Cafissimo

Bude v akcii kávovar Cafissimo 1 + druhý ako darček. Máte s ním skúsenosti.? Druhý by dostala dcéra. Len sa bojím, kapsule sú drahé. Vyplatí sa mi, neoľutujem? Bude z neho dobrá kává? Poradíte?
Odpovedať
Nemam skusenosti s danym typom kavovaru, no je pravda, ze kapsuly byvaju drahe a naviac sa niekedy stane, ze ich prestanu vyrabat. Clovek moze potom vyhodit cely kavovar... Osobne si nikdy nekupujem tovar, na ktory sa viaze este dalsi tovat. Kavovar bude sice v akcii, no oni zo zakaznikov vytiahnu peniaze cez capsule. To je len moj nazor, nemusime ho mat rovnaky.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam dolce gusto a veru stoji v kuchyni a kapsule nekupujem lebo su drahe,tak ale dostali sme do daru toho gusta,ja si varim nescu a muzicek pije turka asi tak :-)
Odpovedať
radsej si kup klasicky kavovar na mletu kavu. ceny idu od 100€ a viac. tie zakaldne su uplne manualne ale hlavne nech spravia pozadovany tlak na kavu. kavu kupis podla chuti od popradskej az po nejaku fajnovu plantaznicku etiopiu. za cenu kapsul kupis cca 250g-500g kavy a na jednu davku potrebujes 8g tak si to zrataj. kavu pomelies bud doma mlyncekom ale kde kupisa kavu tak tam ti ju aj zomelu, myslim predajne kavy nie tesco kde je automaticky mlyncek v hroznom stave. stale bude kava z klasickeho kavovaru chutnejsia nez to co je v kapsule
Odpovedať
Cely biznis s kapsulami len dokazuje ako sa daju ludia manipulovat reklamou, kedze si nevedia spocitat kolko ich vlastne ta super kava z krabicky stoji :-D Je to postavene na ludskej lenivosti a hluposti :-p
Odpovedať
Máte pravdu, preplatím na kapsuliach. Radšej si neskôr kúpim slušný kávovar na mletú kávu. Mali sme taký obyčajný najlacnejší kombinovaný na prekapkávanú a presso, ale pressovar sa nám upchal vápnom z vody. Hoci nebol drahý robil dobrú kávu, aj napenil mlieko, čo očenila moja mládež. Ďakujem Vám za úprimné rady a poznatky.
Odpovedať
v práci máme dolce gusta a bavilo nás to tak max. 2 týždne, aj ked šef kupoval náplne. po tých 2 týždnoch sme si s kolegynkami zase začali variť klasickú nesku alebo turka. gusto je nevyužitý. tiež som za kávovar, najlepšie aj s parou na mlieko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ja má caffisimo od tchiba :) kapsule nie sú až také drahé ako iné kávovary a káva je super ale popri tom pijeme aj normálnu :) nevýhoda je že nemajú čokoládu originál od nich. výhoda je že môžeš kupovať rôzne značky kapsuly so systémom cafitely :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Hm, doma máme Dolce Gusto (sme spokojní). Áno, keď to budem porovnávať s rozpustnou kávou alebo s lacnou mletou kávou – je to drahšie. Ale aj tak, kapsulový stroj je len medzistupeň k dobrej káve. Tiež rozmýšľam čo ďalej, na trhu je toľko dobrých káv, ktoré by som rád vyskúšal. Mám na mysli zrnkové, pražené priamo na Slovensku. A s kapsulovým kávovarom toho moc nepomeliem ;-) Na dobrú kávu ma nastavili na Coffeefeste a už teraz sa teším na podobnú výstavu http://www.kavacajcokolada.sk/ Koho príprava kávy baví, kto ju vie oceniť, nech zainvestuje do dobrého stroja a dobrej kávy – aj napriek tomu, že jedna šálka vás vyjde drahšie ako 3v1 alebo Nesca ;-)
Odpovedať
Cafissimo je fajn, lebo kapsule sa daju naplnit hocijakou kavou a znovu pouzit. Ale bohuzial sa nedaju naplnit ziadnou inou zmesou, kapucino, cokolada, nefunguje to potom ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?