Akú IP kameru na dom?

Viete mi prosim odporuct IP cameru ktora ma napajanie na ethernetovy kabel, da sa pozeraz online cez mobil alebo pocitac a vie napr nahravat na mini alebo micro SD kartu?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@lubomird cena?
Odpovedať
@psychx Nic drahe, nieco obycajne co mi bude davat pozor na auto a nebude treba k tomu recorder... Okolo 100€. vies o niecom?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird https://www.alza.sk/vonkajsie-ip-kame... najlacnejsia asi 155€ ako kryterium som dal vonkajsia ip, a pametova karta. dnes napajanie cez POE je standart co maju uz prakticky vsetky kamery. to pripojenie online je skor o nastaveni routra ako o kamere samotnej, kazda ma prehravanie po sieti.
Odpovedať
@lubomird https://www.alza.sk/airlive-aircam-bu...
Odpovedať
Profilova fotka
a mas pevnu IP adresu?
Odpovedať
@andyfoto to nemam.. to vadi?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird treba a si to chces pozriet na mobile alebo tablete mimo domu.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto @lubomird pevna adresa netreba. su na to stranky ako no-ip.org, dyndns atd kde si vytvoris konto a to nastavis do routru a tam ti tvoj router posiela pravidelne tvoju ip adresu. dnes to maju uz aj niektore kamery priamo v sebe. si v telefone nastavis nie IP adresu kamery ale napr lubomird.no-ip.org a tu moze byt tvoja kamera. pripadne nejaky port napr 8080
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird uplne nutna pevna IP nie je, existuju riesenia ktore funguju aj s dynamickou, ale tie sa obycajne kade tade pripajaju, takze pevna je asi najbezpecnejsia.
Odpovedať
@andyfoto vidis, to? Ze netreba :-P
Odpovedať
Profilova fotka
@psychx ja by som to neriskoval, tam je bezpecie uplne nulove.. kamarata mam co je manik do takych veci a lavou zadnou sa dostane neviem ako cez neviem co do tohto systemu s tymito akoze pevnymi adresami.. Sekne video da opakovat a nic nezbadas kludne aj 5hodin :)... netusim ako to robi, mne ako prve poradil pevnu IP ked sme davali kamery @lubomird ak ti nejde o bezpecnost :) tak ako pises.. netreba :)... ps: je to asi 3e /mesacne.. nestoji to zato?
Odpovedať
Len taky posteh tieto kamery co maju okolo sosovky ir diody ti v noci zaznamenaju a spustia nahravanie pri kazdom zrnku prachu, kamaratovi to nahrava skoro stale. Ak ches mat aspom ako tak kvalitu treba min full hd a radsej vyssie. to je celkom slusny tok par gigova karta je za cvhilu plna. Neviem na co to planujes pouzit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kupil som teraz fajn vonkajsiu IP cameru za 70 e a nahrava aj do pc ked je pusteny. Tusim ze rozlisenie 1MP , obraz som videl a stacilo to. Potrebujem to len aby mi to auto snimalo, nic viac.. @andyfoto @sysell
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird videl si zaznam v noci? vacsina tychto kamier v noci nevidi skoro nic. @andyfoto som itckar a o tomto som teda este nepocul a to mam na starosti aj bezpecnost v ramci firmy kde je viac ako 300uzivatelov. sam mam takto spravene pristupy z vonku do domu nielen na kamery. co sa tyka tej smycky tak nema ti ju ako spravit nakolko ten stream ide priamo z kamery a nie s nejakeho nahravacieho zariadenia. za dalsie rozdiel medzi pevnou ip a dyndns neni ziadny. cize ak by aj bolo realne to co si napisal tak sa to da spravit aj ked mas pevnu adresu.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto to nema nic s bezpecnostou. Podstatne je co je na tej ip. Je plno optimistov s pevnou ip a nezmenenym heslom :). A potom im vserci kukaju do taniera. Skor by som sa obaval nejakych cloud rieseni.
Odpovedať
@psychx praze som videl a bol som prekvapeny.. vidiet to uplne dobre. Este je aj na ulici dost svetla s poulicneho osvetlenia, mozno aj moc...
Odpovedať
@lubomird daj si vecer siltovku, na hlavu baterku a prejdi sa pred tou kamerou - ak je teda rozlisenie ako pises, co by cene zodpovedalo. Nerozoznas vobec nic. Budes vidiet, ze niekto ti poskodil napr. auto, ale absolutne neuvidis kto. Takze vyhodene peniaze.
Odpovedať
@trnavacka nepotrebujem vidiet akej farby ma blomby...
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird skus teda poslat snimku z noci z tej kamery som fakt zvedavy ci je to az take dobre ako popisujes
Odpovedať
@psychx Ked bude nainstalovana. Neviem, to je subjektivne, mne sa to moze zdat OK a ostatni poviete, ze to je hnoj..
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird aspon skus napisat co to je zac model vyrobcu
Odpovedať
@lubomird znamy totiz robi zabezpecovacky a potom, ako mu poskodili cez plot dve auta to riesil. Mal tam dve kamery a nevidel vobec nic. Tam mal rozlisenie myslim 2,2. Kedze aj my sme v stadiu riesenia, ukazoval mi zaznamy z viacerych typov a rozliseni. Pri rozliseni 3,4 za denneho svetla aj tvar celkom ok, za sera uz problem. Mne nestaci, ze budem vidiet, ako mi niekto poskodzuje auto. Chcem vediet kto to urobil. Teraz nehovorim o tom, co by bolo keby bolo. Realita u nas - mali sme vazne poskodene dubove vchodove dvere, lebo chlapci zo susednej ulice sa "hrali" a prislo im to zabavne, hadzat od plota do domu kamene ako past, ze kto trafi dvere a kto fasadu. Tie dvere stali par tisic eur, niekto musel zaplatit ich renovaciu u vyrobcu, nebolo to zrovna lacne. Susedia o dva domy dalej - v noci im asi fakt potichu rozbili osvetlenie reagujuce na pohyb. Na hlave siltovka a mala baterka, ich kamerou absolutne nerozoznali nic. Prisli o zahradny nabytok z terasy za nieco vyse tisicku. Susedov pes z nejakeho dovodu ani nestekol. Musel to byt niekto z domacich, sli cielene len po tom nabytku, nic ine nezmizlo.
Odpovedať
Cauko. Je to: Hixxa TIO10F0320WB. Co na nu hovoris?
Odpovedať
Kamery su posledna vec ktoru by som riesil...kazdy fetak si uz dnes dava na gebulu min. kapucu...
Odpovedať
radsej poriadneho psa. vecer ti staci dat siltovka s par ledkami na hlavu a identifikacia je nemozna.
Odpovedať
@danifedor otazka na telo ;-) , ako riesia policajti zaznam zo sukromnych videokamier pri vykradackach?
Odpovedať
@karol333 je to velmi dobra vec pokial by bol kvalitny zaznam a bolo by vidno tvar. Zaznamy su vacsinou v mizernej kvalite a ked su aj dobre tak vacsinou ma kazdy daco natiahnute na hlave...da sa sice zistit o koho ide aj podla inych znakov ale v konecnom dosledku sudcovia taketo zaznamy neberu ako procesny dokaz...
Odpovedať
@danifedor takze ak tomu dobre rozumiem aj keby isiel s usmevom bez maskovania kradnut a bolo by jasne z videozaznamu,ze je to on a nebol by ziadny iny priamy dokaz iba toto video a na sude by tvrdil, ze tam nebol tak mu vlastne nic nemozu?
Odpovedať
@karol333 no nedavno sa ma monocajti pytali, ci nemam na dome kameru, lebo riesili nejaku vykradacku na ulici. Ten zaznam by ako dokaz urcite na sude neobstal. Ale monocajt v prvom rade potrebuje dolapit pachatela, zobrat mu otlacky a porovnat. A to uz by dokaz bol. Teda si myslim, ze ten zaznam by mohol sluzit skor ako stopa pri vysetrovani.
Odpovedať
@karol333 ano presne tak.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?