Akovycistit spary na podlahe?

U mamy mame dlazbu bielu sosedymi frckami a sedu sparovku,no je uz taka tmava spinava,ze uz som skusala savo aj fixinelu na spary a nejak mi to nejde s nicim dolu.Na fotke ta spara vstrede,ten kusok som drhla asi 10min.ale vysledok minimalny,akurat cosom si nechty dolamala.Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
@mischell0110 Ja čistím špáry každý rok. Najhoršie to býva v kuchyni a okolo krbu. Celkovo to je okolo 85m2 takže to robím tak cca 1,5 dna. Do drážky si streknem fixinelu a drhnem to zubnými kefkami. Zoderiem ich asi 6 kusov ale špáry sú ako nové. Lepší a účinnejší sposob nepoznám.
Odpovedať
Ja kupim v lidli taky ruzovy pripravok w5 ci ako sa volaju ich vyrobky. Je to rozprasovac v ruzovej farbe..pripravok na cistenie kupelni. Zrovna ho uz nemam a cakam kedy budu mat akciu na w5 len vtedy je v ponuke....nastriekam na spari necham chvilu posobit a potom kefkou na ruky par krat prejdem...na bielu sparovacku veeeeeelmi ucinne...potom mam bielu naozaj bielu. Raz som vycistila iba polku kuchyne lebo som nestihala a to vam poviem rozdiel neskutocny😊
Odpovedať
Profilova fotka
@mischell0110 prepac, ale ja by som tu sedu sparovku vobec nedrhla... vyzera to normalne ako to je.... akurat je o nieco tmavsie seda, ako si ju mala povodne.. ale inak OK.
Odpovedať
Profilova fotka
Parný cistic
Odpovedať
Profilova fotka
@mischell0110 mne sa zda ze mi raz niekto aj povedal ze zubnou pastou sa daju vycistit taketo spary, tak vyskusaj :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?