Teflón a keramika - za a proti

Co myslite, co je lepsie Suprava s teflonovou upravou ci kermika, ev nerez? toto je velmi pekneeeee http://www.casasishop.com/sk/hrnce-a-... Alebo stavit na istotu a nieco ako toto http://www.casasishop.com/sk/hrnce-a-... Alebo este je titanovy riad http://www.titanovyriad.sk/ Dakujem Ada
Odpovedať
Nerez je prakticky
Odpovedať
@adripat Nerez je naj na vacsinu kuchynskych cinnosti. Samozrejme k tomu dobre neprilnave panvice, hrniec a wok. Ale nerezova suprava je urcite zaklad. Ked sme pri tom, mame keramicku Greenpan, je to otras. Vsetko na tom hori. Mame aj Tescomu keramicku, ale stale je to horsie od obycajneho teflonu... Najlepsi hrniec, aky som kedy mal, bol Swiss Diamond neprilnavy povrch, to bola pecka.
Odpovedať
@adripat Nerezova suprava ako zaklad + panvica/e s neprilnavym povrchom na rychle smazenie ( prazenica, omeleta, opecena slanina a podobne)
Odpovedať
Mam 3 keramicke panvice, ale teflonove sa mi zdaju lepsie.
Odpovedať
dakujem a nerezova suprava - orientujete sa podla ceny alebo niecoho ineho? Nerada platim zbytocne vela ak to nie je potrebne. Urcite kopec predajcov si dava obrovske marze, tak ak by som nasla nieco za vyhodnu cenu malo by to byt ok ci? Alebo ste uz mali zlu skusenost? Teflon som myslela skor zo zdravotneho hladiska - uz sa o tom vela diskutuje ze to nie je to prave orechove :-) No pri keramike prave toto - ze sa mi vsetko jedlo na to prilepi :-) Mam uz jednu ale dlho a netusim kde som to uz kupovala ale teraz sa chystam vsetko menit na nove tak zhanam informacie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Hrniec je naj od Zwilling :-)
Odpovedať
keramicku panvicu uz nikdy,treba rucne doumyvat,lebo sa na nu vsetko hned lepi,teflon ano
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@adripat ake si si nakoniec kupila?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@adripat Teflon je zo zdravotneho hladiska OK. Skodi jedine ked sa prepali. Inak by si ho udajne mohla aj konzumovat a nic sa ti nestane.
Odpovedať
Ja by som určite neobjednával sadu. Vychádza to až o toľko lacnejšie? Väčšinou používame maximálne 5 hrncov... mali sme aj sadu, ale polovica z hrncov ostala zabalená a zaberala miesto v kuchyni. A tiež by som išiel do nerezu + teflonové panvice. Veľa šťastia s nákupom :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?