Zemné práce - povolenie

ahojte, som v omeskani s projektom pre SP a chcem vyuzit cas na pripravne zemne prace v zmysle uprava prijazdovej cesty, uprava svahu, odkopanie zeminy na vybranych miestach pozemku atd. Je na toto potrebne nejake specialne povolenie, alebo staci oznamit miestnemu uradu, ze idem premiestnovat zeminu z bodu A do bodu B? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Neoznamuj nič , urob to! , ak nemáš nepriateľných susedov nič sa nestane .
Odpovedať
my sme to tiež takto urobili..ešte pred vydaním SP sme si zhrnuli ornicu, pripravili cestu..odkopali hlinu pod základy..osadili st. búdu a pod..za stavebné práce sa už (aspoň u nás) ráta výkop základov a dalšie práce...bavili sme sa o tom so starostom a ten nám to odobril po ten výkop (upozornil nás že ak zalejeme základy skôr ako bude sp vydané tak to môžu pokutovať-minimálne 60e)..aj pani na stavebnom sme informovali lebo sme nechceli aby tam zbytočne behali a riešili to..
Odpovedať
@mirooslav to prave neviem vyhodnotit, nepoznam tych ludi. radsej by som to urobil oficialne, ak to ma byt iba o nejakom oznameni, ale neviem to nikde najst.
Odpovedať
@zuzinka0101 vdaka, presne takto som si to predstavoval:) poviem starostovi a oznamim to aj na stavebnom urade, ze ideme pripravovat pozemok na stavbu..nic zalievat pred vydanim SP neplanujeme.
Odpovedať
@benco ja som na stavebnom nebola..ten máme v inom meste..to len tej pani, ktorá pracuje na obecnom úrade (čo spravuje agendu týkajúcu sa st. povolení) som informovala..tak nech sa ti dobre kope..počasko máte dobré a hlásia také celý apríl.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podobne som aj ja na tom ale pre istotu som si vybavoval povolenie na drobnu stavbu,jednalo sa o jamu na vodomernu sachtu..co az sa nieco moze prihodit..potom sa pozera na tieto veci ovela prisnejsie a vyvodzuje sa zodpovednost..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?