ale nabudúce aspoň viem, takže ešte raz ďakujem.
Odpovedať
@foxxa nemáte vobec zač, ide o drobnosť, ale keď to dokáže človeku pomocť, tak som jedine rád.
Odpovedať
Zdravím, kukám, že už to tu síce rozoberáte dlhšie, ale toto som tu nikde nevidela, ja s tým mám úplne minimálne skúsenosti, ale raz som to už vyskúšala a super. Miesto toho, aby vy ste im volal, tak pošlete žiadosť o zpätné zavolanie a oni vás sami kontaktujú. Služba zadarmo, ale fakt mi zavolali, takže bez obáv :-) tak snáď to bude k úžitku. :-)
Odpovedať
a uspora stojí za to?
Odpovedať
Tak my sme tam išli kvoli nižšej cene predovšetkým a je to lepšie aj keď som čakala, že to bude viac, ale lepšie ako nič. Ale to volanie mi vyhovuje, nemusím nikde čakať než mi zdvihnú telefón, ale ozvú sa sami, to mi prijde strašne fajn. :-)
Odpovedať
Ja mám u nich dve odberné miesta a na oboch mi vychádza firma lacnejšie, úspora mi za to tak stála.
Odpovedať
No ja teraz o nich uvažujem, ale zatiaľ sa skor obzerám, máte so Slovakia energy niekto skúsenosti okolo Liptovského Mikuláša?
Odpovedať
@kalania Neviem čo úplne pre teba znamená okolo Liptovského Mikuláša, ale my od nich bereme plyn v dome čo sme v Martine postavili a v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tito hajzlici pred par dnami nachytali mojeho tata. Viditelne pouzivaju rovnaku taktiku vsade, pretoze slecinka prisla a tvarila sa, ze je zo Ziliny od SSE, ze len doniesla novy cennnik a potrebuje poriesit GDPR. Chcel sa jej rychlo zbavit, nedaval pozor a podpisal. Ked to zistil, hned volal, ze to ma zrusit. Tvrdila, ze to sa uz neda , ze uz to odoslala. Po par dnoch natahovania to nakoniec zrusili. Firma ma 5mio sekeru a viditelne treba ziskat nove prijmy...
Odpovedať
@kalania Dodávateľ má ceny všade rovnaké, takže sa nemusíte lokálne obmedzovať a skúsenosti tie má určite každý, či vám ide o tie  :-) ..ja som s nimi alebo skor konkrétne s ich predajcom podpísal zmluvu, už je to nejaký rok dozadu, a niečo málo sa mi u nich podarilo ušetriť, nevravím, že ma to nejak vytrhne, ale lákala ma nižšia cena a dostal som sa na ňu, reálne.
Odpovedať
@paolio nie všetci predajcovia majú rovnaké ceny silovej elektriny pre celé SK,pozri si ich cenníky, zo žiadnym nemôžu byť iné "skúsenosti", lebo každý ti dá len faktúru za svoje ceny, o nič viac sa nestará, podomový predajcovia môžu ukecať len neznalých krásnymi rečami , ktoré ale nie sú pravdivé, ved sa tým živia, s každého klienta profitujú
Odpovedať
Vďaka všetkým za rady a skúsenosti, boli pre mňa užitočné. Zmluvu mám už zariadenú, teraz len než to všetko nabehne. Vo firme mi boli tiež nápomocní.
Odpovedať
Ja som u SE druhým rokom s elektrikou a zatiaľ spokojnosť. Vyúčtovanie bolo v poriadku a čo som mala preplatok, tak ten v sľúbenom termíne vrátili, čas na to využili komplet celý bez zbytku. V poriadku u nás dopadol aj prechod od iného dodávateľa, ktorý zariadili na základe plnej moci, o všetkom ma informovali prostredníctvom emailu, takže som vedela o celom priebehu až do doby, keď som bola k nim prevedená.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?