Aké hrnce a kuchynský robot sú najlepšie?

Profilova fotka
Potrebujem niečo kvalitné, čo dlho vydrží...
Odpovedať
1
2
Robot - jednoznacne od Kitchen Aid.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
okrem Kitchen Aid by som pozrel este Bosch a Kenwood, zalezitost vkusu a financii mam celokovovy BOSCH MUM 86 A1 a som velmi spokojny
Odpovedať
Mám Kitchen Aid Artisan a ten zvládne zmiešať všetko. Odporúčam. Ešte by som chcel FoodProcessor :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@vikinadeters do tescomy sa oplati dat peniaze, aj bez nejakej zlavy, lebo tie hrnca, ta sada ti vydrzi roky a odcenis to, cize ani na zlavy cakat nemusis ;-)
Odpovedať
@steffan33 naco odpovedas vymyslenemu profilu? Tejto osobe nejde o nic ine len aby robila odkazy na tu stranku o kuponoch. Je to smutne ze sa uchyluju ku takymto praktikam ale ja na zaklade toho prave ich sluzby nikdy neplanujem vyuzit .
Odpovedať
@codyy a čo na nete nie je vymyslené? :-) Ale nie :-D Veľa objednávam z netu a vhodný kód sa zíde :-) .... rada ušetrím peniažky :-) Aj manžel sa minule potešil, keď som z Bonprixu objednala veci s 20% zľavou a dopravou zdarma :-D... jedna dobrá duša mi poslala vtedy kód so spomínanou zľavou :-) @steffan33 ďakujem ;) už na Vianoce som nad nimi uvažovala, ale potom mi napadlo, že veď aj tie staré sú ešte dobré, radšej sa kúpi niečo iné :-). No stále sa k nim vraciam. Len teraz je fajn zľava, ale aj tak sú trochu drahšie. Rozmýšľam aj, že by som možno nemusela celú zostavu kupovať....je ťažké byť nerozhodný :-D
Odpovedať
Kuchynský robot určite Bosch .Mám ho už 5 rokov a používam skoro každý deň.A hrnce mám Delimano a zatiaľ max spokojnosť . Predtým som mala hrnce z Mobelixu.Vlastne ešte 3 mám a nič im nieje.A to som ich kupovala pred 8 rokmi.
Odpovedať
@kofilka33 Prosím ťa, hrnce z Delimano nepália ušká pri varení?Ani pokrývka? Ďakujem :-)
Odpovedať
@vikinadeters nie nepalia ani uška ani pokrievka.Maju taký fajn povrch .
Odpovedať
@vikinadeters tiež mám hrnce Delimano (tie červené) a zatiaľ maximálna spokojnosť .A uška ani pokrievky nepalia.
Odpovedať
Ak chces kvalitny robot vyhni sa Boschom, Kenwoodom a pod. Ono tu niektori diskutujuci si myslia ze ked maju nerezovy robot tak je kovovy aj vo vnutri. Skus maly test. Chod do obchodu, zober do ruk robot Bosch hoci aj ten za 400e a potom zober do ruk Etu Gratus a rychlo pochopis ktory z nich kovovy naozaj je a ktory len tak vyzera. Pre porovnanie : Eta Gratus vaha stroja : 12 kg. Bosch MUM 54251 vaha stroja 7,15 kg. Nenechaj sa nalakat na znacku. Zhruba rovnaka cenova kategoria ale Eta kvalitativne uplne inde.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kofilka33 @muska251 ďakujem :-)
Odpovedať
Robot máme Oravu a hrnce neviem, kupovala ich manželka
Odpovedať
@erytro plne s tebou suhlasim. ETA sa svojim Gratusom vratila ku konstrukcii, ktoru moja mama dostala v r 1961 ako dar k narodeniu syna. Ten robot nam sluzili desatrocia. Zhodou okolnosti v starych ucebniciach pre strojnicke priemyslovky boli vykresy z jeho vnutrajsku. Bol to vymakany stroj a ako stara korcula na Gratuse vela veci z toho stareho spoznavam. Ked budem velka, tak si Gratus kupim. Zatial mi funguje ETA o dve generacie starsia ako Gratus
Odpovedať
@zita19 velka rozmerovo? 😄 to potom asi nikdy nekupis :)
Odpovedať
Aj mne z Delimana vokaki ze maju akysi robot pre mna teras zo 400ena200e lebo som mala narodky tak my dali zlavu tych 200e.Ale ako vypada to neviem ale ma 1000w .tak neviem ci to je dobra ponuka a este ze vsetko na tom zomeliem vyslaham vymiesim a uz ani nepametam co my to po telafone vravila .Tak porozmyslam ci kupim ci nie a ci to vyuzijem.
Odpovedať
@codyy dakujem za lichotku ;-)
Odpovedať
@erytro zase robot za 400 eur nie je ziadna vyhra... poriadne kvalitne roboty tak zacinaju od 400... kukni si bosch optimum nejaku 9tkovu radu alebo kenwood... v testoch vysli najlepsie po kitchenaidoch...
Odpovedať
@zic posledne testy v dtest vyhral philips a stoji menej ako 400€
Odpovedať
Ahoj. My sme kupovali pred Vianocami Tescoma HOME PROFI 13 Sme s nimi velmi spokojni zatial. Kvalita aj celkovo vsetko je dobre
Odpovedať
@zic no práve, robot za 400 e nie je výhra. A presne o tom ide. Kúpiť za dobré peniaze kvalitný robot. A práve Eta túto podmienku spĺňa. Gratusa máme doma, žena s ním robí úplne všetko, má kvalitnú robustnú a pevnú konštrukciu, má tichý chod, je stabilný, už v základe veľmi štedrú výbavú nástavcov, šľahačov, mlynčekov a neviem čoho ešte. Práve pozerám na nay ho majú za 329 eur. A za tých xyz rokov čo vediem vlastnú domácnosť som sa naučil jednu vec. Nie cena rozhoduje o kvalite. Už som to tu raz písal, ponorný mixér Bosh za nejakých 80 eur dva roky a asi deň a zhorel motor. Pritom sme ho využívali sporadicky. Mikrovlnná rúra Whirpool, prišiel som do obchodu kúpil najdrahšiu akú mali, veď bude najlepšia že hej. Nikdy som horšiu nevidel, polievku zohrieva 6 minút, mám ju dodnes /a to je druhá lebo nám jednu už vymenili kvoli nefunkčnosti/ a mohol by som pokračovať.
Odpovedať
@erytro ja ked som zhanal robota, tak akurat ETA (neviem uz presne ktory model), ale boli nanho hrozne recenzie (ze je nestabilny, vyklomne rameno ked otvoris tak sa prevazuje dozadu a pod. To ma odradilo...
Odpovedať
@zic samozrejme, a verím ti, veď aj ETA vyrobí blbosť, aj Mercedes vyrobí hlúposť /na jednom jazdím, v živote som nešoféroval horší autobus ako mám teraz, má dva roky, jedno nešťastie/. Gratus máme doma a žena ho nepustí z ruky.
Odpovedať
.. hrnce mam nerezove fissler - lepsie hrnce som v ruke nemala..
Odpovedať
Profilova fotka
@vikinadeters o tej nerozhodnosti aj u nas doma by som ti vedel popisat tolko toho v niektorych veciach som nerozhodny ja a v niektorych zase moja zena :-D genialne sa v tomto smere doplname :-D aj u nas to bolo tak, ze vzdy nieco ine dostalo prednost, ale potom sme to lutovali :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ja mam Nordic kitchen, som s nimi spokojná. Za seba ti ich možem odporučit.
Odpovedať
@evelli ahoj si spokojna s hrncami fissler? nejake + / - ? aku mas sadu? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My máme už asi dva roky kuchynský robot Kenwood Chef XL strieborný a je úžasný, až na tú veľkú misu, s ktorou sa niekedy zle narába. . :)
Odpovedať
@mesiac1 Ahoj, uz si nepamatam, aka je to presne kolekcia, vyzera to ako "Paris", mam sklenene pokrievky, co je super vec, postupne som si dokupila aj mimo kolekcie, mensich hrncov som potrebovala viac, kedze ja v hrnci aj zohrievam.. Podla mna maju tieto hrnce len plusy - o ziadnych minusoch neviem: nepriharaju (maju tazke masivne dno), lahko sa cistia, je to cista nerez, cize zdrave varenie.. Varim na nich uz roky a su uplne ako nove.. a ja teda naozaj varim :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?