Ako dlho vám trvá dochádzanie z Malinova do Bratislavy?

Ahojte, chcela by som sa spytat tych, co byvaju v Malinove, ako dlho im trva cesta do Bratislavy, akym sposobom sa dopravuju(auto, SAD bus..vlak tam tusim nechodi?) orientacne kam v BA a hlavne v akom case chodia (cca kedy rano, kedy vecer). Momentalne byvam v Rovinke, kde doprava vobec nie je idealna ale nerada by som sa dostala z dazda pod odkvap alebo este horsie :) Dakujem vopred za kazdy konstruktivny prispevok :)
Odpovedať
1
2
@han27 Ahoj, ja sice nebyvam v Malinove, ale byva tam manzelov stryko, teta a sesternice, dochadzaju do BA do prace a do skoly, jeho teta chodi SAD a hovorila nam, ze to trva 20 minut na Mlynske Nivy, chodi rano myslim okolo siedmej a ze za 20 minut je na Nivach.
Odpovedať
@ciusinka dakujem za odpoved :) my sme tam boli, ale az podvecer a to uz dopravne zapchy neboli, cize nemam to velmi ako posudit Kazdopadne sa potesim kazdemu dalsiemu prispevku 8-)
Odpovedať
Ziaden dalsi Malinovcan? :(
Odpovedať
nepoznám Malinovo, no možno toto trošku pomôže... http://cp.atlas.sk/vlakbus/spojenie/
Odpovedať
nedá sa skopírovať už s navolenými stanicami, musíš si na tej stránke zadať sama. @han27
Odpovedať
@tyli dakujem, ja tu stranku poznam, lenze realita moze byt uplne ina. Aj cesta z AS Mlynske Nivy do Rovinky ma trvat nejakych 20 minut a spicke sa to blizi aj k 40tim a to je to ledva 12 km, preto som chcela konkretne skusenosti dochadzajucich ludi, nie grafikon autobusov :)
Odpovedať
toto zaujima aj mna, my tam staviame :-), ale necakaj od toho nieco idelane, ja sa na to uz teraz pripravujem :-p
Odpovedať
@zzuzzik neocakavam nic idealne, len nerada by som sla do niecoho este horsieho ako teraz :D
Odpovedať
@han27 horsie to nebude ... cely cas zavisi od toho kedy vyrazis ... my s mm sice byvame v moste co je od malinova 1 km smerom blizsie k ba, manzel chodi rano o 5 -6 (to nie je problem), ja cas 7 - 7,30 (byva husta premavka, ale aj tak sa zmestim do ruzinova na 30 min max) od 8-8:30 je to cca 20-25...
Odpovedať
Profilova fotka
@han27 ono záleží na čase, kedy sa chceš dostať do BA. Ak je to v týždni okolo 7:30 až 8:00 tak musíš rátať, že to tiež ide pomaly, aj keď väčšina hovorí, že zo strany ako je Rovinka je o ešte horšie. Ja som bývala do pol hodiny v centre BA (ako je prezidentský palác) ale to som vyrážala z domu o 6:15 ;-)...bývam o jednu dedinu bližšie k BA v Moste, takže si myslím, že je to takmer to isté ;-)
Odpovedať
@lante dakujem :) a nepocut tam lietadla? No my teraz z Rovinky chodime o 6.30-6.40, cize relativne skoro tiez.A byvaju tam take tie klasicke zapchy, ze viac stojis ako ides? Lebo u nas to tak je kusok ides a potom sa bud plazis alebo ides tak rychlo, ze ta predbehne aj netrenovany cyklista (samozrejme len v niektorych usekoch:D )
Odpovedať
Profilova fotka
@han27 popravde už ich nevnímam...určite je ich je viac počuť na začiatku dediny...ako sa vchádza od BA...bývam na opačnej strane...viac ich lieta v lete...dovolenková sezóna..ale ako píšem v tej časti ako bývam to až tak nepočuť...alebo som si už zvykla. Netrénovaný cyklista :-D to je skvelý výraz :-D Kde v Malinove by ste chceli stavať?
Odpovedať
Článok sa načítava...
stavat nie, zaujali ma radovky na zaciatku Malinova, lietadlo sme jedno aj videli pristavat, hluk trochu bol, ale nezdalo sa mi to nejako prilis, koniec koncov niekedy aj priamo nad Rovinkou kruzia (neviem ci tam maju nejaku trasu, ci zabludia :) pri tom netrenovanom cyklistovi som si predstavila seba, ja sa tak poplizim po hradzi- to je vsetko , na cestu by som sa bala :) Ozaj je tam na okoli nejaka moznost kam ist na korcule/bike? dakujem.
Odpovedať
@han27 juj neboj horsie to zasa nebude, Rovinka a Dunajska Luzna su momentalne na tom asi najhorsie, uvidi sa casom, ked by bola ta rychlostna cesta, ale myslim ze Malinovo je na tom o trosicicku lepsie ale vyrazne pokroky necakaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak od nás z Mostu, sa dá poľnou cestou popri Dunaji...na biku ...korčule by som neskúšala :-D....a tým sa dostaneš až do Vrakune na cyklo chodník.....ako je už na hrádzi.... Myslíš, tie byty čo tam stavajú, resp. tie čo sú už postavené?
Odpovedať
7radovych rodinnych domov vpravo (nie hned pri ceste) tak viac zastrcene, a viac menej je to uz postavene, ale nie vsetky v obyvatelnom stadiu
Odpovedať
@zzuzzik tiez to tak vnimam aj som pocula ze smer Samorin je na tom najhorsie, v rychlostnu cestu uz neverim :( Ono pravda je, zmenit sa to moze pristahovanim dalsich ludi cize co je teraz nemusi byt o pol roka ci o rok. Ale ak niekto najde lokalitu s idealnym dopravnym spojenim do BA, nech da vediet :) ;)
Odpovedať
@han27 @lante to su asi tie za restauraciou slnecnica...
Odpovedať
@han27 :-D :-D :-D inak este si na tom dobre, ked uvazujes o byvani tymto smerom, to si este nie si v koncoch s nervami so zapchami :-D :-D my v malinove uz staviame a tiez dufam ze zapchy mi nebudu liezt na mozog :-S drzme si palce
Odpovedať
my sa za chvilu stahujeme, mame dom vo Hviezdoslavove a zacala som vazne uvazovat nad tym, ze sa zamestnam v Samorine alebo okoli, ja nebudem mat nervy na kazdodenne dochadzanie a zapchy,
Odpovedať
@zzuzzik obidvaja s priatelom momentalne pracujeme v Ruzinove resp.Novom Meste cize smer Zahorie je nam daleko (aj ked som pocula ze dochadzanie odtial je lepsie), plus aj ja mam rodicov v Ruzinove, tak sa nejako orientujeme tymto smerom :) Ono vsetky dediny smerom na juh su asi len zle- a este horsie co sa dochadzania tyka @kpn nie, tie za Slnecnicou su nalavo (ak som si dobre vsimla a ta slnecnica je pri tych bytovkach vlavo v smere od Mostu) a tie co ja myslim su napravo, viac zastrcene je tam tak dlhy tehlovy, resp. proste pevny plot tesne pred tou odbockou
Odpovedať
Profilova fotka
@han27 už viem ktoré máš na mysli ;-) Myslím, že tak ako to už ktosi tu spomínal, horšie než cesta na Šamorín to nebude ;-)
Odpovedať
@han27 no presne takto uvazujeme aj my, rodicov ja mam v ruzinove a svokrovci na dolnych honoch, takze tiez rozhodol tento smer 8-) a teraz ked mame malu tak to je jednoduchsie byvat blizsie :-D
Odpovedať
zzuzzik, my este deti sice nemame, ale ak sa da myslim, ze je to fajn mat rodicov blizko (ale tak primerane) a nie trepat sa cez cele mesto, kedze sa tiez kedykolvek moze stat ze budu potrebovat pomoc oni
Odpovedať
nejaki dalsi Malinovcania, alebo buduci Malinovcania?
Odpovedať
z malinova je to v pohode, 30-40 min do centra mesta
Odpovedať
@ gabriello dakujem za odpoved, v akom case? :) lebo je rozdiel ci ide niekto do Ba o 11tej doobeda alebo o 7mej rano :)
Odpovedať
Ked ma gabriello vrtulnik tak je to malina 8-(
Odpovedať
o 8:10 je to 35 min o 7:15 je to 40-45 min
Odpovedať
Profilova fotka
No, ale aby som to ešte opravila....na skútri sa dá aj v špičke rýchlejšie dostať do centra, než na aute ;-) :-D 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?