Koľko stoja hrnce na indukciu?

ahojte, prave sa zaoberame riesenim kuchyne. Cim dalej tym viac rozmyslam nad indukciou. Viem ze je potrebny iny riad na indukciu, ale nemam chut dat 1500 - 2000,- eur na nove hrnce. Mate nieco s cim ste spokojni, v com sa dobre vari a co nestoji majland?? A co staci ku zakladnej vybave aby som mohla navarit napr. nedelny obed?? dik za kazdu radu.
Odpovedať
neviem kde si prišla k takej sume :-. ja som kúpila hrnce Fissler v akcii za nejakych 100 EUR, 2 panvice k tomu a ešte si kúpim tlakový ale to všetko nepresiahne 200-250 EUR. Na indukciu môžeš použiť aj obyčajný smaltovaný hrniec ;-)
Odpovedať
presne tak navaris aj na smaltakoch a vraj su po skle najzdravsie :-) http://www.zeleziarstvoplus.sk/hrnce-... @wrzteq to mas nejaku sadu fisslerov za 100e ci jeden hrniec? Lebo cca 100eur stoji jeden fissler hrniec-ale su super. Ja som presla na hrnce s keramickym vnutrom,mam aj panvice aj plechy na pecenie.
Odpovedať
Vyskusaj tie co mas doteraz, daj magnet na dno, ak bude drzat, mali by fungovat aj na indukcii. Ja mam obycajne nerezove a aj tie smaltovane a bez problemov varim.
Odpovedať
no za 1000 az 2000€ by tie hrnce museli aj same varit :-D ale take som este asi ani nevidela. ja mam tescoma triumph alebo tak dako uz neviem a obcas ich vidim v tescu v akcii za 90€ 11dielna sada mozu ist aj na indukciu
Odpovedať
Profilova fotka
@valenca tiez si myslim, ze to az take tragicke nie je....ikea ma napriklad perfektny vyber - moja sestra vari vela, rada a na indukcii uz asi 4 roky a ma vsetko z ikey a je spokojna - aha napriklad start sada za 99€: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
alebo za 39€: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
@atlaska ja mam sadu 5 ks a kupila som ju v kike v akcii presne za 119 eur s keramickym vnutrom mam ja jednu panvicu, nahodou som na nu natrafila v nejakom supermarkete samozrejme v akcii za 50% :-D
Odpovedať
@wrzteq takze sledujem KIKU :-) kupila by som mamine.
Odpovedať
@atlaska joj ale ja som to kupila uz niekedy v Decembri! neva, kazdopadne treba sledovat rozne super, hyper a ine markety a ich akcie ;-)
Odpovedať
Kika mava pravidelne nejake zlavy a riad je vzdy raz rocne v zlavach.
Odpovedať
Profilova fotka
a viete mi poradiť 100% panvicu na indukciu - tie moje už pôjdu do koša - ale musím kúpiť nové a mali by byť vhodné na indukciu ??? tescoma je OK? ;-)
Odpovedať
napriek názoru na Ikea štýl musím byť objektívny a odporúčam na indukciu jej hrnce i panvice 365+ (tuším tak to majú označené). Vyzerá to dobre a je to celkom skladné i navzájom. Panvice sú dokonca aj s pokličkami a tými cedítkami čo mi raz za mesiac prídu vhod :-) Tescoma je síce super ale ........... načo bavorákom chodiť do kostola ???? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja mám tescomu hrnce a kúpli sme indukč.varnú dosku a vobec mi ich neberie!!!!!! nula bodov,skúšala a takisto aj Tefal panvica s tým červeným krúžkom,čo zasvieti ked je panvica rozpálená! :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lucialutt magnet na nich drzi?
Odpovedať
Aj tescoma aj tefal ma specialne rady vyrobkov, ktore su urcene na indukciu. 75 % ostatnych na indukcii nefunguje.
Odpovedať
@atlaska @wrzteq tak to sme kupili rovnaku sadu, aj cas sedi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucialutt vzdy ale musis hladat poznamku, ze vhodne na indukciu, nie uplne vsetky hrnce su vhodne aj ked su tescoma....
Odpovedať
@nobave aj ked drahsie ale super sa na nich vari su greenpan panvice. Ja ich postupne dokupujem a vymienam moje tefalky.
Odpovedať
dakujem babenky. Ta suma bola za hrnce zepter... moja nova suseda si ich nesmierne chvali...najprv ich cenu a potom kvalitu :-D
Odpovedať
@valenca Zepter je sekta a namotavanie dochodkyn na veceru zdarma. Ano, tie hrnce su naozaj dobre, ale cena je absolutne prestrelena... Rovnako dobru sluzbu ti urobia hrnce o 80 % lacnejsie.
Odpovedať
@valenca s priatelkou sme si pred mesiacom zadovazili tieto Fissler - http://www.kuchynskyriad.sk/product_i... Sice sme ich este ani nevyskusali, su aj dost tazke a myslim ze za tu cenu sa oplatia, vyzeraju solidne. Ad Zepter - cela familia ma tieto hrnce a kazdy vravi, ze ine by uz nechcel...
Odpovedať
Ja mam aj zepter, tlakac je uzasny, vari gulas fakt sam, nahadzem tam maso,cibulu,koreniny,vino,trocha vody zatvorim a za 18minut mam gulas hotovy. a Potom v nich varim v pare, ryby, kuracie, zemiaky su uzasne na pare a zeleninu. Co sa ale udrzby tyka tie s keramickou vystelkou su naj.
Odpovedať
@atlaska : tak z toho gulášu čo varí Zepter sám by som sa teda nenajedol :-))) Tá pravá gulášová chuť za 18 minút ..... musí byť implantovaná vegetou a gulášovým základom z Vitany. Nie bez urážky, neblázni a nechci uraziť všetkých tých čo milujú ozajstný guláš. Lebo to je neodpustiteľný hriech pokladať ten výsledok čo vznikne za štvrťhodinu v tvojom Zepteri za niečo tak úžasné ako je guláš. Hovädzie mäsko ...... nebudem sa v tom piplať, je to neskutočný blábol. Ale inak Zepter je super, aj Porsche je super a aj Mark Levinson je super. Aj kombinácia mikrovlnka s parnou trúbou je super ale po vytriezvení je predsa len ten náš tlakáč a remoska za socialistické 3 stovky to isté len o sto generácií pozadu ale tá chuť ....... je proste tam. Nech sa na mňa tí od BOSCH -a aj hnevajú :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@zamotek Gulas sa vari v lese. (Bodka) A nie pomaly, nie bez priatelov, a nie bez patricnych tekutin...
Odpovedať
Profilova fotka
@zamotek OOps... Chcel som napisat - Nie rychlo... Uplne som zblbol pri predstave poriadneho gulasa... ach jaj...
Odpovedať
@zamotek varimer gulas vonku v kotliku 4hodiny, a aj v zepter tlakaci, ale vzdy tie 4 hodky na neho nemam. Vy nepouzivate tlak.hrnce?
Odpovedať
A tuším sme sa elegantne dostali k novej téme. Aká krásna dokáže byť paralela medzi hrncom na indukciu a gulášikom. Atlaska v tlakáči varíme radi, úplne vážne najčastejšie ale mäso pre psíkov :-)
Odpovedať
@madein1974 : kotlík je v poho, raz sme si ním nevystačili a muselo sa variť v kotline na zabijačku. Panečku dodnes naň spomíname. Jednoduchý recept všetko 4x a bol božský. Ten by tí od Kelta jednou rukou nezvládli...:-)))
Odpovedať
Poradí mi niekto dobré hrnce na indukciu napr. Fissler sú dobré,
Odpovedať
ak čo sa týka riadu na indukciu alebo klasického riadu na plynový sporák alebo sklokeramiku tak by som vám odporučil top riady a nie nejaké braky vyrobené v číne. čo sa týka tých top riadov tak sú to riady vyrobené výhradne v nemecku ručne odlievané a sú to hlavne rodinné firmy z takmer 30 ročnou tradíciou a nemci sú v tom absolútne top. A tú sú tie firmy: GERTI GUNDEL BAF DEZENT DIAMOND HAREKER SKK GERMANY
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?