Ake mate skusenosti s vianocami? :)

taka odlahcena otazocka na milion otazok typu...preferujete?...co je lepsie?...mozem kupit?...aka skusenost?...co preferujete? ...niekedy je to tu dost zufale so stale sa dookola tociacimi otazkami no a moja odpoved skusenosti mam VYNIKAJUCE...:)
Odpovedať
1
2
a ktoré by ste odporučili? :-)
Odpovedať
A zmestim sa do x tisic? :-D
Odpovedať
Ja ako Laik odpovedám perfektné ale som zvedavý na odpovede od Profi.
Odpovedať
Neviem ci si mam ostrihat nechty este pred alebo po...
Odpovedať
Profilova fotka
To si sem nemohol hodiť aspoň 1 relevantné foto, ako mám zaujať seriózne stanovisk...?! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
To tu je najak málo odborníkov na vianoce.! Vie niekto poradiť akej farby gule na sa hodia na zelený strom, keď mám žltý záves na oknách a sused fialovú fasádu. :-( .
Odpovedať
Vianoce sú fajn. Je to folklór na ktorý si ľudia zvykli a majú z neho radosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Skusenosti s Vianocami? Nooo- kedze som ateista bez deti - jedno velke trapne cliche... Vsetko upratat akoby bol doteraz vsade bordel, potom navarit tradicne jedla ktore nikomu nechutia (az na tu kyslu kapustnicu... Hmmmm dobrotaaaaa takze ju robime raz za rok...)... Potom darceky ktore nikomu nechybali... Co ja viem... To naj na vianociach je ked uz je po nich. Keby aspon sneh bol ze sa moze ist lyzovat ked uz ma kazdy volno...
Odpovedať
@madein1974 no ty si ale skeptik..Noooo-ja som neaktívna katolíčka:o) s deťmi - trápne ani náhodou :-p ...upracem po vianociach :-p lebo-večeriame u našich a 25 odchádzame do akéhosi hotela sa sánkovať:o)...naši varia fantasticky a všetko nám chutí...kapustnica, šalátik kaprík fiľka a rezeň pravý karmenádľový pre mm.. U nás tie darčeky chýbajú:o) hlavne synovi klávesnica k pc 8-) ...ja viem...nevie sa dočkať..to on vie...drobček dostane svoj dom..síce malý krásny detský záhradný ale miluje sa v podobných hrať...výnimočne sa na ne tie VIANOCE tento rok teším...aj ked ma môj starý dnes výnimočne nasr.l...bohvie či vôbec príde domov :-D ...jediné čo ma neštve je sneh ..nechýba nemusím..nelyžujem :-p a voľno nemá každý ja určite nie...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinka0101 ja som skeptik a tvoj mm ma rezen na stedry vecer ???? :-D
Odpovedať
@madein1974 kks... on ti rybu nezje ani čo by čo bolo:o)..už sa nevzrušujem...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinka0101 dovod? Ja mam rad ryby vseobecne, losos pstruh prazma atd :-) Mne len tieto oslavy vianoc kde hlavny symbol je maskot cocacoly a zakladom su darceky na ktore si ludia musia brat pozicky.... Mna to nenaplna nicim... Netvrdim ze tak maju druhi robit. Je to len moj nazor.
Odpovedať
Článok sa načítava...
dôvod nemá ich rád...bojí sa kostí...asi...a máš pravdu aj ja dostanem zrkadlovečku na splátky :-D ale mm si na ňu veľmi rád zobral splátkový kalendár..bez navýšenia a pomaly si to splatí..maskota cc nepoznám ani ju nepijem...chvalabohu mám ešte zdravé ruky a na darčeky si aj ja zarobím asi tak ako aj ty a mnoho iných...uvidíš ked raz tvojim drobcom budú žiariť očká pod svetlami stromčeka potom ťa to možno naplní..a tvoj život naberie iný rozmer.. ;-)
Odpovedať
@madein1974 jejda ved ty si vobec nepochopil zmysel vianoc, a prepadol si tomu komercnemu . .. ktory momentalne vladne okolo.... zakladom vianoc je predsa ze je rodina spolu, ze travia spolu cas,.. preco si teda nespravis jedlo ktore ti chuti... nikde nie je napisane ze to musi byt kapor a zemiakovy salat (na co sa ja ale osobne hrozne tesim).. ked mas rad pstruha sprav si pstruha... a brat si na darceky pozicky? existuje kopec napadov na darcek co nestoja vela, staci trosku tvorivosti a chcenia... v zivote som si ja alebo hocikto z rodiny nebrali pozicku kvoli darcekom..
Odpovedať
@madein1974 dôvod nemá ich rád...bojí sa kostí...asi...a máš pravdu aj ja dostanem zrkadlovečku na splátky emoticon ale mm si na ňu veľmi rád zobral splátkový kalendár..bez navýšenia a pomaly si to splatí..maskota cc nepoznám ani ju nepijem...chvalabohu mám ešte zdravé ruky a na darčeky si aj ja zarobím asi tak ako aj ty a mnoho iných...uvidíš ked raz tvojim drobcom budú žiariť očká pod svetlami stromčeka potom ťa to možno naplní..a tvoj život naberie iný rozmer.. emoticon...a doplním ešte že hoci si dary darčeky, drobnosti, potrebné veci lacnejšie-drahšie, kupujeme počas celého roka príležitostne alebo náhodne...na vianoce je to pre nás akési darčekové zakončenie roka..
Odpovedať
Profilova fotka
@jana137 ja som prepadol komercii? Haha to si kde zobrala... A nepochopil vyznam vianoc... Hmm tak mi to vysvetli... Ten vyznam vianoc... my sme ako rodina pokope cely rok. Ano sme aj na stedry vecer. Mne na vianociach praveze vadi ten komercializmus... Reklamy ako pre retardovanych, pesnicky uz od novembra, chvalebie sa aky stromcek kto ma... Co dnes leti...
Odpovedať
@madein1974 ved vsak to pises.. " Reklamy ako pre retardovanych, pesnicky uz od novembra, chvalebie sa aky stromcek kto ma... Co dnes leti... " hej a na cokoladovych mikulasov bola akcia uz v auguste... ved ale toto nic s vianocami ako takymi nema... (tie reklamy by som zakazala) mozno ty si s rodinou stale, a ver tomu, ze vsetci tak nie su... tento rok sa na vianoce vynimocne tesim, lebo si konecne oddychnem.. pre mna su vianoce o straveni casu s rodinou, mnozstve jedla, oddychu, rozpravkach, ktore uz poznam naspamat (ale kazdy rok to ma svoje caro), o zvykoch a tradiciach... vianoce su (aj maju byt) sviatky pokoja
Odpovedať
Profilova fotka
@jana137 obavam sa ze prave to co pisem je v dnesnej dobe symbol vianoc... A samozrejme preplnene nakupne centra... Ano chapem ze nie kazdy travi so svojou rodinou kazdu chvilu... Ludia maju na to rozne dovody... Niekomu to je jedno. Nekto byva daleko. Atd. To riesit nebudem. Kazdeho svedomie alebo moznosti. Ano som skeptik. Ateista. Bezdetny. No kolko ludi ma vianoce len kvoli detom.... Neni to malo? Keby ich nemali, tesili by sa na vianoce???
Odpovedať
@madein1974 no tak to ako pre koho... pre mna to teda isto symbol vianoc nie je.. ateistka, bezdetna... a predsa sa na vianoce tesim :D to si predstav... nejdem ta presviedcat... kazdy nech ma vianoce take ake chce :D
Odpovedať
Je fajn keď sa ludia stretávajú a oslavujú. Je jedno ci su to Vianoce. Nebankovky su v zahranici podsvetie, iba u nas maju podporu v zakone. Neberte si od nich pozicku.
Odpovedať
Profilova fotka
neznasam vianoce prave kvoli tomu hunbuku okolo vsetci sa tvaria milo a stastne a je to len klise u vacsiny ludi ...som veriaca a to co veriaci na tieto sviatky oslavuju si dokazem prezit aj v tichu a samote jedine co ocenujem je to ze si navarim co mi chuti dobre sa najem a mozem hnit na dlhej dovolenke az do noveho roka a preboha pozicky na darceky no co som sa s konom zrazila? to co chcem si kupim kedy chcem a aj ostatnym ...ak na to mam a ak nie tak to prezijem no nic idem si do prirody porozjimat nad tym co sa udialo kedysi v biede a chudobe bez darcekov a pozlatka pripadne spomeniem na nasich predkov a na ich zimny slnovrat aj ked neviem o com to bolo
Odpovedať
Cez Vianoce treba byť s ľuďmi ktorých máte radi a potom netreba nič hrať. Nepoznám žiaden dôkaz, že naši predkovia oslavovali zimný slnovrat. Jedenie kaprov vraj zaviedli komunisti, predtým bola vianočným jedlom vianočka alebo hubová máčanka.
Odpovedať
@madein1974 vianoce su pre deti. @zuzinka0101 a keby ste vecerali doma tak upraces :-D
Odpovedať
Živočíšne potraviny sú druhotriedne, sú to často odpadky. Napríklad kapor s chuťou hliny, ryba z atlantiku s plutóniom a rakovinou, zhnité 2x prebaľované mäso zo supermarketu, mlieko plné parazitov a hnisu, párky z mäsa pre kafilériu.
Odpovedať
@madein1974 vsak nenadavaj a uzivaj si tak aby si ty bol spokojny. Lebo najdolezitejsie v zivote je co? Aby sme boli spokojni kazdy v tom svojom vlastnom. Pokial neobmedzujem inych robim veci tak ako sa pacia mne a myslim ze tak je to spravne. Ja vianoce milujem, mam deti , CC nekupujem, nebankovkam nenaletim, na stastie aj vyjazdy do velkych miest som tento rok vyradila , peciem medovnicky s detmi, okna neumyte ale je mi fajn. Ziaden konzum , nalesteny dom a pod stromcekom telo znicene unavou. Kazdy ked si to uvedomi a zvolni tempo , mozno nebudu tie megatrzby za gyce v obchodnych centrach ale omnoho viac spokojnych ludi. A nech kazdy robi vianoce ako mu vyhovuje. Ma vlastny rozum a zivot.
Odpovedať
@atlaska Súhlasím s tebou, vianoce a tie cirkusy okolo toho, sa robia najmä pre deti. ;-) keby to bolo len na mne tak vypadnene niekde do hôr a majte ma všetci radi. Ale takto pekne spoločne nazdobíme stromček, štedrá večera , darčeky ....kapor už by bol na mňa moc, zase odtial po totial :-D Darčeky objednávam z netu, okná neumývam, upracem len tak štandardne ;-)... už sme si to skrátka prispôsobili nech sa zase neuštveme kvôli sviatkom.
Odpovedať
@martuska75 kedze deti uz su dost velke,mam pocit ze Vianoce "robim" pre rodicov. mama je vo svojom streszivle-upratuje,umyva, vypeka........preziva ako za sociku,ked nicoho nebolo a vsetko sa zhanalo. Ja vekom zistujem,ze su ovela dolezitejsie veci na svete, vlastne iba jedna ZDRAVIE. Tiez by som naj vypadla na hory, Alpy - zasa tam mi ten vianocny "gyc" pripada nadherny. Tesim az moje deti budu mat rodiny, vezmu na sviatky mojich rodicov a ja s muzom vypadneme na hory.
Odpovedať
@atlaska presne mi čítaš myšlienky. Deti a rodičia. Na Vianoce sú rodičia u nás samozrejme a tiež by sa im to inak nerátalo. ... Vo svojich "vianočných snoch" to vidím rovnako ako ty. 8-)
Odpovedať
@atlaska presne..
Odpovedať
ja teda milujem vianoce , a naozaj.každý to má také , aké si to urobí.všetkým krásne sviatky želám, tiež naozaj.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?