Žiadosť o vyasfaltovanie prístupovej cesty

Ahojte strecháči, chcem Vás poprosiť o radu. Riešili ste už niekto, že ste písali žiadosť na obecný úrad na opravu cesty, aby ju vyasfaltovali? Postavili sme si domy, ale prístupová cesta je tam hrozná - prašná, nie asfaltová, s výtlkmi, kameňmi. Bežne máme defekt, s kočíkom ani nevravím, že sa tam nedá poriadne dostať. A budúci rok by sme sa chceli sťahovať do domu a neviem si to predstaviť, že by som sa mala s kočíkom trmácať po takej ceste. Ako mám napísať žiadosť na obecný úrad, aby urobili novú cestu k našim domom? Ďakujem Vám za tipy a rady.
Odpovedať
Kumu patri cesta tomu adresuj ziadost. Niektore cesty su sukromne, ine patria obci, ine zasa mestu,aj zimnu udrzbu vzdy robi majitel- casto vidno ako mesto odhrnie sneh z cesty a zrazu uz pokracuje ulica neodhrnutou cestou - ta uz patri trebars obci,ktora este nestihla odhrnut sneh.
Odpovedať
Toto viem, že je obecná cesta, lebo sa nám aj obec stará o jarky - čo je málokedy a musíme si ich čistiť sami. Potrebujem pomôcť so žiadosťou, že čo tam mám uviesť, aby bola presvedčivá a urobili nám cestu.
Odpovedať
@margaretka428 Na tvojom mieste by som navstivil OU, pripadne SU a potichucky prezistil situaciu.. Ak by to NAHODOU pripadalo do uvahy, urcite urobit podpisovu akciu s co najvacsim poctom obyvatelov ulice.
Odpovedať
Napiste ziadost vsetci majitelia dotknutych pozemkov a uvedte tam dovod - neda sa po nej chodit s kocikmi, obtiazna bude jej zimna udrzba odhrnacom, po dazdi blato......Nemusi byt na nej nic presvedcive, ved situacia je jasna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?