Aký darček na vianoce?

Ahojte, mám dilemu... kedže sa žiadny spotrebič nepokazil a máme už úplne všetko, som v koncoch, čo Ježiško má doniesť. Myslím darček pre celú rodinu, nemyslím tým ponožky a spol... ja uvažujem, že: 1.vymením náš TV Samsung generácie B (42" ), ktorý nie a nie sa pokaziť, za LG 75". 2.Kedže sme zistili, že najlepšie kosačky (ovečky) nik nechce jesť (len ja), uvažujeme o poníkovi plemeno Welsch. Máte nejaké ďalšie tipy pre inšpiráciu?
Odpovedať
@standa1981 toho poníka nebudem samozrejme konzumovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@standa1981 Ja teda neviem len ci tych 75" nebude malo... zvaz to este. A mozno lepsiu matrac aby si mohol spavat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Porsche potesi kazdeho ;-) viac ako tv :-)
Odpovedať
@standa1981 Ale ponika treba aj nejako "uskladnit " na zimu. A aj nejake zradlo na zimu.... A aj ho nejako zamestnat medzi kosenim, lebo poniky su niekedy taki mali zmrdi, hlavne ked sa nudia.
Odpovedať
@standa1981 ach jo mať tvoje starosti ak nevieš čo s nimi chvíľu posuš v ponožke veď nikde nieje napísané že musíš minúť... ale u nás by bola jednoznačná voľba minutia peňazí dovolenka ..... takú obrovskú telku by som uvažovala jedine v prípade že mám dostatočnú miestnosť a možnosť si urobiť kino doma do bežnej obývačky ani náhodou ... poník súhlasím s názorom vyššie tomu sa treba patrične venovať a starať nie len vypustiť do ohrady niekde nech sa pasie to nieje prostoduchá ovca, je okolo toho kopec roboty na zimu dobré krmivo, čistenie dennodenné, dostatočná a suchá stajňa atď a ďalšia vec kôň rovnako ako pes bez výcviku a venovania zblbne a bude s ním problém a veterina teda najlacnejšia tiež nebude ...
Odpovedať
@standa1981 to si radsej nechaj tie ovce, welsh ti nebude robit kosacku a ak sa bude nudit no nevem a ani to nie je uplne maly ponik :D Na zimu mu treba stajnicku a seno, travu tiez nemoze jest iba, ovos, srot cokolvek nie je to az take jednoduche :D No a co tak nejaky namakany kavovar? Telku uz ked pod strom tak nejaku este vacsiu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem toto sú podľa mňa zbytočnosti, radšej si ako rodina teda zaplaťte nejaký wellness pobyt, nejaký výlet alebo niečo. Príde mi to lepšie jak totok. ;-)
Odpovedať
Pri predstave, ze mi muz doprace na Vianoce ako spolocny dar ponika!!!...neviem ci sa smiat, ci plakat. To kup radsej kozu nech mas z nej osoh. Kazdopadne dovolenka by bola lepsia volba, alebo aj ta telka. Len pre boha nie ponika 😂
Odpovedať
@standa1981 prišiel si sa tu pochváliť, ako si veľmi za vodou a nevieš, čo s peniazmi? gratulujem, všetci tu bledneme od závisti. alebo si klasický slovák, čo má úverov cez hlavu, ale musí na Vianoce kúpiť nejakú obrovskú drahú vec, aby nevyzeral ako chudák.
Odpovedať
@zuzcek1988 no mohol by dovliecf aj leguana alebo krajtu :-D V taky cas radsej ten hektar televizora, aj ked panicka mozno sniva o dovci v Kuvajte :-S
Odpovedať
Profilova fotka
a čo tak byť v kľude z celou rodinou pri jednom stole a popíjať pri teple krbu hriatô? to sa nedá kúpiť aspoň neminieš 😉
Odpovedať
Keď už máte "uplne všetko".... no je to ťažké :-D .Tento problem by som tak rada mala.... kludne posli prebytky, ja ich umiestnim uplne presne. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zita19 ano vzdy moze byt aj horsie 😂😂😂 co uz...kade ake chu...iny ludi napadnu len aby bolo cosi
Odpovedať
@matko291 tiež si myslím, že sú aj iné spôsoby jak urobiť rodine radosť, stotožňujem sa s tým, čo si napísal. Keď nič netreba, tak načo vymýšľať a špekulovať? Kedysi som aj ja chamtal, že aby sme mali darčeky, aby polovica bola happy a tak, ale dnes už nie, neviem či je to tým, že čím som starší, tým viac si uvedomujem že tie sviatky sú úplne o niečom inom jak o hmotných daroch
Odpovedať
Profilova fotka
@xiomo určite je to o inom ako o darčekoch
Odpovedať
@matko291 len na tom musí dôjsť asi každý sám ;-)
Odpovedať
Neriesim financie zadavatela temy, ma otazku a chce nazor, tak pridavam svoj.. Viem sa vyjadrit ku TV, vela zalezi na priestore kde sa nachadza. Ak by boka tv viac ako 6m od TV kludne sa moze ist do takejto velkosti. Ak to bude menej bude telka skor rusiva. Alebo na hrane. Nebude to telka a nebude to ani poriadne domace kino. Uvazoval si nad robotickym vysavacom/robotom na umyvanie, pripadne VR setom na hranie a podobnymi srandami?
Odpovedať
@standa1981 co tak dovolenka? v exotike.. nie daky somarik welch...
Odpovedať
@standa1981 Ako dalsia sa priklanam k minutiu za dovolenku, ale nie taku leziacu na plazi - na taku urcite chodite v lete, ale za nejake dobrodruzo. Dalsia moznost: ako to mate doma s ozvucenim? Sance su ze nic moc, tak co tak vylepsit toto? Pozri, ci by neuskodilo vymenit nejaky luster - a kupit nejaky super dizajnersky kusok. A namiesto ponika si kupte taky ten zahradny traktor a vyblbnete sa s nim. A nemusite sa starat celorocne o ponika, ktory sa s vami asi aj tak bude nudit a robit neplechu.
Odpovedať
Poník je výborný nápad, ale ja mám ešte lepší nápad. Čo tak pštros? Manželka určite takého vtáka ešte nevidela ...
Odpovedať
Profilova fotka
@roman_x :-D :-D :-D :-D hned mam krajsi piatok, si ma dobre rozosmial s tym pstrosom. ako bodaj by som mala ja takuto dilemu, co kupit lebo vsetko mam. sen asi kazdeho!
Odpovedať
asi tak... https://www.karaoketexty.cz/texty-pis...
Odpovedať
A preco chces hmotnu vec? Ved ked vsetko mate funkcne, tak preco radsej nekupis nejaky rodinny pobyt niekde? Ved si mozte trochu uzit aj niekde inde a nie peniaze pchat len do elektroniky!
Odpovedať
Profilova fotka
ked by som mal nieco taketo riesit, tak najskor by som siahol asi po nejakom pomocnikovi do domacnosti. Fakt roboticky vysavac alebo nieco taketo. Pripadne nejaky spolocny vylet, zazitok alebo cosi take. Nesiel by som do zbytocnosti ;-)
Odpovedať
@standa1981 tiez by som isla do pomocnika, vysavac, mop co chodia same, ked uz telku kupila by som nejaku 140 cm aspon, pripadne ja neviem novy gauc, kreslo, tuli vak... Nieco co by sme chceli resp. potrebovali... ak mate radi kavu ani nejaky namakany kavovar nie je blbost..
Odpovedať
@mimi373 ale oni uz skoro vsetko maju. Este cakaju, ze dojde svokrusa na navstevu a potom si povedia Uz len tato nam chybala... :-D :-D :-D
Odpovedať
zbytocne vyhodene peniaze len za nieco, co clovek ani nepotrebuje ale dobry pocit, ze aa kupil som rodine pod vianocny stromcek. radsej tie peniaze investuj do nejakeho pobytu alebo na nejaku lyzovacku.
Odpovedať
Pro mě nejsou důležité ,,finančně,, náročné dárky ale čas strávený s rodinou, protože tu si za peníze nekoupím :-) a hlavně je nenahraditelná... každý máme jiné priority. Kup si třeba hodinky s vodotryskem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@standa1981 vies kolko ludi zije len z vyplaty do vyplaty? Vobec si tu takuto temu nemusela zakladat, lebo k nicomu nevedie. Neviem ci ti islo o to, aby si sa pochvalila, ale o nic ine asi nie. Vymienat televizor len za to, ze chces novy je pre mna uplny nezmysel ale ked si to mozes dovolit, tak nech sa ti paci.
Odpovedať
keď niečo takéto, že silou mocou niečo kúpiť, tak by som sa opýtala normálne celej rodine, že čo by ich potešilo, čo by bolo fajn ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?