Ahojte, poradíte nejaký kvalitný podlahový vysávač? ĎAKUJEM.....

Ahojte, poradíte nejaký kvalitný podlahový vysávač? ĎAKUJEM.....
Odpovedať
1
2
irobot rooomba 770, maximálna spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Miele
Odpovedať
to zaujima aj mna, lebo s vysavacmi, nemame dobru skusenost, naprv sme mali do podnajmu nejaky lacny, a teraz electrolux a obidva boli / su hrozne @slavoslav mas ho uz dlho? ako si spokojny s udrzbou, nie je treba casto menit niektore casti - 'stetinky' (sorry dufam, ze vies co myslim), mas skusenosti so zdolavanim prahov? je dostatocne vykonny? vdaka
Odpovedať
@madein1974 aky miele? dikes
Odpovedať
Profilova fotka
@kashina roboty su o nicom. Slaba vydrz, maly sacok... Klasika od Miele je o moc lepsia. Konkretne ti neporadim, neviem presne aky mame no v porovnani s elektrolux je tizsi vykonnejsi. Cokolvek od miele bude ok.
Odpovedať
odporúčam akýkoľvek Dyson. Veľká spokojnosť !!!
Odpovedať
@madein1974 dik, v minulosti ma uz raz rozpacite referencie odradili od kupy robotickeho
Odpovedať
@mamakonzultantka už vyše dvoch rokov, už sa nám podarilo odfachčiť jedno koliesko-zhorel motorček (maj som jedno miesto kde sa stále zašprajcoval pod nábytkom a trápil sa aj 15 min. aby sa vyslobodil. mohol som tomu predísť ale bol som ľahostajný a veril v jeho "nesmrteľnosť" :-) ) Za cca 25€ mi to vymenili. Je to veľká pomoc, vysáva okrem víkendov každý deň cca 90m2, keď zahlási tak ho vysypeš (raz za 1-2 týždne) o ostatné sa nestaráš, len občas povysávaš miesta kam sa nedostane ( my ich veľa nemáme). Občas ho umyjem, vyčistím kefy a opláchnem filtre (nemám odsledované ako často - možno raz do mesiaca) Je ale fakt, že ak chceš funkčný vysávač tak asi treba zainvestovať, lebo osobne poznám užívateľov lacných kúskov ale sami to popisujú ako hračky čo len behajú po byte. @madein1974 čo je slabá výdrž? myslím že za viac ako 2,5 hodiny by ani nemal čo robiť. A za ďalšie nemajú sáčky, aspoň ten môj nemá.
Odpovedať
@madein1974 to vieš z vlastnej skusenosti alebo si to niekde pocul? @mamakonzultantka my pouzívame uz len irobot, ten najdrahsi co teda neviem cislo.vysáva denne 130,m2. po 2 detoch, uz nic neriesim rozteky, chrumky goralky dokonca hracky z kinderiek, povysáva ozaj všetko nadrzka je na jedno vysávanie az az. máme ho rok baterka funguje super, obcas ked nevie zaparkovat, posunie si dok vysava aj 4 hodiny kým sa sám nevypne... uz len raz do týzdna umyvam podlahy. precitaj si nan recenzie na nete ale napís ak sa chces nieco opýtat, a inak perfektne zvláda aj koberce, pekne ich ucese :-)
Odpovedať
Ja som nedávno kúpila Philips performer a som veľmi spokojná aj v Test Magazíne bol medzi najlepšími tušim, že bol druhý v poradí, má Hepa Filter aj s tesnením preto je vhodný aj pre alergikov na nete je naň množstvo referencií skús prečítať
Odpovedať
mali sme par vysavacov...postupne poodchadzali...nakoniec som sa nastval a kupil priemyselny Karcher...uvidime kolko vydrzi...kamos ten jeden ma u seba v stolarskej dielni a fachci mu 7rokov...tak som zvedavy kolko vydrzi v domacnosti...jednoduche cistenie malo hluku
Odpovedať
@mamakonzultantka kup si dvoch psikov chivava, neostane ti ano omrvinka na zemi :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
V casopise dTest testovali uz 2x tie roboticke vysavace roznych znaciek a cien a vysledok rovnaky: su to len drahe mechanicke metly s mizernou ucinnostou.
Odpovedať
Roboticky? Na zbieraniu prachu a drobnosti na plavacke, dlazbe bez prekazok OK. Ale to je tak vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav @my4 Planoval som ho kupit do domu no kedze mame 300m2 a na zaklade recenzii a mnohych diskusii som tento plan zavrhol.
Odpovedať
ja mam Rowentu silence force a je az neuveritelne tichy a zaroven vykonny... Odporucam. Mam ten najlacnejsi za 100€ Pozeraj tie co maju vacsi sacok - 5Litrov, urcite nekupuj bezsackovy.
Odpovedať
@my4 ono zvyčajne to píšu ľudia, ktorí ho doma nemajú.
Odpovedať
@madein1974 písal si o sáckoch atd. nie že nevysaje taku plochu. my vysávame tu obytnu 130, pivnicu s vorwerk,a podkrovie zatial netreba. Inak to máte riadny hrad
Odpovedať
Profilova fotka
@my4 zadavatelka temy chcela typ na kvalitny podlahovy vysavac. Nie roboticky. A pisal som aj o vydrzi. Malu plochu zvladne, no pri vacsich ma problem. Taktoez zivotnost baterie je dost biedna a nova neni lacna. Pisem o tom iked ho nemam, nastudoval som si na MS, ostavbe a na porade.
Odpovedať
@madein1974 v pohode nehádajme sa. Robotický je tiez podlahový, a 130m je uz velká plocha, aj ked oproti tvojim 300 asi len terasa :-) Bateria neviem kolko stojí, no do 5 rokov nam ju vymenia zadarmo. a zase co dnes vydrží dlho? A zase stojí to zato, radsej obetujem nejake drobne raz za 2 roky mozno, ako kazdý den min pol hodku vysávac po detoch a zbadaš sám, čo to je raz prebehne v topánkach, druhy raz namrví ... Zapnem vysávač a idem sa s deťmi von hrať, ked prídem mám krásne čistu podlahu :-)
Odpovedať
http://vysavace.heureka.sk/irobot-roo...
Odpovedať
http://www.zive.sk/diskusia/258987/sa...
Odpovedať
robot je o komforte. Za posledných 10 rokov je to u nás už tretí vysávač a to sme skúsili aj Panasonic aj Etu (drahšie modely) a oba po čase stratili sací výkon preto sme zvolili niečo iné a sme spokojní lebo robot funguje na inom princípe. BTW vždy vyberám vysávače bez sáčkov. Ešte zvažujem pridať jeden priemyselný, ale ten aj kvôli garáži a exteriéru (povysáva aj štrk :-) )
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Chodim upratovat dva domy a v oboch maju dyson a kedze mi náš milovaný psík rozožral komplet kabel na lacnej verzii dysonu rozhodla som sa kupit si dyson a neľutujem.je super na psie a mačacie chlpy a aj na koberce a matrace. Nabudúce ak budu peniažky navyše urcite kupim aj ten maly ručný na schody a do auta .
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka414 kde si kúpila robot-dyson? Dík
Odpovedať
Profilova fotka
@topvideo ja žijem vo Švajciarsku a tu som ho aj kupila :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka414 no nad tym malym tiez rozmyslam, akurat je to drobec drahe v porovnani s konkurenciou.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka414 pred 26 rokmi som žil tiež v CH :-) , bohužiaľ na SVK nie je dodávateľ...
Odpovedať
Profilova fotka
@topvideo kde presne,ak to nieje tajné?prid si ho sem kupit :D
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj je fakt drahý :/ tiez som si ho vzala na 4 splatky ,inak az nato,ze mi vyráža poistky som maximálne spokojná :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?