Indukčná panvica na lievance

Ahojte, vie mi niekto poradit kde kupim panvicu na lievance ktora mi pojde na indukcii? Nasla som najlacnejsiu za 7OEuro a to je strasne vela... Chcela by som tak do 3OE Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
http://eshop.tescoma.sk/varenie/panvi... masivna by mala ficat aj na indukcii nie
Odpovedať
@tomasforgacs urcena pre plynove, elektricke a sklokeramicke varne dosky. Pre indukciu nie
Odpovedať
nie, tato mi nepojde :( tu som uz pozerala
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.tescomaeshop.cz/smazeni/pa...
Odpovedať
@tomasforgacs Dakujem, tu je sice napisane ze ide na indukcnom, ale je vyrobena z hlinika, co na indukcnom neide.. Na indukcnom ide iba ked je z ocele ale skusim tam zavolat, dakujem ze si nasiel :)
Odpovedať
@linda20111 vyrobena moze byt z hlinika, hlavne, ze dno je z ocele
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
http://www.kulina.sk/panvica-na-lieva... oceľová a za 30 € ale má len tri "očká" :)
Odpovedať
Nemozes robit lievance na klasike? Naco dalsiu panvicu na ucelove pouzitie,jednak zabera miesto a nieco aj stoji.
Odpovedať
:) napr. v kotliku
Odpovedať
@joxe a co ked ma indukciu? Na indukcii sa na panvici urcenej trebars na palacinky,ci leco nedaju robit lievance?
Odpovedať
@atlaska nedaju :P
Odpovedať
@joxe robim ich tak 20x do roka a mne sa daju, mojej mame,svokre,kamoskam tiez a nepotrebujem dalsiu panvicu skladovat v kuchyni.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@linda20111 urob hustejsie cesto, alebo existuju take formicky na lievance. prave som tak robila dnesny obed. na nete toho najdes spustu a mozes si aj tvar vybrat, urobis si srdiecka, hviezdicky, macikov..... ;-) ma to aj tescoma, tie moje su z dedry a vyjde to urcite lacnejsie, ako nova panvica
Odpovedať
@atlaska Ahoj. Já vidím rozdíl mezi palačinkou a lívancem. Je to rozměrově zcela jiné. Lívanec se dělá na pánvi na volské oka a palačinka na nejnižší pánvi s větším průměrem ( cca od 20 cm ). Co se týká indukčního provedení, tak je celkem jedno z čeho je těleso pánve vyrobeno, protože podstatné je, aby dno bylo z magnetického materiálu, To se dělá tak, že se do dna naplátuje ocelový kruh.
Odpovedať
@praoteccech ale ved livanec sa da v pohode urobit aj na palacinkovej panvicke,prave preto,lebo to nieje palacinkove cesto ale cesto na lievance. Trocha skusena kucharka,ktora ich nerobi prvykrat to zvladne a nepotrebuje speci panvicu. Nikto tu netvrdi,ze zadavatelka temy nema robit lievance,ale len palacinky, ALE urobit lievance na palacinkovej panvicke, na jednu vojde 5 peknych lievancov.
Odpovedať
@atlaska Ahoj. Já nevím, jak zkušená kuchařka vaří. Já ty krámy prodávám a podle prodaných kusů to vypadá, že je skoro hodně těch nezkušených. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@praoteccech nikdy ma anilen nenapadlo zhanat lievancovu panvicu, je to uplna zbytocnost do domacnosti. Naprvykrat vacsina ani palacinky neurobi uplne dokonale,ale lievance zvladaju aj moji synovia bez speci.panvice.
Odpovedať
@atlaska nemala by si tu robiť takú antikampaň lievancovej panvici, lebo @praoteccech nebude mať čo predávať a príde o robotu :-D Inak tiež nechápem tie panvice, ja robím také rustikálne lievance, nemusia mať priemer presne 65 mm, mávame ich ale veľmi chutné. ;-)
Odpovedať
@stolverka kto logicky rozmysla nekupuje zbytocnost, vies kolko sa toho predava? Rozne lupace-krajac bananu na kolieska :-D - ale ved to poznas sama. Moji teraz ficia na americkych palacinkach, su to vlastne velke lievance,mensie ako palacinky,takze si ich pecu na malej panvicke,ktora je tak na ranajkovu prazenicu.
Odpovedať
@atlaska no, niekedy keď kuknem do albumov tak fakt žasnem čo všetko ľudia potrebujú. ;-) Krájač banánu na kolieska - no, mám veľké rezervy v informáciách čo všetko sa vyrába, ale teda hlavne predáva. ;-)
Odpovedať
@stolverka toto nemas doma? Ako potom nakrajas banan? :-D zakladatelke temy sa ospravedlnujem za prispevok mimo temu
Odpovedať
@atlaska no, lúzer som :-D :-D :-D
Odpovedať
@stolverka Ahoj. Že bych přišel o robotu, o tom silně pochybuji. Já nehodnotím, co kdo potřebuje a jestli to potřebuje a jestli se nedá použít něco jiného. Prostě je v krámě mám asi tak 12 různých druhů a prodávají se. Stejně se prodávají i takové formy, které položíš na pánev a uděláš si třeba kolečko, nebo srdíčko, nebo šišoid :-D :-D :-D :-D :-D :-D PS Představ si, že i ty futrály a kráječe na banány někdo chce. No neměj to v krámě, že ! ;-)
Odpovedať
@praoteccech ja viem, že dnes je komerčná doba a že to inak nejde. ;-) Ale tak máš zábavný život. :-D
Odpovedať
@stolverka Ahoj. Pravda je, že celý můj život je jedna nepřetržitá zábava. Prodej těch krámů je pouze takový doplněk k životu, abych měl aspoň na rohlíky ( rožky ). :-D
Odpovedať
@praoteccech vidíš a toto je hlavné. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ked uz sa tu bavite o tych panviciach na indukciu...planujem si kupit panvicu ale na steaky...nechcem ziadnu teflon upravu kedze sa panvica zahrieva na dost vysoku teplotu a odpadavajuci teflon je celkom nejedly...tak kukam cisto len panvice bez upravy..nasiel som panvicu od DE BUYER bud de buyer mineral b alebo de buyer carbone plus...mate s nimi skusenosti? dik
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@atlaska To je ale riadny pruser ked ma banan iny tvar!! To potom ist banany kupovat len s krajacom. a co potom plastovy obal na banan? :-| ...aj take som videla A k teme...ja robievam lievance tiez bez lievancovej panvice, ale zakazdym mam jed ze nie su take pekne vysoke a rovnake ake by boli z lievancovej panvice. Takze celkom chapem zakladatelku temy, lebo vzdy pri lievani lievancov si poviem ze uz si vazne kupim tu panvicu!!
Odpovedať
my sme kupili lievancovu panvicu v kinekuse, stala do 10 E, ale aku bude mat zivostnost neviem, najskor primeranu cene :-)
Odpovedať
Panvica na lievance nie je žiadny moderný výdobytok lenivych gazdiniek. Mala ju roky aj moja 85 ročná babka, hádam ešte z druhej svetovej a poviem vám, tie lievance boli výborné a vysoké, lebo sa nerozliali na placku ako tie, čo robila na panvici. Takže aj ja chcem panvicu na lievance na indukciu. Odporucite mi niektorá?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?