Má niekto kuchynský krájač Nicer Dicer Plus z Top shopu?

Ak áno, aké mate s nim skúsenosti a či sa ho oplatí kúpiť? Prosím o radu, chcela by som ho objednať mojej dcérke. Ďakujem.
Odpovedať
Mam. Stal 21 € a je to hlupost.
Odpovedať
ja si myslim ze vsetko z top shopu je hlupost :-D
Odpovedať
je to určite hlúposť, podľa mňa je jedno či to nakrájate, alebo dáte do toho, pretože je to male a aj tak musíte veľa veci predkrájať skôr
Odpovedať
Profilova fotka
Mam iny krajac a som spokojna - cibula, zemiaky nakrajane za par sekund na cely obed, zelenina do polievky nadrobno tiez. Vysiel ma trochu viac a nie je taky skladny, ale nemozem si vynachvalit. Kupeny v stanku na vystave v Nitre ;-)
Odpovedať
z top shopu sa neoplati kupit nic. lebo su to predrazene blbosti, ktore nevyuzijete tak, ako ukazuju v top shope. a ak ho aj tak chcete, tak si ho najdite na mimiaukciach a kupite ho za zlomok ceny.
Odpovedať
mám ho, dostala som ho ako darček, používam ho dosť často, ale až taký zázrak, ako ho dávajú v TV reklame, to zase nie je. Keď kúpiť, tak určite za inú cenu a nie v top shope, tam stačí raz niečo kúpiť a už sa ich telefonátov a ponúk nezbavíte. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja mam nicer dices a som velmi spokojna. urcite by som odporucala, napr. na kotlikovy gulas 15 litrovy je zelenina nakrajane hned, aj zemiaky. to iste pri zavarani...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jogabonito a co takto pred obedom nenapadna reklama? Z lidla je lacnejsi a rovnako funkcny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?