Naj panvica do kuchyne

Zhanam nejaku fajn panvicu do kuchyne. Musi byt na indukciu. Co som mal na plyn tak isli prec. Tefalka asi vydrzala najviac mala uz par rokov. Fissler nevydrzala ani rok zacala sa lupat tak isla z domu. Greenpan 1 mensia nevydrzala ani rok vsetko sa na nej lepilo.... Isla z domu. Greenpan 2 velka bola paradna mala par rokov ... robilo sa na nej dobre tak som ju daroval kedze som presiel na indukciu. Som ochotny investovat aj viac ale nech to stoji zato. Co som nasiel: Woll titanium nowo https://www.villy.sk/sk/varenie-a-pec... Skeppshult http://www.prijemneveci.sk/hlboka-lia... Co odporucate ake mate skusenosti? Nerad by som nieco zobral a bol sklamany.
Odpovedať
@mirecx ja ti odporucam Ernesto, aj panvice aj hrnce maju dobru kvalitu, aj cena je dobra a kupis ich niekedy aj v lidli.
Odpovedať
no hlavne si vyberam riad vhodny aj do umyvacky,lebo umyvat panvice rucne sa mi nechce,predtym som mala tefalky boli ok vsetky,ale po case sa v umyvacke znicili,odisiel z nich ten tefl.povrch,a teraz mam tefalky do umyvacky,hladaj oznacenia,nemusia byt pridrahe ale riad by mal byt kvalitny,hlavne ked je casto pouzivany
Odpovedať
Profilova fotka
@mirecxhttp://www.prijemneveci.sk/hlboka-lia... máme doma. Robí sa na nej dobre, občas sa niečo pripaľuje, ale to je skôr chyba vysokej teploty. Používa ju však len manžel, pre mňa je dosť ťažká a nevhodná na nejaké rýchle menšie varenie. Ale manžel je s ňou spokojný.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za odpovede 😉 Liatinova padla kedze zena zdvihat viac ako 3kg panvicu nechce. Ta woll sa jej paci kedze rucka sa da lahko odopnut.... je aj dost draha.. najlepsie by bolo ju niekde aspon vidiet kedze odskusat sa len tak neda. Pozeral som tefalky mozno zoberiem na palacinky tefal expertise dost ludi si ju pochvaluje.
Odpovedať
Neviem ci sa da panvica vyberat len podla znacky. Skor asi ide aj o typ.. kupoval som sestre na sviatok portofino panvicu. Zda sa mi ze 28cm mala alebo tak nejako. Taka hlbsia. Hovorila ze si pomerne rychlo na nu zvykla a pouziva ju casto. A vysla ma na ani nie 90 euro co si spominam.
Odpovedať
ja som prave objednala v akcii, zajtra pridu, ale uz som ich mala a spokojnost,popoteraj aj ine , vsetky su dobre https://www.mall.sk/kuchynske-panvice...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ja pouzivam liatinove panvice. Su neznicitelne 🙃 panvicelodge.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@dianka48 prosim ta mate na nu aj original pokrievku? Ja uvazujem nad inou znackou pokrievky, len netusim, ci to sadne...
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe Originál pokrievku nemáme, ale skúšala som na ňu dať sklenenú pokrievku z najväčšieho hrnca, čo mám a tá sedí dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirecx Ahoj, máme niekoľko Tefaliek rôznych priemerov, s ktorými sme spokojní. No kúpili sme si tento wok http://www.zeleziarstvoplus.sk/wok-di... a nakoniec ešte túto panvicu http://www.zeleziarstvoplus.sk/panvic... a používame už len tie. Nič sa v nich nepripáli, ľahko sa čistia a zo spodu sú stale ako nové, nie ako Tefalky. Tefalku používame už len tú, čo sme dostali darom na steaky.
Odpovedať
Uz to bolo davnejsie co som vyberal panvicu. Bol som rozhodnuty pre skeppshult alebo woll ale zena nechcela ziadnu tazku tak som z toho upustil. Nakoniec som zobral http://www.kolimax.sk/eshop/panvice/f... Zatial spokojnost. Ked robim palacinky na tejto alebo tescoma palacinkova tak na kolimaxe urobim takmer 3 kym na tescome 1
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?