Aké stránky ponúkajú zadanie dopytu?

ahojte, viete mi poradit nejaku stranku ktora funguje sposobom, ze ja zadam nejaku zakazku a registrovane firmy sa mi na nu ozvu s uvedenim ich ceny za mnou ziadanu pracu.. niekde som tu podobnu diskusiu nasla, ale teraz sa k nej neviem dopatrat :-( dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
poziadavka.sk napriklad, je ich viac.
Odpovedať
@daku1985 www.123dopyt.sk
Odpovedať
@daku1985 na obidve hore spominane stranky sme v praci registrovani a mozem povedat ze nam chodia na email same kraviny uplne od veci ako sme si zadali podmienky, ze co robime. tak jednu z nich sme uz odregistrovali a druha k tomu asi tiez smeruje. len nam to zahlcuje email ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
treba si asi zadat uzsie parametre...
Odpovedať
@daku1985 my sme vela veci riesili cez spominanu 123dopyt.sk aaadopyt.sk maximalna spokojnost, len treba presne popisat, co chces prislo aj kopec ponuk mimo - dali sme napr. limit na danu vec 1400 eur a prisli nam ponuky 3000 :-) ale to chodilo 2 dni a koniec, ziadne zahlcovanie mailu nebolo ani raz
Odpovedať
dakujem vam za tipy.. :-p
Odpovedať
Zaujima ma ci ste si zadali do profilu aj telefon a ktora stranka sa vam viac osvedcila. A myslim, ze existuje aj nejaka co sa vola Brickon - ma s nou niekto skusenost?
Odpovedať
Áno Brickon to je tiež dobrá stránka, ony to posielajú 500 firmám, lepšie je zadať si mail, ak nechceš aby Ťa otravovali telefónom, treba zadať výmery, druh práce, prípadne materiál, lokalitu, termín realizácie a nech zadajú cenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?